+1 yılBoyle bı sacmalıktamı cıkarmıslar bızden cıkan kasa acıklarını aksam verirdik elden nakıt aldım dıye bı kağıt onaylamazdık keske ımza atmasaydın cunku hafta sonunda kasayı hesapladıkları zaman eminim artı cıkıcak kasadan
08 Yorumla- +1 yıl
Onceden durustluk vardi simdi. para kazanmak onlar kaybetmesinde sen onemli degilsinmonve kendi popolarini garantiye aliyorlar
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ama. bize mustehakmi evet
- +1 yıl
İ kiz durust olmasaydi kasasi acik vermezdi
- +1 yıl
Hepimiz nakit alis verislerde cikmyan 50 kurus bir tl almiyoruz onlari aksam. heaaplasa hwr aksam. evine parayla. giderdi
Soran+1 yılİlk 2. Günümde kasayı yeni yeni öğrenmişken bana emanet edip yalnız bıraktılar. İlk gün çıkmamışken 3. Gün 71 tl çıkıyor. Neler olduğunu tam bilemiyorum bana açıklama da yapılmadı
- +1 yıl
Bu konunun pesıne düş bolge sorumlusu ıle görüş sicilin kirlene bilir
Soran+1 yılAraştırma yapıcam bu konuyla ilgili evet. Teşekkür ederim yardımlarınız için😊
En İyi Cevaplar
+1 yılYani böyle yazıyorsa maaş yatmadan önce para almışsın demek oluyor avans aldım diye yani eğer avans almadıysan hiç mantıklı gelmedi maaş yatar ama yine de o 70 keserler
115 Yorumla
Soran+1 yılPara almadım maaşımın yatacağı ile ilgili de endişelerim var. Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Avans demek benim bildiğim kadarı ile maaştan önce alınan para demek yani keşke sorsaydın ımza atmadan
Soran+1 yılSoramadım maalesef o an ruh halim bozuktu. Suçlu hissettim kendimi pek fazla sorgulama imkanım olamadı. Pişmanım zaten imzaladığım için
- +1 yıl
Neyse boşver sağlık olsun maaş yatar diye düşünüyorum ancak eksik mi yatar tam mı bilinmez takma kafana
Soran+1 yıl70 tl kesinti olacaği kesin de 10 saat çalışmamın karşılığı yatsın başka bir şey istemem. Teşekkürler yardımlarınız için😊
- +1 yıl
Umarım yatar hakkını yemezler belki de 70 tl yi avans olarak göstermiş olabilirler yani kasa da eksik cıktı demek yerine avans çektin tarzında
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılBelki de 😊
- +1 yıl
Sende onlara inat bim de işe gir😂 şaka maka takma allah biliyor sonucta
Soran+1 yılBimde onun kırmızı hali işte 😂market sektörüne 1 haftalık deneyimle tövbeliyim artık😂
- +1 yıl
Ahahah 😂😂 yani böyle şeyler tövbe ettiriyor haklısın ama onlara inat gir şoka da girebilirsin 😂
- +1 yıl
Takma sonra insanın markete bile giresi gelmiyor etkiler seni sonra
Soran+1 yılBeklediğim işler var şu an eğer olumsuz olursa şansımı deneyeceğim yine de😂
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında o zaman 😂💞
Soran+1 yılTeşekkür ederim🌸
+1 yıl70 Tl olan kasa açığını siz avans çekmiş olarak göstererek kalan ücretinizi yatiracaklar,,, imzalamadan önce araştırın bu konuları
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim ilk deneyimimdi ve üzgün bir ruh halinde olduğum için pek mantıklı düşünemedim. Teşekkür ederim
Elden aldığın avansı ve çıkan açığı kesip kalanı ücreti verirler. Kalanı yoksa, sen ödersin
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 gün çalıştım orada. Günlük ne kadar bilmiyorum ama açık kapanıcak kadar vardır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılUmarım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Neden istem ayrildin ki parayi senden kesicekler ztn simdide kesicekler calismaya devam etseydinde keserlerdi ne faydasi oldu cikmanin yeni bir is bulabildin mi ki?
014 Yorumla
Soran+1 yılYani işe çok ihtiyacım yoktu zaman geçirmek için bir de birikim yapabilmek istediğimden tercih ettim. Fakat mantıklı gelmedi çünki hem asgari ücrete çalışma hem fazla çalışıp mesai ücreti alamama bir de açıkların kesilmesi derken. Emeklerimin karşilığını alamamak beni üzer.
Soran+1 yılEvet uzun zamandır arıyordum
Soran+1 yılBen önlisans mezunuyum. Moda tasarım bölümünden mezun oldum fakat o tarz bir iş bulmam çok zor oldu ben de biraz birikim yapayım diye yakınlarda bir yerde ne olursa olsun çalışayım istedim. Yine öyle bir iş arıyorum farketmez bana sadece birikim yapıp ilerde gerekli eğitimi alıp mesleğime yönelmek istiyorum.
Soran+1 yılEvet migros gibi büyük marketlerde reyon görevlisi de olabiliyorsun. Şok ile a101 farklı değil bana göre. Market sektöründen uzak durmak isterim açıkçası😂
Soran+1 yılŞansımı deniycem mutlaka😊öneriler ve yardımlar için tekrar teşekkür ederim🤗
+1 yılSenin oradan alicani tam. olarak. aldini ve herhangi bir alican kalmadini onaylaman icin imzalatilan kagit
14 Yorumla
Soran+1 yılPek fazla sorgulama imkanım olmadı o an kafam çok karışık olduğu için. Teşekkür ederim
- +1 yıl
İstekatsana
+1 yılBende 5 ay çalıştım da ömrüm tükendi ya valla Allah kolaylık versin markette çalışanlara
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ve 1 haftalık çalışma süremde insanların "markette çalısanlar da amma somurtkan insanlara cevap vermiyorlar bile" demelerinin altındaki asıl sorunun ne olduğunu farketmiş oldum. Saatlerce ayakta çalışıp birazcık bile sabit dursalar hemen yeniden iş verilip ona koşturan insanlara bir de müşteri azarı eklenince durum böyle oluyor.
- +1 yıl
MS ve ya MSY sorumluluklarını yerine getirmeyip BS den azar yediklerinden bütün personellere mal etmelerini bu durumu insanın moralini çok bozuyor sonra da neden böyle yapıyorsun falan deyip aaaay sinir oldum tekrar
Soran+1 yılMsy de işten çıkmak istiyor. Bs ne zaman gelse bir şeylerden mutlaka azar yiyorlar ve her markete girdiklerinde daha fazla şey isteyip çalısanların işlerini zorlaştırıyorlar. İşi sevmelerini istemek yerine böyle sadece nefret ederek hizmet vermelerine neden oldukları sürece istihdamda hep bir numara olacaklar çünki işe aldıkları 5 kişiden 2 si mutlaka dayanamayıp çıkıyor.
- +1 yıl
Çok zor böyle işler Allah yardımcısı olsun çalışanların
Soran+1 yılAmin inşAllah
+1 yılOkumadınızmı kagıdı ne yazıyor ama korkmayın çıkış belgesidir o
114 Yorumla
Soran+1 yılOkudum aslında açık çıkan ücret ile birlikte devamında elden avans olarak istiyorum okudum ve kabul ediyorum. Bir nüshasını da elden aldım tarzında bir şeydi.
Soran+1 yıl@Ferit0101 Çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bir daha ki sefere daha dikkatli ol art niyetli insanlar çok
Soran+1 yılKesinlikle öyle davranıcam 😊
- +1 yıl
Kurumsal firma oldugu için şanslıısn ,
Soran+1 yılKurumsal ama ben 19. Unda işe girdim o gün 10 saatlik çalışmam yansıtılmamış 20 sinde çalışıyor diye gösterilmişim. Orada her iş çıkışı imza atıyorlarmış bana söylenmedi. Defteri gördüm ve 20 sinden itibaren her sayfaya imza attım.
- +1 yıl
Hakkını göz göre göre vermişsin imza atmasan güzel sonuçlar olurdu
Soran+1 yılBelki de kafam karıştı ve müşterilere fazla para üstü bıraktım. Kimsenin hakkı kalmasın doğruysa hatamın karşılığını vermem gerekiyor.
- +1 yıl
Kasalar yogundur ve insanlar hata yapabilir ki hepimiz yapıyorux tabiki hatanın telefasini yapmak erdemliktir ama hatayı fırsata çevirmek ticari anlayışa ne kadr sıgar o tartışılır
Soran+1 yılBenden çıksın da ne yapıyorlarsa yapsınlar😂
- +1 yıl
Yani vijdanınn rahat en azından kendileri düşünsün gerçi düşünmezler de çok şükür Rabbime kendi işimi nsp etti de kurtuldum
Soran+1 yılHakkımızda hayırlısı olsun bol kazançlar dilerim 😊 benim daha kırk fırın ekmek yemeye ihtiyacım var.
- +1 yıl
Herşey Kısmet rızkını veren rabbim güzel düşünelim güzel olsun herşey buda sana güzel bir tercübe olsun ,🙂🙂Ferit güney den nasiatlar
açığı kabul ediyorum belgesi ben hatalı satış yaptımı kabul ediyorum diyorsun :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBelki de yaptım evet insanlık hali kasa bilgim tecrübem sadece 2 günlük. İlkinde çıkmıyor ikincisinde çıkıyorsa ya bilmediğim bir şeyler döndü ya da o kadar kalabalık bir günde kafam karıstı ve fazla para üstü verdim. Üstelik benimki kasaya yansıyan bir açıkmış. Bilgim yok açık neyden çıktı onunda açıklaması yok. Her şey kafa karışıklığı yani😊
- +1 yıl
onlar öyle olmuyor kasada ki açığı cebine attın sayıyorlar ;) bende petrol ün ana kasasına baktım 2 3 saatte cebimde 1000 2000 tl para birikiyordu yazar kasa gibi gezerdim :D çalışanlara bozuk para dağtırdm bir gün kasa da açık çıktı patron eleamanı hırsız tutmuştu meğer sıgara sayımı esnasında yeni koliyi eklememişler patronun oğlu dikkat etmemiş ben yaparım dedi ben de başka şeyle uğraşıyordum saatlerce güvenlik kamerası izletmişlerdi bana sonra hatası olan patronun oğlu özür dilemek yerine eleamnı işten çıkarttı
Soran+1 yılBöylesine sorumluluk almak çok zor saatlerce çalışıp yorulmanın karşılığının verilmesinden emin olmak yerine bu tarz işlerde hep acaba ay sonuna kadar neler olucak ne kadar açık ödeyeceğim diye kara kara düşünmek çok kötü olurdu.
Soran+1 yılEvet katılıyorum. Ama herkes iş hukukunu araştırsın iş verenlerin insiyatifine bırakılmasın emeklerimi. Haklarımızı bilelim
Soran+1 yılZor durumlar evet. Herkes için hayırlısi olsun
Maalesef bu tarz firmalar acigi calisanlardan cikariyorlar 70 tl senden kesecekler demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ertesi gün getirmemi istediler ama öyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledikten sonra bu kağıda imza attırdılar.
Çıkardığın açık kadar maaşımdan avans aldım diye kağıda imza atmışsın. Yani açığı senden almışlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim
O açığı senin maaşından kesecekler anladığım kadarıyla.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama maaş alabilir miyim o konuda şüphelerim var. Bir de ilk günümü yok saymışlar 19 unda başladığım halde 20 sinde başlamıs gösterilmişim.
+1 yılTediye nedir a101 de verilen açıklar asla kişiye sonra ödenmez ödenir paran merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler :)
Maaşından 70 tl kesecekler hepsi bu
Okumadan bir şeye imza atma
Anlamadıysan da atma09 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız o gün kafam çok karışıktı bir de ms nin suçlayıcı tavırlarıyla kendimi çok mahçup hissettim. Okudum ama soramadım niyeyse
- +1 yıl
Soracan hiç çekinmeden hemde. Onlar sana bir şey imzalattığı an resmiyete dönüştürüp her istediğini yapabilirler
boğazına yapışacak halleri yok sormak senin hakkın.
Zor birilerinin ağzından çıkan lafları hazmetmek çok hak veriyorum sana
Tr de İşveren işçinin hakkını veriyor sanki üstüne birde suçlu çıkarıyor
Soran+1 yılYine de okuyup imzaladığım için çok fazla işlem yapılacak bir kağıda benzemiyordu. Ben de imzalarken o açığın doğruluğuna ait bir belge olduğunu düşünmüştüm. Şimdi ay sonu olduğu halde maaş yatırılmadığı için acaba farklı bir belge miydi diye aklımda sorular kalmıştı ama çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum :)
Soran+1 yılEvet aksi durum olursa ben de ilgili mecralara şikayet etmek istiyorum. O açığın bana ait olmasından da şüpheliyim çünki kasa için herkesin kullanıcı adı ve şifresi var. Ben de ms ve msy nin şifreleriyle kullanıyordum.
Soran+1 yılUmarım bulurum 😊teşekkürler yardımlarınız için
+1 yılAçığı kabul ettine o kasadan sen sorumlu olduğuna dair
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler
+1 yılAçık çıkan tutarı alamazlar. Kasa tazminatı vermeleri gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 günde 70 lira açık verdiğin halde hala çalıştırılman garip zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılO gün benimle birlikte 3 yıl çalışan msy de açık verdi 80 tl üstelik. Açık vermenin önemi yok zaten senden kesecekler. Bu yüzden işten çıkarılmazsın.
O para hak etmiş olduğun maaşından kesilecek anlamına geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim cevaplarınız için
+1 yıl70 TL açığı kesecekler hanımefendi kasiyerlik Zor iş açık çıktığı zaman maaştan kesiliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet deneyimlemiş oldum ve daha işte 2. günümde kasa bana bırakıldı o gün açık çıkmadı fakat 3. Gün çıktı o gün de arada sırada ms kasama gelip bir kaç işlem yapıyordu. Oraya mal almaya gelenlerle gidenlerle benim kasamda hesap yapıyordu.
- +1 yıl
Biraz garip bir şey normalde o gün açık çıkması lazımdı bir gün sonra açık çıkması ilginç
Soran+1 yılEvet ve benim kasam yani ms nin şifresiyle kullandığım kasaya arada bir ms gelip farklı işlemler yapıyordu iade almak ya da mal giriş çıkışı yapmak vs. Tam olarak açık neyden çıktı onun izahı da yapılmamıştı.
- +1 yıl
Neyse bundan sonra aklınızda bulunsun hanımefendi hiç bir yere imza atmadan çıkın eğer imza atmasaydınız o 70 TL yi de alacaktiniz
Soran+1 yılBelki de öyle olurdu. Sağlık olsun bir dahakine daha temkinli yaklaşmama vesile olmuş olur.
- +1 yıl
Evet hanımefendi
Yatıracaklarını sanmıyorum kurumsal firmalar elden õdeme yapamazlar bence işin zor
03 Yorumla
Soran+1 yılBana çıkmadan önce 4 gün daha maaşlar yatana kadar çalışmam söylendi. Sorduğumda muhtemelen yatırılır çalıştığın saatlerde denildi. Umarım öyle olur yoksa emeklerim boşuna gidecek.
Soran+1 yılUmarım😊 teşekkür ederim cevaplarınız için.
Maaşından kesilecek o miktar kasada acık çıkınca çalışandan kesiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maaşım yatarsa tabi😊
Imzalama zararlari size odetiyor bim ve a101 kadar somurucu yer yook
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir seçeneğim yoktu maalesef. Zorluyorlar bunun için
Soran+1 yıl@Shazam6 şok, bim, a101 böyle küçük marketlerde her iş size kalıyor. Yani tek bir göreviniz yok aynı anda kasa size ait olur temizlik size ait olur raf dizmek size ait olur. Kısacası o tarz marketlerde birden çok iş size ait olur. Fakat daha büyük marketlerde ya kasa sorumlususunuzdur ya da reyon. Bana denilen kadarıyla a101 içlerinde en kötüsüymüş.
Soran+1 yıl@Shazam6 ilk defa kullanıyorum bu platformu ben de çoğu mesaja dönüş yapmamıs olabilirim kusura bakmayın şimdiden🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılo parayı sana yıkmışlar yani ben çaldığımı kabul ediyorum gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılÇalmak demeyelim. Evet açığı kabul ettiğime dair bir belge demek ki.
Cevap sahibi+1 yıltm işte sana çaldın demiyorum onlar çaldığını kibar haliyle söylemişler sen anlamamışsın
Soran+1 yılBana aslında kafanı karıştıran birileri oldu mu diye soruldu. Çünki müşteriler konusunda uyarılmıştım o çevrede yeni olan kasiyerleri bilen insanlar olurmuş ve kaba tabirle ceplemeye gelirlermiş. Öyle bir şey olduğunu düşündüler. Ms ve msy kibar ve ılımlı insanlardı
Cevap sahibi+1 yılhmm ozaman sorun yok ama adli olarak sor ben haklı. çıkarım bu arada ben aldın demedim
Soran+1 yılYok ben sizi anladım zaten 😊 maaşım yatmazsa ilgilenicem bu durumla. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılKısacası kasa açığını senden almışlar
026 Yorumla- +1 yıl
Market işlerinde uzak durmani tavsiye ederim bir ara bende çalıştım. Sürekli kasa açığı çıkar suçlamak için birilerini bulurlar. Maaş mi alıyorsun yoksa maaşın mı gidiyor belli değil. Adam gibi iş bulmani tavsiye ederim
Soran+1 yılEvet ben de bunu erken farkedip çok fazla açık çıkarmadan işi sonlandırmaya karar verdim. Verdiğim emeğin ve 10 saatlik çalışmamış karşılığını versinler o bana yeter.
Soran+1 yıl@Shazam6 iş kıtlığı var diye her işe hakkınızın karşılığı verilmeksizin boyun eğmeyin lütfen. Benim çalıstığım yer evet çalışılabilir. Tecrübe istenmiyor iş geçmişi istenmiyor eğitim desen ilkokul lise farketmez. Fakat size iş girişinde 8 saat çalısma süresi denir ama 10 saat çalışırsınız hafta bir iki kez full gününüz olur yani sabah 8 akşam 21.30 ama çıkışınız 22.30 en fazla. Ve bu kadar çalışmanın karşılığında mesai almazsınız yol yemek size ait ve kasanızda açık olsa 2020 olarak aldığınız maaş bir bakarsınız ay sonu kesintiye uğrar. Yani saatlerce ayakta kaldınız bir sürü insanla iyi kötü iletişim halindesiniz, çok yoruluyorsunuz. Karşılığını alamamanın verdiği ruh halini asla yasamak istemezsiniz.
- +1 yıl
Kesinlikle. Orada çalışmak yerine başka yerde çalışmak daha iyi. Sadece kasa da kalmak iyi. Kasa dışında temizliği, önyüz yapması, Yeni ürünler geldiği zaman teker teker açmak, müsteri haksız da olsa saygını korumak zorundasın. Bazıları gerçekten haddini aşıyor. Hakaret ediyor sanırsın sanki evinde hizmetcisiymissin gibi davranıyor. bir de üstüne kişi marketteki kendisinin bir üst basamaklarindaki kişilere maruz kalıyor. Geçen sene çalışırken müdürün bakması gereken dolaptaki et ürünlerine bakmamış. Ben o zamanlar yeniydim. Bakmadık diye hepimizden kesinti yaptılar. Müşteri bir şeyden vazgeçse bölge sorumlulari niye iade kesiyorsunuz diye azalıyor. Sürekli iade çıkartıyorsunuz diyorlar. Bizim burada suçumuz ne ki? bir de hırsızlık vakaları oluyor. Benim çalıştığım yerde oldu. Kadın ürünleri alıp götürmüş o an sistemden geçtikten sonra kartından geçerken tam verdim o sıra şifreyi bekliyordum tam uzatacağım kadın yok olmuş. Almış ürünleri gitmiş. Onun 30 tl alışverişi benim maaşımdan gitti. Kartin sifre isteyeceğini bildiği halde gitmiş. Arkadan gittim ama kadın hızla yok olmuş
- +1 yıl
Ben farkli bir isteyim ve karsiligini aliyorum ztn o tur haksizliklara boyun egmem ama insanlar ac cogu boyun egiyor cogu evli cocugu var vs adam napsin is yok mecbur calisiyor goktten para yagmiyor sonucta dimi mecbur birakiyorlar calismaya 🤷 kendim icin soylemiyorum cogu kisi mecbur kaliyor hepten issiz kalmaktansa calisiyorlar
- +1 yıl
@Somurtkankedi7 siz simdik nerde calisiyorsunuz peki? Patronlar boyle kendi hatasini calisana yikar cogu patron oyle neden bakmadin neden hatirlatmadin vs vs kendi isini de biz yapacagiz sanki
Soran+1 yıl@Shazam6 öyle bir işe mecburen boyun eğen evli insanların ne ailesi ile vakit geçirmeye fırsatı olur ne de bekar birinin sosyal aktivitesi kalır.
Soran+1 yılSahte para bile alsanız sizden onun ödemesi isteniyor yani 200 tl maaştan gitti bile. Öyle bir çalışma temposuna maaşımın net olarak yatacağını bilsem katlanabilirdim fakat ay sonu neyin geleceğini bilmeden çalışmak çok kötü bir şey. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak yaşanan bulanıma değecek bir iş değil.
- +1 yıl
Ben hatirlattim. Kameralara bakmalarını söyledim ama bakmadılar. Onlar parayı çalışandan almayı bilirler. Ve bir de oradaki müdür beni sevmezdi. Kadın bana ayrı bir garezi vardı. Eski müdür iyi biriydi ben geldikten 2 hafta sonra ayrildi yeni gelen müdür bana gıcıklığında laf sokup dururdu. Mudur yardımcısını sevmiyor diye bölge sorumlusuna şikayet etti ve onu başka şubeye aldılar. Benimle aynı çalışan kız müdür yardımcısı oldu. O kız da daha önceden benim yanımda diğer kişiyi kötülerdi. Sonradan yeni müdür ve müdür yardımcısı olan arkadaşım ikisi de benim işten çıkmam için mobbing uyguladılar. Zor durdum sürekli uzulmeme sebep oldular. O zamanlar hastalığım, sevgilimden ayrılmam ve sevdiğim biri ölmüştü. Benim üzerime fazla geliyorlardı. O kadar sorunlar yaşıyordum ve o zamanlar ben işkurun işbaşı programında çalışıyordum. 3 ay isten erken ayrılırsam ceza yiyecektim ben de 3 ayın dolmasını bekledim ve o zamana kadar bana yapmadıkları kötülük olması. Ben ayrıldıktan sonra diğer 2 kasiyer arkadaşımda işten ayrıldı. Onların da üstüne geliyorlardı. Ama benim kadar değil. Iskurdan geldim diye bana daha çok yukleniyorlardi. Ben o zamanlar hem üni okuyor hem çalışıyordum o yüzden ayrıldıktan sonra sorun yaşamadım. O zamandan beri ise girmedim özellikle market işine girmemde bir daha. Daha sonra başka şubeye aldilar oradakiler beni sevdi ama ben diğer yer yüzünden işten soğudum. Hem müşteri hem oradakiler ve bir de yaşadığım sıkıntılar beni hayattan soğuttu.
- +1 yıl
O zamanlar sorunlar yaşıyorum diye kasa açığı ciksa suçu bana atarlardi. Dikkat eksikliği diyip bütün kasa açıklarını bana yükluyorlardi. Diğer şubeye gittiğimde bir tane kasa açığı çıkmadı. Ve ben diğer subedeyken orada 50 tl ürün çalınmış. Ve bir kız benim iade hatalarım var diye gülerdi o kiz daha sonra ağlayarak isten çıkmış. Ne yaşandı bilmiyorum ama tahminen müdürden kaynaklı.
Soran+1 yılGeçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsınız. Umarım daha iyileri karşınıza çıkar.
- +1 yıl
@meraklısanki e kalmiyor zaten vakit kalmiyor ama insanlar parasizliktan calisiyor cok mantiksiz bencede yani hayatin yok ki is ev is ev hayatlari yok insanlarin sisteme calisiyorlar bos bos hayat gidiyor iste hayir anlamiyorum gecinemicek insan neden evlenir hadi evlendin neden cocuk yapar gecinemiyorsun iste cocukta bu sefer kotu bir hayat yasiyor
- +1 yıl
@Somurtkankedi7 patronlar gicik oldum mu ztn ne iste calisasin kaliyor nede yasamaktan zevk aliyorsun hayattan soguyorsun birde mecbur calismasi gerekenleri dusun universite okumamis son zamanlarda intiharlara bak insanlar gecinemiyor diye hayatindan vaz geciyor
- +1 yıl
@Somurtkankedi7 eee naptin okudun mu universite bari?
Soran+1 yıl@Shazam6 Zor şartlarla yaşadığımız dönemdeyiz Allah herkesin yardımcısı olsun🤗
- +1 yıl
- +1 yıl
Miyop 6.0 astigmat sol 1.75 sağ 1.50
- +1 yıl
Dışarda lens kullanıyorum ama doktor ameliyat ol dedi. Göz numaram dursa olacağım. Ve bir de bir yerden duydum gözleri lazerle çizdirirsen sorun olmaz dediler.
- +1 yıl
Onun dışında boy kilo tutuyor. Ve kpss puanı çok yüksek değil. Sadece parkurdan iyi almam lazım ve mülakatta soracagı soruyu bilirsem olurum aslinda
- +1 yıl
Benim boy liseden beri hep aynı 1.70.
+1 yıl70 lira kesinti olur o kadar
03 Yorumla
- +1 yıl
Gözün aydın 😊
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yıl70 tl eksik yatacak..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler :)
Para & Ekonomi konusunda 486 cevap paylaştı. Bütün paranı aldığına dair yazı
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 günlük çalışmamın karşılığı 70 tl olmaz herhalde. Bütün para bu kadar değildir diye düşünüyorum 😊
+1 yılParan yatar ama o 70 tl kesilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKesinti yaparak yatırılacak.
01 Yorumla
Yani senin hiçbir hak talep edemeyeceğin
03 Yorumla
Soran+1 yılKurumsal bir firma ama. Yani benim ne kadar süre çalıştığım hizmet verdiğim kayıtlara geçiyor. Çalıştığım gün kadar ücretim yatabilmeli diye düşünüyorum.
Soran+1 yılOkuduğum kadarıyla sadece 71 tl elden avans aldığımı onaylayıp imzaladım. Çoğunluğun dediği gibi belki de maaşımdan kesilecek bu miktar. Yardımlarınız için teşekkürler😊
+1 yılSen elden para aldinmi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır almadım
+1 yılO parayı alacağından kesecekler
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler cevaplarınız için.
Eksik maaştan kesilecek
01 Yorumla
+1 yılmerhaba bende calisdim o tediye oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
dert etme birsey olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim bendede olmustu
- Para & Ekonomi konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılZaten sorunum icinde cevabı vermişsin
00 Yorumla
+1 yılAçığı maaşından kesecekler demek
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılMaaş yatacak ama o açığı kesecekler
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
- Para & Ekonomi konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılİmzayı attın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılAttım evet.
- +1 yıl
Atmadan önce sorsaydın keşke
Yatar
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler.
Para & Ekonomi konusunda 415 cevap paylaştı. Olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalıştığına dair olabilir.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılEvet maaşın yatıcak
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılönemli değil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği