+1 yılSiyasetcilerin topu. Bütün kelimeleri yalan dolan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPazarcılar
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı. Avukat gazeteci siyasetci
00 Yorumla
Siyasetcileri hiç sevmem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
1. Cumhurbaşkanlığını (dönem olarak)
2. Siyasal partiler ile fraksiyonları,
3. Adli yargıya dahil tüm hukuk görevlilerini
4. Medyayı,
5. Müteahhitleri,
6. TSK ve EGM'nin son dönemdeki en üst düzeydeki görevlilerini,
7. Esnafı (parayı alan kadar dört dönüp aldıktan sonra kaybolurlar)
8. Ekonomistleri, dolar, avro, altın yorumcusu olanları.
9. TÜİK çalışanlarını, özellikle enflasyon hesaplamasında,
10. Futbol Kulüplerinin Yöneticilerini.10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Siyasetçiler, siyaset kökenli, destekli.. vs partili cumhurbaşkanları, Oto galericiler, doktorlar, emlakçılar, bankacılar, devletten maaş alan din adamları...
10 YorumlaMuhasebeciler çünkü yaşadığım bir olay askere gideceğim diye işten ayrildigimi söyledim ancak kendim işten çıkmışım gibi gösterilmiş minareyi kılıfa koymuşlar yani
00 Yorumla
+1 yılKemal Kılıçdaroğu ve Ekrem İmamoğlu baya bir "güvenilmez" duruyorlar..
#Kral64 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Zeyneppgl aynen bahsettiklerini yapardım 👍
emlakcılar- siyasetciler - satış pazarlama - doktorlar ( özelikle yeni nesil ) - polisler ( hepsi değil ama birçoğu ) - beyaz eşya tamircileri ( özellikle kombiciler :) avukatlar
00 Yorumla
+1 yılGüvenilmez meslek grubu yoktur, güvenilmez insan vardır.
30 YorumlaDin adamı hemen olayı maddiyata baglayabilir oruç tutmadın 1 kilo kuru üzüm parası kadar borcun var cumaya gittin kapi çıkışı para toplama tatlımı selam verdin şuraya bağış yapacaz sende biraz atsana
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılsiyasiler, politikacılar, işadamları, bankacılar... daha sayayım mı :D
12 Yorumla- +1 yıl
o değilde memleket üçkağıtçıdan geçilmiyor :D
+1 yılTabikide polislik en şerefsizler polis çıkıyor zaten
213 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim hepsi öyle demiyorum çoğu öyle lütfen taciz listesini aç nr kadar polis tacizci var gör
- +1 yıl
Sosyal medya ergenlerinin klasik emojisi lol:f
- +1 yıl
Sen bin lazım olur polis abim:Dd
- +1 yıl
Ve dediğim gibi hepinize laf etmedim çoğu öyle lütfen kabul ettt
- +1 yıl
Evet yaşasın bizi koruyosunuz ama tacizcilerinde allah belasını versin yani:d
- +1 yıl
Adamsın (:
- +1 yıl
Hahahaha teşekkürler
+1 yılİşi yalan ve plan olmadan yürümeyen hangi meslek grubu varsa tamamı o şekilde güvenilmezdir bana göre
00 Yorumla
+1 yılHalk arasinda galericiler ve emlakcilarin guvenilmez oldugunu soylerler ama meslekle alakali oldugunu dusunmuyorum
00 YorumlaSiyasetciler kadar bu ülkede güvenilmez meslek var mı daha da güvenilmez meslek grubu oldunu hiç ama hiç sanmam dakikada tek ayak üstünde 40 yalan atiyorlar
00 Yorumla
+1 yılİlişki konusunda ise bu sorunun amacı, kesinlikle turistlerle iç içe olmak zorunda olanlar, ofis çalışanı vs.
00 Yorumla
+1 yılMeslekler degil ki icinde ki serefsizler guvenilmezdir
10 YorumlaKişiye göre değişen bir şey meslekle alakalı olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaGüvenilmez meslek yoktur, insan vardır.. yani güvenilmez olan bir insan istediği mesleği yapsın yine guvenilmezliğini mesleğine de yansıtır
00 Yorumla
+1 yılGüvenin daha spesifik bir duygu olduğuna inanıyorum
10 YorumlaHangisi güvenilir diye sorsaymışsın daha iyi olurmus 🙈
10 Yorumla
+1 yılEmlakçı, galerici ve avukat. Bunlar yalan ile yürütür işleri.
20 Yorumla
+1 yılSiyasetçi zaten parayi bastıran vekil ya da biranda siyasetci oluyor
00 YorumlaHer meslekte vardır güvenilmez kişiler ama en çok Avukat, Bankacılar, emlakçılar ve siyasilerde var.
00 Yorumla
+1 yılSiyasetçi emlakçı avukat hiç güven olmaz bide bu zamanki imamlara
01 YorumlaEmlakçi, galerıçi, sıyasatçi yalansız yapılmayan meslekler ama en çok da tamircı ve ustalar atlatıyor işi yarım bırakıyor 😂
10 Yorumla
+1 yılEmlakçılara ve müteahhidler. Bunlar yalan üzerinde, doktora yapmışlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan ve dolandırıcılık üzerinde, doktora yapmışlar diyecektim
+1 yılsiyasetçi, avukat, bir de şu banko memurları. hastanede postanede farketmiyor.
00 YorumlaDenizciler.. paso sevişirler.. her limanda sevgili.. aylarca birşey görmezler.. sonra dişi kedi görsün... zaksss
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tefecilere güven olmaz heran kafaya mermiyi yeme ihtimalin var 🔫
10 Yorumla
+1 yılTicaretle uğraşan hiçkimseye güvenmem hepsi ayaklı yalanmatik
00 Yorumlaceptelefonu ve bilgisayar tamircileri oto tamircileri
00 YorumlaŞoför denizci evden uzun süre uzak olan her meslek güvenilmez ihtiyaçlarını karşılamak için aldatma kesin olur
00 Yorumla1. Siyasetçi: profesyonel yalancılar.
2. Striptizci: aşırı kıvrak sinsi bir yılan gibi.
3. İmam: üç kuruşluk karakterleri yok gözümde. (istisnalar hariç tabi)02 Yorumla- +1 yıl
İmam kısmına katılamam ama Siyasetçi kısmı doğru
+1 yılülkemizde güvenilecek meslek grubu ve devlet kurumu kaldı mı?
00 YorumlaMüteahhitler hepsi sahtekar onlara güvenen aptaldır
10 Yorumla
+1 yılPsikiyatr müteahhit milletvekili psikolog ve diyetisyen
00 Yorumla
+1 yılHukukçular. Hiç de güvenilir, adalet duygusu gelişmiş insanlar olarak gelmiyorlar bana.
00 Yorumla
+1 yılTuvalet bekcileri varya temizliği yapanlar falan onlara güvenmeyin bildiğim şeyler var
06 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyosun 😃
- +1 yıl
Ben özel güvenlik görevlisiyim. Hani bazı yerlerde adamin biri girişlerde para alir ya tuvalet için heh işte onlar temizliyo hem erkek hem bayan tuvaletini. Ben bı gün sapıklık yapan bir tuvaletçi yakaladım kadın tuvaletini temizlerken içerideki çop kutularindan kullanilmiş ped toplayip zevk aliyomuş ve gizli kamera buldum.
- +1 yıl
Evet ya kadin tuvaletinde girenler oluyor. Allahin psikopati bu nasil bir bozukluktur 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Elbise magazalarinda kabinlere dikkat et vida seklinde gizli kamera yakalandi
- +1 yıl
Allah islah etsin onlari cok sagol da vidayi nasil anlayalim 😐
- +1 yıl
Sana istek attim kabul et soruna görüş olarak fotograf atcam ordan bakarsin
+1 yılHemşire ben sağlıkçıyım gram güvenmem :D
10 YorumlaGalericiler ve emlakçılar
10 Yorumla
+1 yılGalericiler, Müteahhitler, Avukatlar :)
117 Yorumla- +1 yıl
Avukat neden?
- +1 yıl
Sence?
- +1 yıl
Bilmem ben hukukçuyum size sordum neden diye? @senabetul19
- +1 yıl
Neyse ya
- +1 yıl
Söylerseniz bir laf söylediniz devamını getirin lütfen
- +1 yıl
Bana göre güvenilir değiller bitti bu kadar
- +1 yıl
Sen ne gördün bu yaşındada bu yorumu yapıyorsun kaç kere avukatlık işin oldu?
- +1 yıl
Ergen hemde Baya eergen
- +1 yıl
Senin tavrının da ne kadar olgun olduğu belli. Su dünyada ne gereksiz insanlar var ya cidden
- +1 yıl
Bilmim bin hikikçıyım 😂😂
- +1 yıl
Sen gibi
- +1 yıl
Yarası olan gocunur derler ama neyse 😂
- +1 yıl
Kendinden bildigin seyler var demekki bu kadar karşı çıktığından. Tek avukat yazanda ben değilim ama basıma bela oldunuz
- +1 yıl
Diğer avukat yazanların yorumlarına bak bakalım hepsine yazdım cevap verene cevabımı vericem sen meraklanma
- +1 yıl
Avukat olduğum için olabilir mi b?
- +1 yıl
Şahsına hakaret eden mi var? Belli ki yapacak biseyin yok millete sataşıyorsun
- +1 yıl
Neyse ne cevap yaziosam bende ya
- Eğitim & Kariyer konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılSiyaset.
10 Yorumla Avukat, avukat, avukat
15 Yorumla- +1 yıl
Neden neden neden avukat. ?
- +1 yıl
Avukat şahitlik yapmaz sallama istersen
- +1 yıl
Savunmak ayrıdır şahitlik ayrıdır evet hukukçuyum bende insanların kafasında kulaktan dolma sözler. Müvekkil ne anlatırsa avukat onu anlatır yalan üzerine savunma kurulmaz
+1 yılEmlak sektörü ve pazarlama.
11 YorumlaMeslek grubunun önemi yok kişilik meselesi
20 Yorumla
+1 yılMilletvekili Müteahhit
10 YorumlaAvukatlara güven olmaz
00 Yorumla
+1 yılgece klübü sahipleri...
00 Yorumla
+1 yılBilgisayar ve cep telefonu tamircileri
00 Yorumla
+1 yılSiyasetle ilgili olanları güvenilir bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsan olana güvenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAvukatlar deyip hukuk okumak mahfjsmn
00 YorumlaPilot hostes hemşire subay
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 589 cevap paylaştı. lucifer gözüyle bakmak lazım dünyaya😃😄😄😄
00 YorumlaAyrımcılığın her türlüsüne karşıyız.
00 Yorumla
+1 yılsiyasetçiler ve avukatlar
07 Yorumla- +1 yıl
Avukat neden?
- +1 yıl
@Bordobere61 yeri geldiğinde haksızı haklı gibi savunur ve yalan söyler hepsi için demiyorum ama geneli böyle
- +1 yıl
Yalan söylemezler çünkü yalan delil olmaz yasalardaki boşluklardan yararlanıyoruz diyelim yalan nedir ya her insanın savunulma hakkı anayasal olarak vardır
- +1 yıl
@Bordobere61 bak şu an annemle babamın boşanma mahkemeleri devam ediyor mesela babam o kadar şeyler yaptı ki buna rağmen karşıdaki avukat onu savunuyor onun haklı çıkması ve yaptıklarıı örtmesi için uğraşıyor bunu yapamazda eğer yapmış olursa masum birçok kişinin ahını alacak belki ben bunun iyi bir davranış olduğunu düşünmüyorum. elbet vardır temiz avukatlar ama
- +1 yıl
Senin baban yaptıklarını sana inkar ederken annene inkar ederken sence avukata doğruları anlatmışmıdır? Avukat nerden bilsin neler yaptığını sürekli ailenizin içindemiydi her dakika her saniye? Bu arada üzüldüm boşanmalarına
- +1 yıl
@Bordobere61 ya sizde haklısınız aslında bazı şeyler zoruma gidince ön yargılı davranabiliyorum kusura bakmayın
- +1 yıl
Önemli değil ben sadece olanı söyledim yani müvekkil bize anlatır biz ona inanırız yalan söylüyorsa da kendi bileceği birşey dimi?
politikacilar pazarlamacilar
00 Yorumla
+1 yılSiyasetçiler, gazeteciler ve iş adamları.
00 Yorumla
+1 yılSiyaset temali her sey
00 YorumlaÖyle bir ayrım yapmıyorum
00 YorumlaPolitikacı, polis, kaptan
00 Yorumla
+1 yılsiyasetçi, doktor ve hukukçular.
09 Yorumla- +1 yıl
Neden hukukçular?
- +1 yıl
@Bordobere61 bunu gerçekten soruyorsun bir de
- +1 yıl
özellikle şu son senelerde hukukçuların nasıl hukuksuz kararlar verdiğine dair sayısız örneğe şahit oldu insanlar. sırf hukukçusun diye boş yere kendi meslektaşlarını savunma. sen doğru olabilirsin belki bilemem, ama bu senin bir sürü meslektaşının rüşvet ve güç ile yasanın açıklarını işine geldiği gibi ahlaksızca kullandığı geçeğini değiştirmiyor.
- +1 yıl
Yasanın açıklarını kullanmak yasadaki açıklar sence yasa koyucunun suçu değilmi? Yasadaki boşluklar herkes için var sadece hukukçular için değil kaldıki kararları avukat vermez karar makamı hakimdir. İddia makamı savcıdır. Savunma makamı avukattır. Bak adı üstünde savunma makamı anlamışsınızdır umarım
- +1 yıl
@Bordobere61 hukukçu derken savcıları da katarak söylüyorum zaten. para için katilleri tecavüzcüleri savunan avukatları da unutmamak lazım.
- +1 yıl
fark ettiysen hukukçu dedim, sadece avukat demedim, içine savcısıyla hakimi de dahil
- +1 yıl
Noterde dahil o Zaman oda hukukçu. Şunu anlamak gerekir karar mercii hiç bir zaman avukat ve savcı değildir karar mercii hakimdir ve kanunlara göre ceza verir
- +1 yıl
@Bordobere61 illa karar mercii olmasına gerek yok ki.. sırf para için katili, tecavüzcüyü savunan avukatlar da güvenilmez. ki sayıca da az değiller.
- +1 yıl
Ben ne desem senin fikrin değişmez anladım bunu
- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım