ders çalısmıyorum ve üstelik özel bir okula gidiyorum 11 sinifim ve derslerim berbatinda otesi ama ben gunde 1 soru bile çozmuyorum hep uzaniyorum film izliyirum, ve vaktimi çöp gibi harcıyorum ne yapacam ben ne olur yardim edin😭😭😨😭😨😭
Yaş 18
Yaş 18
Program falan yapmadan önce motive edici bir şey bulmalısın mesela bir defter al sana özel olsun, içine yapmak istediğin şeyleri yaz. Yaptığın her bir iyi şeyi kendinde ödüllendir alışkanlık kazandır. Bir şeyin sürekliliği olsun istiyorsan onu 40 gün aynı şekilde sabrederek yapmalısın hatta. Kendine güven ve sakince düşünmek için kendine vakit ayır. Asla pes etme çevrendeki insanların ne dediği de umrunda olmasın elinden geleni yap, başarırsın :)
Yaaaaa çook tatlısınız, çokkk teşekkür ederimmmmm🌸🌙🌸🌙🌹😍🌹😍🌹
Kardesim 11. sinifta 10 zayifi vardi sinifta kalacakti lisede bir saat ders dinlememistir berbatti bir gun oturdu ben ders calisicam dedi bazi sebeplerden gaza geldi
12. sinifta ve mezun senesinde 2 sene ders calisti Şu an odtude okuyor gec kalmislik hissine kapilma sadece iste
kendine bir plan program yap. içinde tembellikte olsun deli gibi çalışmakta. o programa uy yeter. istersen etraftan ailenden yardım iste sana programa uymak konusunda yardımcı olsunlar
Cevap
1Cevap
Kaynaştırma mısın
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar