Sanırsam araba çok temiz içinde küfür bile edilmemiş :/ İzmirliler gerkeçten çok şanslı böyle nadide bir eseri koleksiyonlarına ekleyebilecekler. Siz eseri nasıl buldunuz?
Ha az daha unutuyordum.
Aha: link
Ha az daha unutuyordum.
Aha: link
Fiyatın yarısı İspinoz görünümlü olmasından gelse, yarısının yarısı içinde kültürel aktivitelerden gelse, diğer yarısının yarısı için şu anda hesaplamaya kafa yoramayacağım kısımları en fazla 8 kişi bir anda binmiş olmasından gelse, diğer kısımları da yürüyenlerinin adeta bale havasını andırmasından gelse, e iyi iyi sdfsds
Hafızım düşündüm de ucuzmuş bile dfgsgsfdg
Kentucky aksanın yeter senin dolar bazında okutursun dfgdssd
Reklam filmin de hayattan Şahinim Desin dfgdsdd
Ahahahahahaahaha bombaydı hafızım dffsssdd
Aynen ya cuma akşamı toplanıyoruz bendeyiz itiraz istemem dfgdshdhdgd
dffdsgssgsg
Bende de vardı şahin 1.4 2000 model bunun gibi tertemizdi herşeyi orjinal garaj arabasıydı 8 bine sattım . Sana şunu söyleyim istediği kadar temiz olsun kullanılmamış olsun şahin bu sonuçta en kral 10 bin eder fazlası verilmez . Aracımı sattım resimleri bulabilirsem sana atıcam .
Izmir den beklenir bir ara da 12000 tl cik görmüştüm doğan mı şahin mi murat mı neydi :D
Hıdırdır o :/ belki bu da 12 yazmak isterken ters yazmıştır
Sonunu iyi bağlayamamışsın dfdsdfhd
Cevap
28Cevap
link benim şahin nasıl :D GÖREMEZSEN FOTOLARIMDA DA VAR İSTEYEN ÇOK DA SATMIYORUZ :D
Eski parayla yazmış olabilir. 10 milyon verip üstü kalsın demeyi düşünüyorum. Seviyesizliğimden ötürü link atamıyorum siz birleştirirsiniz. bknz ; ht tp :// ww w. 5para.com/para_resimleri/img/TL10000000.jpg
O parayı bu arabaya vereceğime, paramı yakar ateşin içine de kendimi atarım.
Araba temiz ama çalışmadan yıllarca yatan araba da zamanla motor kaynaklı bir sürü sıkıntılar çıkar...
Sanırım son 10 yıldır ilk defa bir tarafı ile oynanmamış her şeyi ile orjinal bir kuş serisi gördüm
Su ile kafayı güzel etmenin yönetimini icat etmiş galiba satıcı :)
fulll orijinal diye giydirmiş reklamı.alt tarafı tofaşsın işte.
Süperrrr yaaa.Böyle şahin görmedim daha.Çok temiz bir parça.
Ancak ben bu tür arabaları tavsiye etmiyorum :)
opel manta al hem klasik hem bir kaç bin liraya çözersin işi:))))burada var ama para yok işte:S
21 binmi araba 18 binde ama ne öelliği var 21 liraya gider golf alırım km fazla olur ama en azından arabaya binerim
Simide gevrek diyoruz ya, şahine yakında porsche falan dicez sanırım :////
Bangoda gevrek pazarlık etmek gerek ://7
adam inanmış satacagına galeriden bide 18bin yazmış kmyede
18.000 km kullanılmış sadece iyi muhafaza edilmiş fazla durmaz satılır bence
şahine doğana 5 kuruş vermem hatta beleşe verseler direk satarım başka bir araba alırım
ayağını yerden kessin olayınıda abartmak sanırım..
Kanka sen alsana koleksiyonuna eklersin kızlara havan olur gel bize sana şahin koleksiyonumu göstereyim dersin dfffsgsdgdgdg
Senin odadaki çorap koleksiyonun bile yeter bro taktiklerinden gençler de faydalansın dfgsgsgd
dffdgsgdgdg tahmin ettiğimiz şey mi
sıfırı yaklaşık 25.000 napmış bunlar yav;)
o nel aa)) 2100 tl olmasın:))) şahin lan bu :))))
tercihlerim dahilinde değil :)
bu ne yaaaaaaaaaa :DD
5000 tl den fazla cıkmaz
Dört cam otomatikmi acaba?
:-)
manyakları çok cidden satılır bence.
Yazdıkları gerçekse ederi 10 bin tl
Yok daha neler ya :))
araba 18.000 de sanırım koleksiyon aracı
hacı murata 35.000 isteyen duymuştum :)
kimse almaz o fiyata.
o 0 ın birisini fazladan koymuştur :D