Sevmediğiniz bir işte yüksek maaş mı yoksa sevdiğiniz işte düşük maaşla çalışmak mı?

Sevdiğin meslek yapıldığında mevkide yükselme potansiyeli daha fazladır. Bu sayede maaş da yükselir zaten, ayrıca yükselmese de işini seviyorsan maaşın pek bir önemi olmaz.
Asgari ücretle 10.000₺’yi karşılaştırıyorsak maaşı iyi olanı tabii ki.
Ama arada çok bir fark yoksa sevdiğim iş ✩
Kesinlikle sevdiğiniz işi yapın maaş, para bunlar mutluluk getirmiyor kendim bunu acı bir şekilde tecrübe ettim
Sevdiğim bir meslek var ama maaşı yüksek onu ne yapacağız? 😂 O mesleği icra etmiyorum tabi orası ayrı. 😊
Cevap
86Cevap
iş bir yaşamdır ve insanın en çok zaman harcadığı evresidir.
insan secdiği işte mutlu huzurlu olur. sevmediği işte sürekli huzursuz ve stresli olur.
bana huzur mutlulul lşazım. o nedenle sevdiğim işi yapıyorum.
Sevdiğim işi tercih ederim ama yüksek maaşa da hayır diyemem yapılacak işin içeriğini düşünmek gerek insan ilişkilerinin sık olduğu bir işse maaşı falan umrumda olmaz
hangi iş olursa olsun mutlaka bir zorluk sıkıntı yaşayacaksın... eğer bu sıkıntıların karşılığını alamazsan zaten mutlu olamayacaksın. Eğer o işte karşılığını alabiliyorsanız mutlusundur. (Maaş)
Sevdiğim iş. Maas olayina da gelirsek ayagini yorganina gore uzatirsan sorun olmaz tabi aklımızı çeliyor çoğu şey.
Doktor olamk istiyorum ve bence maaşı da az değil yani ama sadece sevdiğim için yapacağım onun için sevdiğim iş desem doğru olur
Dusuk derken ne kadar dusuk? Arada bir iki bin oynuyorsa ehh mehh belki de gidip asgari ucretli bir isi cok sevmem insallah.
Sevdiğim hangi ise başvuru yaptıysam almadılar.
Şimdi maaşı yüksek biryere girdim ama mutlu değilim artık psikolojim bozuldu sanki.
Bu olayin canli ornegiyim sevdigim is icin daha yuksek maasli isi biraktim su an sevdigim isi yapiyorum cok daha huzurluyum
Sevdigim iste başarili olurum ki oyleyim şükürler olsun maaşı da yüksek zaten.
İnsan sevdiği işi yaparsa zaten o işte en iyi olmak için çabalar ve en iyi olduğunda iyi paralar kazanır o yüzden sevdiğin iş
Sevdigin iş en güzeli maaşım yüksek şu an ama iş yaparken zevk almıyorum mutlu olmuyorum enazından sevdigin işte severek yaparsın işini ve daha güzel yaparsın
Huzur olsun da uyum sağlarım diye düşünüyorum iş konusunda
İnsan yaptığı işi zamanla seviyor. Bari maaşı iyi olsun
Senelerce kendi işimiz yaptığımız iş bildiğimiz iş dedik ama galiba hataydı.
Sevdiğiniz işi yapma devri geçti artık maaşı yüksek olan işler revaçta.
Sevdiğin kesinlikle, her sabah sevmediğin bir işe gideceğini bilerek uyanmak korkunç olmalı
Sevdiğim iş olmadiktan sonra ne yapayım aldığım yüksek maaşı.. İşkence gibi..
Valla ne yalan söyleyeyim ya da yalan söylemeyeyim :) ;) yüksek maaş geleceğe yatırım
Her ikiside :) tercih gerekirse o anki şartlara göre davranırım
Sevdiğim iş maaşı ne olursa olsun eğer geçinebiliyorsam daha fazlasını istemem
sevdiğim işi yaparım maaşı yüksek iş olsa da huzurun yoksa o iş de çalışılmaz
2 side sevdigim iste mevcut o yuzden hicbir sorun yok :D
Kesinlikle sevdiğim iş az biraz geçineyim ama işe küfrederek gitmeyeyim
Maaşı yüksek olan tercihim olur. Para için çalışıyoruz sonuçta.
İnsandan kendine ait bir işinin olması en güzeli bence, maaşlı olarak bir kurumda çalışmak hiç güzel değil
İnsanın
Olsun başında emir veren yok, karışan yok, ohh miss 😜
Sevdigim yok ki 😂😂 parasi iyi olsun severim heralde ztn
Sadece maaş yüksekliğine aldanarak sevmediğin işi ömür boyu yapamazsın
Sevdiğim işi yapmak isterim eğer ki çok yüksek maaşı var ama sevmediğim bir işe halsiz bitkin bir şekilde giderim ama sevdiğim bir iş olunca mutlu güleryüzlü bir şekilde işimi yaparım
Sevdiğim iş, şu aralar sevmediklerim o kadar çok ki anlatamam, o yüzden artık sevdiğim şeyler olsun
Maaş a gerekmi var ben bakarım yeterki değer bilsin üzmesin bir gün çekip gitmesin istediğini alırım parası hiç olmasın sorun değil
Yanlış yere yazdım ya dalmışım of 😭😂
Daha yeni sorudaki olayı yaşadım ve yüksek maaş olmasınin beni pek tatmin etmediğini anladım
Yüksek maaşlı bir iş ne kadar kötü gelebilir ki insana
Hemen hemen hepimiz kabul ederiz bence
maaşı yüksek işte 5 sene takılıp biriktirdiğim paralarla sevdiğim iş
Sevdiğim iş. Maaşı yüksek diye geçen sene başka bir işe geçtim. Ama artıl dayanamıyorum. Huzurum yok. Uykularım kaçıyor. İşe gidesim gelmiyor.
Sevdiğim bir işte çalısmak çünkü sevmedığim ortamda kalamam
Yuksek maaş 😍 zaten parani biriktirince kendi sevdigin isi acar başına geçersin 😁
Sevdiğim iş tabiki.
Parası çok olsa neye yarar isteksiz yaptıktan sonra.
şu an maaşa göre ama önümüzdeki sene sevdiğim iş artık öyle daha huzurlu ve mutlu
Hem sevdigim ugrunda polis ligi bıraktığım meslegim i yapıyorum getiriside iyi
Kimse maaşı düşük bir işte çalışmak istemez ama huzuru adına belli başlı bir miktar paralardan vazgeçilebilir.
Turkiyede buna hayat sartlari karar veriyor kisi degil
Maaşı yüksek olan bir işte çalışıyorum ama memnun değilim herşey parada degil.
Sevdiğin iş olmalı tabi ki para bir kenarı yaptığın işten zevk almalısın
Sevdiğim iş bence çünkü hergün keyifler yaparım işimi hiç sıkılmam 😊
Sevdiğim işi yapmak isterim, maaş fark etmiyor.
Neyseki sevdiğim işin maaşı yüksek. 😅
Yüksek maasla sevdıgım seyleri yaparım
Sevdiğim işde düşük maaş
Sevdiğim işi tercih ederim
İş bulmuşuz bide sevmeklemi uğraşacağız
maaşı yüksek olan işi nasıl sevmeyeyim :D
İkisi birlikte var zaten
Sevdiğim iş, para illaki gelir...
Ya da gelmez...
Sevmediğim işte yüksek maaş
Kesin ve net sevdiğim iş. Maaşı da fena değil
İkiside olabilir karasızım