Eğitim & Kariyer Yılan akademisi açılsa, hangi özelliğinizle kabul görürsünüz? gülikam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben iflah olmaz bir eleştirmen olarak başvururum. Tııısssss! Sizin en yılan özelliğiniz ne, bu okula nasıl kayıt olacaksınız? Dedikodu, aldatma, her şey olur. Dökülün. Yılan akademisi açılsa, hangi özelliğinizle kabul görürsünüz? Cevapla Aldatma Soruları Okul Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hurtstill Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl ya şu bir ayda süründüğüm kadar yılan sürünmemiştir o yüzden vip olarak girerim akademiye 0 0 Yorumla
Cajole Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Hissiyatlarimi, kendim istemedigim surece, yuz ifademle asla disa vurmayisimla sanirim.🙄 2 0 Yorumla
zıplayanbarbunya Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl baştan çıkartmak istediğim kişiyi çok rahat elde edebilmem olurdu sanırım 😂 1 0 Yorumla
heraa1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl pfff pinkfreud'dan mi ozeniyorsunuz yilan akademisi falan 0 0 Yorumla
KadınDiyorKi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl eleştiri olabilir ama daha çok detaycılık ve her şeyi ortaya koyma olabilir 0 0 Yorumla
LadyAngela Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sinsiyim.Koz olarak kullanırım insanların bazı durumlarını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Intikam duygumla birisi beni uzduyse col farkli planlar yapip intikam aliyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar