Sizleri seviyorum💛🍀🌕
Önce matematik mi yoksa sözel dersler mi çalışılır?
Sizleri seviyorum💛🍀🌕
Önce matematik. Eşit ağırlık öğrencisiydim Edebiyat öğretmeni olmak istedim kazandım okudum bitirdim kpssye hazırlanıyorum hala matematik yapmak zorundayım yapabiliyor muyum hayır çalışıyor muyum atanmak istiyor muyum evet bundan bezdim mi evet sana tavsiyem kesinlikle matematiği düzelt
Özel ders al internetten ders dinle ama en önemlisi bol bol soru çöz o sorularını sorup çözdürebileceğin biri olsun
Kitap okuyarak halledersin sözeller daha basit ben sözeli okuyup özet geçerek hallediyorun
Benim hocamı dinle
Bence öyle yapma bir sözel bir matematik git. Matematik tek senede hallolabilecek bir şey değil zamanla olan bir şey matematiği aksatma
Matematik için kolay kitaplar var onlardan başla temelini oturtmaya ondan sonra kolaydan zora doğru yol almaya bak herkesten fazla çalış
en çok zorlandığını ilk sıraya al derim ben sana. ben lisede sözel dim, bak şimdi mühendisim. ;)
Cevap
11Cevap
12yim tmyim, bu sene matematiği hallettin hallettin yoksa seneye sözel ve matematik karışıyor hangisine çalışacağını bilmiyorsun hepsine birden çalışman gerekirken alttan çalışman lazım olan matematik konuları da oluyor. Çok net, bu sene matematiği halletmek zorundasın
Aynen
Uh ben de 11im ben de eşit ağırlıkçıyım zldhaodhaodjoajs bu sene sadece sözel çalışamazsın bugün direk Mata başla işlediklerimizi tekrar et ve bir iki hafta test çöz sonra tyte başla o sırada hafif hafif de dil bilgisi konularına bak.
Kuzum öyle düşünme şu an 1,5 yılın var ben de yeni çalışmaya başladım youtubeda senin seviyene göre bir sürü ders anlatım videosu vardır halledersin.
Meslek lisesi mezunuyum bende sözel bölüm tercih etmeme rağmen 20 matematik neti yaptım sınavda. Sözele son sene çalıştım.
aynı anda götürmeye çalış mesela 1 günde hem matematikten 1 konu hem Türkçeden 1 konu yapabilirsin ki
antrenmanlarla matematiğe bırakmayarak pes etmeyerek gün gün yaparak başlayabilirsin
matematik te türkçe de önemli ikisini de eşit tutmakta fayda var
aynen tyt ye bir an önce başla
antrenmanlarla matematikte de sabırsız olma sabırla yap sen
motivasyon videoları, verimli nasıl çalışılir gibu videoları izlemeni tavsiye ediyorum
rica ederim😄😊😊
Matematiksiz hicbirsey yapamazsin sözel boş. Matematik bir yılda ogrenilmez ayrıca zaten. Matematige basla önce temelden
Matematiği temellendirmeye çaliş 15 tatilin boşa gitmesin derim.
matematiğe bir an önce başla seneye tekrar yaparsın
Hangisinde hangi tarafta eksiksen önce ondan başla ve ona yüklen...
matematigi hallet sozel dersler ezber zaten onu seneyede halledersin ama matematigi simdiden hallet
hangisinde zorlanıyorsan ondan başla motivasyonun çoğalır
temelin illaki vardır nasıl yok konu anlatımlı testler çöz elinde internet gibi bir imkan var değerlendir kadınlar isterse herşeyi başarır
En son matematik çalış, unutmazsın hani
Önce matematiği halletmelisin.
Matematiği tek başına halledemezsin yani çok zor olur o yüzden birisinden destek alarak halledebilirsin.
Matematiği iyi olan arkadaşlarından rica edebilirsin.
15 tatilde matemağinin temelini at
Matematiğinin* jkbjgkbg
Yanlış yazmışım da
istanbuldaysan öğretim matematği
Sözeli ztn yaparsın matematikle uğraş
Önce mat sözel çabuk ve kolay olur
Matematigi hallet bir an önce
Matematiği halletmeye bak temelini oluştur
sözeller
Matematik çalış en çok puan ondan gelir
boş kafayla matematikk
Matematik bir senede halledilmez
Onlari mecburen 12de halledeceksin. Ama temelim sifir diyorsun
Sözel ile kafanı ağrıt sayısal ile kafanı dağıt.
Aynen:)
Sen bilirsin hih.
Matematiği
Sözeli her türlü halledersin
Bn önce sözel calişiyom
Aynen sozeli hallet
Hangisini istersen
Matematiğe çalış
sözel
Matematik
Matematik
Sözel