25 yaşındayım lise mezunuyum sizce hangisini olmayı tavsiye edersiniz? Gönlüm Uzman çavuşlukdan yana.
Uzman çavuşluk
Bekçilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekçilik iyi bir meslek olsa da talebi fazla. Uzman çavuşluk için de sabrının sağlam olması lazım. Yine de tercih senin. Daha iyi alternatiflerin olabilir, düşün derim.
Bekçilik daha iyi. Uzman çavuşluğun garantisi yok. Sözleşmeli iş zaten. Bekçide kadron var. Yerin yurdun sabit.
ama uzmanlık daha aksiyonlu heleki jandarma ya da hava kuvvetler olursan baya iyi
yaw yemişim aksiyonunu biz hep aksiyondayız da noluyor. Başındaki üstler vatanseverim diye nutuk atıyor ama emri altındaki personele terörist muamelesi yapıyor. heleki uzman çavuşlara. araştır dediğim durumu fazlasıyla görürsün zaten. Sözleşmeliyiz ya insan yerine konmuyoruz.
sizce jandarma mı iyi kkk uzmanlık mı?
Hangi bakimdan soruyorsun?
ben kkk askerlik yaptım ve tüm uzmanlar keşke jandarmada olsaydık diyolardı. Her açıdan soruyorum. Hatta bir ast bana kkk ast olmak yerine jandarma asayişde uzman olmayı tercih ederim dedi.
Öyle de her kuvvetin kendine göre sıkıntıları var. Özel mesaj atarsan detayları anlatabilirim
Bekçilik tabiki 4 bin tl şu an 12 saat çalışıyorsun 1 gün izin
bekçininde kontenjanı az olma ihtimalim düşük
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar