LİNGUSTA METODU?

Selam arkadaşlar Lingusta metoduyla ilgili pek çok soru olduğunu gördüm. Benim ingilizceye olan ilgimden dolayı bende almaya karar verdim perşembe günü elime ulaşacak. şu an seviyem a2 ile b1 arası. az çok konuşabiliyorum ama akıcı bir şekilde değil. Bu ürünü kullanıp objektif şekilde tüm yorumumu yazacagım. şu an torku üniverstesinde (yeni açıldı konya da ) mühendislik fakültesindeyim. Ürünü kullanıp 3 4 ay sonra atacağım yoruma tavsiyelerime inanıp güvenebilirsiniz. ? ?
Güncellemeler
+1 yıl
ürünüm bugün elime geçti kitapçığı felan okuduğumda tofel gibi bir sınavdan b2 garantisi veriyor ve tüm paranın geri iade garantisini veriyor , pek inandırıcı gelmedi çünkü ben hazırlık sınıfı okudum ve anca a2 civarıyım. Birde dünyanın en iyi metodu olduğu yazıyor.
ilk görünüş bu bakalım günde 40 dk ayırarak 3 ayda ne kadar gelişme kaydedecem merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
şu an 99 dersten 51. deyim. Akıcı konuşma denen şeye ulaşmak üzereyim tam olarak İngilizce düşünmeyi öğretiyor ve konuşma dinleme konusunda geliştiriyor. 99. derste tekrardan baştan sona birçok şeyi yazıp bilgilendirme yapacagım
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdilik şunu söyliyim kesinlikle 4000 TL lik kursların öğretemediğini 400 tl lik bir mp 3 öğretti ve en güzel yanı ise kağıt kaleme ihtiyacım olmadan istediğim zaman dinliyorum ve bazen eğitmenin söylediklerini İngilizce tekrar ederken bağırarak söyleyip hem stres atıyorum hem işe yarıyor.
LİNGUSTA METODU?