Sabah bir yazı okudum harikaydı. Kadın şöyle demiş, ''İşe başlayalı 4 ay oldu ve şunu öğrendim. Yerden bir çöp bile alsan, bu çöpü ben attım diye avaz avaz kendini öveceksin. Çok çalışan değil, kendini çok öven kazanıyor.''Sizin iş hayatınızda ilk öğrendiğiniz şey ne oldu?
4 senedir çalışıyorum , kendi ayaklarımın üstünde durmayı bağımsız olmayı öğretti , iş hayatında gelişmek önemli , ben bu ana kadar takılıp kalmadım. Sevdiğin işi yapmak önemli ben sevdiğim işi yapıyorum ve mutluyumda. Bu arada disiplin diyenleri vs anlamıyorum Disiplinsiz mi yaşıyordunuz iş hayatından önce? Yo yine bir disiplin vardı, biraz daha kendinizi keşfedin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynen çok yalakalik yapan kazanıyor. Siz bla bla herşeye konuşmadığıniz için işten cikariliyorsunuz, sonra bir duyuyorsunuz ki yanlış kişiyi işten çıkardık asıl gitmesi gereken kaldı diyorlar...
Kimseye güvenilmeyeceğini her şeyi herkese anlatmamak gerektiğini fazla samimi olmadan orta yoldan gitmek gerektiğini öğretti. Yanlı olmamak gerektiğini en azından belli etmemek
En İyi Cevaplar