Kıyıda, köşede çok az bir bütçeniz olduğunu varsayalım. Ve küçük bir iş kurmak, ticarete atılmak istiyorsunuz. Ne üzerine bir İşyeri açmak, iş kurmak isterdiniz?
#IdeologicalMan
#IdeologicalMan
ihracat. Farzedelim 50 bin tl paran + yol paran var.
Mesela fındık ithal edeceğini düşünelim, karadeniz de fındığın kilo fiyatı 14 TL. Toptan alırsan 10TL den alırsın. 50 BİN TL lik 5 TON fındık alacağız bu paraya.
En büyük fındık ithalatcımız Almanya, İtalyadır.
Fındığı almadan bu ülkelerden birisine numune fındık ile gidip çikolata firmalarını ziyaret edip durumu anlatacaksın. Alıcı bulduktan sonra kontratlar imzalanır. diyelim ki biz de kilo fiyatını 5 eurodan vereceğiz. Gidip 5 ton fındığı alırsın imzalar atıldıktan sonra. Ardından lojistik şirketi ile anlaşıp ihrac edersin. Ne kazandık peki? 25 bin euro.
TL mizi euroya çevirdik. toplu para. olay bu.
Düşük bütçe ile anca iddaa oynanır, para büyür. Çiğköfte francaising 20binlira isim hakkı istiyor. Çay ocağı aç bence
Çayı kim içecek 😂
Şirinevler de en az 30 tane var
Kahvehane ve cafeler hariç
Abi ben Hatay da yaşıyorum be
Paranı dolara yatır haziranda 6,5 den bozdur
Yükselir mi dersin abi
Chp böyle devam ederse dolar uçar.
Hahaha 😂
Çiğ köftede iyi para var
10 metrede 1 cig köfteci vwr. Ama yeri iyi secilirse belki
@pikapikapikaçuuu adam haklı sonay😂
Okullarin cogunlukta olduğu ve cg koftecinin olmadığı bir sokağa acarsan koseyi dönersin.
Oralar da çiğköfteci var ya 🤔😂
Cevap
12Cevap
Homeoffice'r olarak tasarım ya da yazılım sektörüne adım atabilirsin. Veya, toptancılar ile anlaşarak seyyar bir ürün satıcısı olabilirsin. Elindeki ücret ile bir işyeri açarak işleri genişletirsin. Bir zaman sonra kenara koyacağın" para ile birkaç makine alırsın. Sonra da kendi malını üretmeye başlarsın. Makineleşme artar ve fabrikalaşmaya adım atabilirsin. Sonra da bir Ofis , ya da büro kurarak keyif sürebilirsin. & Bu noktada sana önerim , mücevher ya da yazılım konularına büyük yatırımlar yapman. Eğer yaparsan , büyük kazanırsın. Bu noktaya da 23 yaşınızdaysanız , yaklaşık 35-40 yaşınızda varırsınız. Ve şunu da söyliyim , başlarken zarar etmekten asla korkmayın. Birkaç zarar veren ALLAH , sana bereketini de verir. Allah'ın adı ile başla yeter : )
Selametle : )
Bence o iş kurmayı bir kenara bırak.
Borcun varsa borçlarını kapat.
Daha sonra işin varsa bir 2-3 sene çalış ve biriktir. Bütçeni büyüt
Borcum yok hocam. İşim yok, işsizim. Kendi işimi kurayım dedim. ☺️
bu ekonomi sektöründe en iyi iş e-ticaret sağlam bir ekibin olucak kimse seni yıkamaz başka türlü batarsın
Bilgisayara yatkınlığın varsa iskur destegiyle ücretsiz yazılım kurslarına başla. 4-5 ay sürer kurs ama kurs bittikten sonra yazılım alanında hayli yol katetmiş olacaksın ki yazilimcilar iyi kazanıyor
Dropshipping olabilir 4-5 bin liraya. İyi öğrenirseniz kazancı epey yüksek bir sektör.
İsmini okuyunca korktum biraderim
Nedir o öyle 😂
Çok sıkıntılı bir işe benziyor
Yemek işi açabilirsin samimi söylüyorum Türkiye'de insanlar boğazına düşkün adamin cebinde 5 kuruş para yok dışarida yemek yiyor.
Küçük bir kafe olabilirdi adaş 🙄😊
Benim aklımda mahalle de bakkal açmak vardı Deniz 😂
Oda olur 😂😂
Bana ordan 2 ekmek, 3 yumurta ve 2 tane çikolata. Haa bide bir paket kısa Marlbora 😂
Kafamda canlandı şu an
Bide kalın borç defteri alırım. Gelen geçen yazdırır borca 😂
Ahhahaha😂😂ay sonunda aç kalırsın ama 😂
Yo bakkaldan yerim
Ekmek arası salça 😂
En iyi iş network marketing sistemi içeren iştir.
Limon satmak
Çaycılık
Jigolo
torbacilik
Köftecilik
Çiğköfteci 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar