Çalışmana bağlı. 12 ayda C1 bile olman lazım. Voscreen kullan. Videolu şekilde alt yazı soruyor, bir de busuu sitesi var. İkisi de çok güzel ingilizce öğretiyor. Bir de pratik yaptın mı öğrenirsin. Almanyanın büyük çoğunluğu ingilizce bilir zaten, ama almancayı öğrenmen o kadar kısa sürmeyebilir haberin olsun. Der ist das artikelleri çok kafa karıştırıcı. Çalışırsan yaparsın ama.
Amaçta o zaten orada duyarak öğrenirsin en büyük hata bir dile çalışırken onu kendi diline çevirip çalışmak bu hatadır bir bebeği düşün duyarak öğreniyor di mi sende öyle öğreneceksin eğer gitme fırsatın olursa türk arkadaşlarla gezme bir de ben lingusta eğitim setini öneririm lingustadan çalış
Teşekkür ederim öneri için. Evet haklısın ama sınava girip öyle gideceğim için belli seviyeye gelmem lazım. Gittiğimde ilerletirim pek Türk olan bir yere gitmiyorum. En azından ben pek Türk görmedim orada
İngiltere’de tıp stajına gittim her hafta sonu oyun oynadığım İngiliz bir grup var sürekli konuşuyoruz 🤷🏻♀️ 1-2 kere de poster sunumu yapmıştım Yeterli mi?
Burada öğrenemezsin bir dil öğrenmek istiyorsan o dili konuşan insanların yanında olman gerek orada öğrenebilirsin ki uzun süre kalmışsın orada eğer hiç gitmeseydin hiç öğrenmezdin
Goethe iyi. Ben Amerikan kültüre gitmiştim zamanında iyiydi ama bu dediğim 9-10 sene önce ve o İstanbuldaydı Odtülü tanıdığın varsa onlara bir danış bence
Marsilya da yaşıyorum ve yüzde 70 ingilizce konuşuyorum asla eğitim almadım sadece her fırsatta konuştum herkesle konuşmaya çalıştım ingilizce dil edebiyatı hariç sosyal dilde neredeyse zirvedeyim eğer bir tavsiyen var mı dersen evet var bol bol konuş pratik yap
En İyi Cevaplar