Erkekler en beğendiniz saç stili hangisi? Kendisine yakışan falan gibi klasik cevaplar vermeyin sakın :) Erkek saç şekillendirme konusunda şanslı mı?Erkek saç şekillendirme
Erkeklerin de saç modelini yüz tipine göre tercih etmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela uzun saç yakışmıyorsa sırf heves ettikleri için uzatmamalılar :) Kıvırcık saç yakışıyorsa perma yaptırmalılar :) Yüz tipinizi tanıyarak size uygun saç modelini de kolayca bulabilirsiniz.
Kısa saç şekillendirme erkek için zor mu?
Kısa saç şekillendirme erkek
Kısa saçları şekillendirmek uzun saçlara göre daha basit. Sadece saçlarınızı kestirirken modelli bir kesim tercih etmeniz gerekiyor. Saçlarınızın her yerini kısaltıp, sadece üst tarafları uzun bırakabilirsiniz. Bu şekilde kısa saç şekillendirmede de rahat etmiş olursunuz.
Erkekler için en iyi kısa saç modelleri hangileri?
1. Yanlar kısa üstler uzun saç modeli
Erkekler için en iyi kısa saç modelleri
Şekillendirmesi en kolay saç modellerinden biridir. Üstte kalan uzun kısımları arkaya doğru ya da sağa sola doğru tarayarak kolayca şekillendirebilirsiniz. Üstlerin uzunluğunu tercihinize göre ayarlayabilirsiniz.
2. 3 numara saç modeli
3 numara saç modeli
3 Numara saç modeli de kısa saç tercih eden erkeklerin favorileri arasındadır. Şekillendirmek için üstün bir çaba gerektirmez :) Sadece yüz güzelliği gerektiriyor, yakışmıyorsa kestirmeyin derim :D
3. Kısa saçta çizik modelleri
erkek çizik saç modelleri
Çizik modeller de erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Saçlarınız ister kıvırcık olsun ister düz. Yalnız benim tavsiyem çiziğin dümdüz durmasıdır, asimetrik çizikler hoş durmuyor.
Erkekler için saç şekillendirme işlemini pratik hale getiriyor! Dyson Supersonic
Dyson Supersonic V9 dijital ve güçlü motora sahip olan bir fön makinesi. Aynı zamanda saçları şekillendirmeye de yardımcı olacak düzleştirme, şekillendirme, geniş dişli tarak, difüzör başlıkları bulunuyor.
Isıyı her saniye kontrol ediyor ve saçlarınıza uygun olan seviyede tutarak yıpranmanın önüne geçiyor. Kullanımı da başlıkların değişimi de oldukça pratik :) Erkeklerin işini kolaylaştıracak cinsten.
Kişisine göre değişmekle beraber genel olarak en beğendiğim şey temiz görünümlü bir ense traşıdır. Ben kirli sakal bıyık gibi şeyleri de pek sevmem aslında. Zannedersem ne kadar düzgün traşlanmışsa bende o kadar düzgün imajı uyandırıyor...Bir de nolur öyle garip şekilli uzun favoriler bırakmayın yaa..Karşımda pop ideolu mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
Doğal olmalı. Kadında da erkekte de hiç sevmem abartıyı. Yakışıyorsa kesinlikle uzun olmalı ya da ne kadar uzun yakışıyorsa o kadar uzun olmalı :) Bakımlı, gür almalı. Kahkül, hele o gözlerini kapatan sözünü bile etmemem gerekirdi. Öyle jöleli, dik falan ök. Uzunsa bağlayabilir ah yakışanda öyle seksi oluyor ki.
ne çok kısa ne uzun,ense boyunda,katlı kesim..iri dalgalı...siyah ama kuzgun siyahı değil mümkünse..bi de kirli sakal varsa demeyin gitsin :p :))) şaka :) ama dediğim saç ile sakalı çok uyumlu buluyorum :)
biraz uzun olmalı :) tabi kız gibi değil Zac Efron gibi o boylarda. ve bence sarı olmamalı ne o öyle çocuk gibi :) Mesela bu yüzden Kıvaç Tatlıtuğ'u beğenmeyen nadir kızlardan biri oldugumu düşünüyorum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir erkeğe ideal orta uzunlukta olmalı hem uzun olunca rahat hissedemiyosun bi zamanla uzatmıştım baya ama ikide bir insanın eli şaçında başında oluyo düzltmeye çalışyor sonra :-) şuan benim saçım kendime göre ideal kızlar neder bilemem ama ..
hocam kızlarda şöyle bir olay var erkek erkek gibi görünmeli kısa saç kirli sakal belki uzun sevende çıkar ama kısa taraftarı çoğunluktadır şayet bizde kısa saçlı kız istemeyiz bunun gibi bişey : ))
En İyi Cevaplar