Excell hakkında bilgim yok ve Excell kursuna gitmeyi düşünüyorum. Görüştüğüm adam istersem microsoft office programlarını ( word , powerpoint dahil) toplu olarak verilebiliceğini söyledi. Acaba word için kursa gitmeye gerek var mı?
Excel kursuna gideceğim. Word için de ayrıca kursa gitmeye gerek var mı?
Ofis programları (Word, Excel, Powerpoint) iş hayatında karşınıza çıkacak ve kullanacağınız programlardır.
Bu programlarla ilgili temel düzeyde bilginiz dahi yoksa ve ne amaçla kullanılır bilmiyorsanız kursa giderek kendinizi geliştirebilirsiniz.
İstanbul’da yaşıyorsanız belediyelerin ya da tüm halk eğitim merkezlerinin ücretsiz ofis programları kursları var. Bu kurslarda ofis programlarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Buralarda ofis programlarını uygulamalı olarak öğrendiğinizden Youtube - Udemy gibi platformlarda yer alan eğitimlerden de destekleyip kendinizi geliştirebilirsiniz.
Word’de en basitinden bir dilekçe yazarken sayfa düzen tekniğini bilirseniz daha hızlı işlem yaparsınız.
Aşağıda Youtube üzerinde verdiğim Excel eğitimlerinden birinin dersini örnek olarak görebilirsiniz.
Karışmasın ciddi manada pahalı o dediğin kurs belge vs verecek mi yoksa sadece öğrenecek misin ayrıca halk eğitimde ücretsiz veriliyor bu dersler ve sertifikanda var orada PC de var istediğin gibi pratik yap
Ofis programları (Word, Excel, Powerpoint) iş hayatında karşınıza çıkacak ve kullanacağınız programlardır.
https://www.youtube.com/embed/W2MlZd9lfYEBu programlarla ilgili temel düzeyde bilginiz dahi yoksa ve ne amaçla kullanılır bilmiyorsanız kursa giderek kendinizi geliştirebilirsiniz.
İstanbul’da yaşıyorsanız belediyelerin ya da tüm halk eğitim merkezlerinin ücretsiz ofis programları kursları var. Bu kurslarda ofis programlarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Buralarda ofis programlarını uygulamalı olarak öğrendiğinizden Youtube - Udemy gibi platformlarda yer alan eğitimlerden de destekleyip kendinizi geliştirebilirsiniz.
Word’de en basitinden bir dilekçe yazarken sayfa düzen tekniğini bilirseniz daha hızlı işlem yaparsınız.
Aşağıda Youtube üzerinde verdiğim Excel eğitimlerinden birinin dersini örnek olarak görebilirsiniz.