+1 yılİlk önce sakin ol arabaya bindiğinde ilk yapacağın şey emniyet kemerini takmak olsun sonra derin bir nefes al ve direksiyonu iki elinle tut sağ sol ve iç dikiz aynana bak eğer yeterli görüş açın yok ise aynalarını ayarla sonra depriyaja bas ve arabayı 1. Vitese al sonrasında kesinlikle sol sinyal vermeyi unutma dikkat ettikleri bir konu bu sinyal verdikten sonrada yolun boş olup olmadığını kontrol et eğer boşsa yavaş yavaş yola çık ve devam et yolculuk süresince dikkat etmen gereken şeylerin birincisi sinyal ikincisi ise frenleme arabanın dibine kadar gelip fren yapma sakin sakin önceden fren yap. Başarılar😊
217 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle önündeki araca olan mesafeni gözünle kontrol et zaten yaklaşık olarak 30 km/h hızla gideceksin fazla hızlı değilsin gözle kontrol et bu yaklaşmadan yavaş yavaş bas ki araba yavaşlasın ama arabayı depriyaj-fren yaparak durdur yoksa stop eder ☹️ sinyalide şöyle çözersin elini hep sinyalde tutabilirsin ancak sen acemisin direksiyon hakimiyetini kaybedersin allah korusun yeni araçlarda otomatik direksiyon düzelince kapatıyor çok takılma sinyale
- +1 yıl
Şöyle söyleyim yavaşlıktan zarar gelmez bırak arkandaki araba beklesin hiç düşünme bile onu ancak hızlı gidersen elerler direk sen sakin ol yeter 😊
- +1 yıl
Hayırrr ilk kural sakin olmak lütfen, yarın güzel haberlerini bekliyorum 😊☺️
- +1 yıl
Güzel şanslar seninle olsun başarılar sınavlarında 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😇 iyi geceler 🤗
- +1 yıl
Nasıl yaaa 😞😞
- +1 yıl
Tamam sakin ol birşey olmaz birdaha hakkın var direksiyon sınavı için
- +1 yıl
Tamam geçti artık boşver üzülmen fayda etmez biraz daha pratik yap diğer sınava
En İyi Cevaplar
Dünyada el ml insanlar araba sürüyor sen mi süremeyeceksin.
123 Yorumla- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=9oS9Ykgucd4
Dakika 11 den sonrasını izle bu sanırsam araba - +1 yıl
Benim taktiği uygulayacaktın :D Kimse uygulamıyor bunu ben de sınavda iken kırmızı ışık denk geliyordu hep dedim bu dur kalk dur kalk nereye kadar sonra hızımı düşürdüm gitgide 40 ile gidiyordum kırmızı oldu yeşil hemen sırasıyla 4. vitese attım hızımı 80-90 arası yaptım hep yeşil ışıkta geçtim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerecegim tavsiyeler etik olmayabilir ama yinede ufak çapli tavsiyelerim var.
1. Öncelikle seninle konusmak isteyecekler sakın onlara bakma, onune odaklan sadece
2. Kendine güvendigini göster onlara, cekimser olma
3. Yokuş bir yerde durdurmak isterlerse daha düz bir yerde durabilecegini sor onlara, çünkü yokusta arabayi calistirmak stop yapmani saglayabilr
Parkur alanin nasil? Yokus mu yoksa duz bir alan mi?17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeyecan yapma, sakin ol. Sadece yokusta durmamaya calis
Cevap sahibi+1 yılAyni sekilde evet. Heyecan yapma sakin, derin derin nefes al ve bu sinavi geçeceksin de kendine
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun. Kendine her zaman guven, basariya giden yol kendine guvenmekten gecer unutma. Heyacanini yenmek senin elinde cunku duygularini kontrol edebilir insan
Seni konusturmaya çalışacaklar onlara bakmadan konuşmaya devam et ve aynı anda sür. En önemlisi sinyalleri unutma
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılilk bindiginde dikiz ve yan ayanaları koltugu kendine göre ayarla şeritt geçişlerinde mutlaka sinyallere dikkat et hocalar konuştursa bile hocalara dönme döndügün dakika puanın gider ama önüne bakarak sohbet edebilirsin bunları sagla geçtin bile :)
123 Yorumla- +1 yıl
aynen küs olman daha iyi :)
- +1 yıl
kahkaya bogarsın ortalıgı bu sefer daha çok samimiyet dogar oda senin aleyhine olur en güzeli sen onlar konuşana kadar konuşma :)
- +1 yıl
lehine olmayacagına göre :)
- +1 yıl
Onlarda öyle diyordu :) başarılar sınavda
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
şaka yapıyorsun
- +1 yıl
Canını hemen sıkma olur normalde geneli yaşanılan bir olay ilk sen degilsin kendini biraz daha geliştir dene bu defa yaparsın kendine inanman yeterli geçemdim diye yaslara bürünmene ne gerek
- +1 yıl
Orasıda var tabi okul sınavına yoğunlaş olan oldu artık
- +1 yıl
İstersen olmaz kendini geliştir sürekli araç ile uğraşma öğrenme şansın varsa üzerine daha çok düş pratik yaparsan olur sen tüm hayallerini yıkmışsın 😊
- +1 yıl
Bu son olsun o zaman senden para alışları
- +1 yıl
Olur öyle yaparsın ama
- +1 yıl
Bu karamsarlıkla hiç gitme boşver
+1 yılstop ettirmemeye caliş onun disinda aynalari kontrol et kemerini vs vs bunlari yaparsan yuzde 90 gecersin araba surmene pek dikkat etmezler
17 Yorumla- +1 yıl
direk arabayi durdurup 0 verirler acımazlar
benden solemesi aynalari kemeri kontrol etmen 70 puan direk stop etrirmezsen 20 de ordan alirsin geri kalanini ztn senjn zamanla ogrenceklerini biliolar kimse anasinin karnindan f1 sürücüsü dogmuyo egliyetini alinca zamanla ogrenceksin kurstaki hocalar bu sekilde dusunur - +1 yıl
eh hayırlı olsun bari bunca denemeden sonra 😁
- +1 yıl
sahilde cay icmeye goturursun artii arabanla bizi cok mucadele verdik senin icin gordun
+1 yılMotor bölümlerini ezberle. Biner binmez kemeri tak, aynaları kontrol et daima
134 Yorumla- +1 yıl
İyide göstergelerde bana birşey sormadilar. Arabaya binince güzergahı hatırlamıyorum yardımcı olun dersen bişi demiyorlar
- +1 yıl
Ben güle eğlene girdim. Açtım kaputu sen mi soracan ben mi söylim dedim başladım söylemeye. Ama gostergede bişi demediler
- +1 yıl
Araç modeli markası ne
- +1 yıl
ya da ona gerek yok şoför kapısını açınca hafif eğil sol tarafta altta bir kol gibi bişi var onu çek açılıyor
- +1 yıl
O zaman sürüşe de gitme ne gerek var
- +1 yıl
Ne sordular?
- +1 yıl
Eeee nasıl geçemedin?
- +1 yıl
Bizdekiler sağolsunlar arabanın ayarlarıyla oynamışlardı hiç stop etmiyordu😁😂 kaç defa stop ettin?
- +1 yıl
Şansına. Yapacak birşey yok ama şimdiye kadar 1000 küsür lira vermişsin boşa mı gitsin. Biraz daha gayret et dikkatli olursan yaparsın :)
- +1 yıl
Kısmet diyelim. Başka sefere artik
- +1 yıl
Haydaa gene mi
- +1 yıl
Evet yine. Allah belalarini versin inşallah. Babamla saat 7 de çıktım gittim parkuru tam tur attım Herşeyi o kadar güzel yaptım ki. Babam bana normalde araba surme konusunda güvenmezdi görmemisti hiç sürüşümü. O bile şaşırdı ben böyle park etmiyorum kullanmıyorum dedi. Sınav başladı hersey çok güzel gitti hocalar şey dedi hatta baban güzel çalıştırmis. Ben de hocalarım çalıştırdı babamla hiç çalışmadım dedim. Sonra park alanına gittik çok güzel şekilde tek hamlede girdim park yerine. Kabul etmediler. Tekerlek sarı çizgiye degmedi dediler
- +1 yıl
Değmesi mı gerekir? Benimki sarı çizgiyi geçmişti az kaldı kaldırıma sıfır olacakti
- +1 yıl
Neyse olan olmuş. Umarım bu sefer olur
- +1 yıl
O kadar para verdin pes edecek değilsin herhalde.
- +1 yıl
Ayıptır sorması hangi şehirde giriyorsun sınava ve toplamda ne kadarla anlatınız?
- +1 yıl
Ne kadar pahalı? Miktarını merak ettim. Ben Mardin'de girdim 2000₺ herşey içinde anlaştık
- +1 yıl
Daha kartı alamadım ama :/
- +1 yıl
Para yok :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullananları dikkatle izle sadece ezberleme ama sakın anlamaya çalış hareketleri , hatta youtube da görsel ağırlıklı içerikler var onları izle mesela
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen sen de ezbercisin :) şimdi sanırım otomatik araçla falan da ehliyet alınabiliyor. eğer öyleyse otomatik araçlarla ilgili içeriklere bakmalısın zira otomatik olmayanlarla otomatik vites olan araçlar arasında kullanım farkı çok fazla.
Cevap sahibi+1 yılallah kolaylık versin :D
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılaraç kullanmak ciddi bir şey zaten :)
Arkana bakma. Sana soru soracaklar şaşırtmak için. Cvp verirken aynadan bakarak cvpla dönüpte arkana bakma
133 Yorumla- +1 yıl
Babamla saat 7 de çıktım gittim parkuru tam tur attım Herşeyi o kadar güzel yaptım ki. Babam bana normalde araba surme konusunda güvenmezdi görmemisti hiç sürüşümü. O bile şaşırdı ben böyle park etmiyorum kullanmıyorum dedi. Sınav başladı hersey çok güzel gitti hocalar şey dedi hatta baban güzel çalıştırmis. Ben de hocalarım çalıştırdı babamla hiç çalışmadım dedim. Sonra park alanına gittik çok güzel şekilde tek hamlede girdim park yerine. Kabul etmediler. Tekerlek sarı çizgiye degmedi dediler
Rahat ol heyecan yapma eminim ki geçersin kuralları hatırla
11 YorumlaEn düşük IQ'lu insanların kullanabilmesi için üretilen araçlar onlar, araba kullanmaya atomu parçalama muamelesi yapma, en salakların dahi bunu kullanabileceğini kabullenerek gir, gerisi gelir..
01 Yorumla
+1 yılİlk olarak unuttuğun güzergahı hatırla 😂 sonrasını da öğrendiğin şeyleri dikkatin dağılmadan uygula sakin kal 😁
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şansın var mı peki
- +1 yıl
Daha önce gittiysen hatırlarsın belki sınavda
- +1 yıl
O zaman kesin hatırlarsın
komisyon üyesiyim. sorularını sor bilgi veririm sana.
03 YorumlaRahat ol öğrendiklerini uygula yeter
18 YorumlaAynalara bakmayı unutma o çok önemli
15 Yorumla
+1 yılHeyecan yapmamaya bak
11 Yorumla
+1 yılYolda giderken hiç bir arabanın seni grçmesine izin verme gerekirse makas at
013 Yorumla- +1 yıl
Evet hoca sana ek puan verir etkilenir yani
- +1 yıl
Yavaş gidersen hoca içinden bu araba süremiyo falan der
- +1 yıl
Ne oldu geçtin mi
- +1 yıl
Ben sana demiştim hızlı git diye
- +1 yıl
20 de gidersen böyle olur işte
- +1 yıl
Hayırlı olsun
- +1 yıl
Artık alırsın bir araba
- +1 yıl
Kaç paraya geldi ehliyet
+1 yılHeyecan yapma geçersin
01 YorumlaBu videoyu izlediysen geçemezsin
012 Yorumla- +1 yıl
Babamla saat 7 de çıktım gittim parkuru tam tur attım Herşeyi o kadar güzel yaptım ki. Babam bana normalde araba surme konusunda güvenmezdi görmemisti hiç sürüşümü. O bile şaşırdı ben böyle park etmiyorum kullanmıyorum dedi. Sınav başladı hersey çok güzel gitti hocalar şey dedi hatta baban güzel çalıştırmis. Ben de hocalarım çalıştırdı babamla hiç çalışmadım dedim. Sonra park alanına gittik çok güzel şekilde tek hamlede girdim park yerine. Kabul etmediler. Tekerlek sarı çizgiye degmedi dediler
+1 yılYardimci olmamislardi bana
01 Yorumlasakin ol ve uyarıları dikkate al.
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTedirgin olacak hiçbirşey yok
01 Yorumla Bu mavi gömlekli kim?
00 YorumlaSakin ol
08 Yorumla
+1 yılGecersin
01 Yorumla
+1 yılİnşallah kalırsın 😂
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri