Aliyolarsa eger bute giren ogrenci basinami aliyolar ve tahminen ne kadr aliyolar.
Kac kurus için bu saattlere kadar süründuruyolar bizi 😄😄😄
Kac kurus için bu saattlere kadar süründuruyolar bizi 😄😄😄
Ben bir dersten en az 80 bekleyip 30 aldım ikincisiden 35 aldım. Büte çalışmadım ve aynısını sordu hoca. Finalimden farksız bir şey yazmadım ve 85 aldım. Şimdi elini vicdanına koysun hoca 😃
Hersey para icin gayet acik ve net belli
Adamların maaşı yazın kışında yatıyor sıkıntı yok öğrenci olsun olmasın. Bence mesaiye geldikleri için para almamaları lazım ekstradan. Yaz okulunda alıyorlarda bütte almıyorlar bence
Yok aliyolarmis
Alıyorlar. Ayrıca yaz okulu için de ve ek ders için de alıyorlar. Dersi alan sayısı ne kadar fazlaysa o kadar fazla alır mantıken ama kaç kuruş bilemiyorum
Evet bende arastirdim oyleymis
Cevap
14Cevap
Alıyorlar hocamdan biliyorum öğrenci sayısına göre para 😊😉😀
Yani mesela bizde fizikten geçen çok olmazdı bende bute kalmıştım nerdeyse okulun çoğu kalmış ama giripte cidden geçemeyen kişi az olur çünkü bute koymak onlar için hedef 😉
Beni bu güne kadar 1 tane hocam hiç niye koymadı genel olarak Bizd e 4 hoca var meslek olarak 3 hocanında 3 yılda 1 er defa butune kaldım bu sene but olarka tek proje kaldı başka da but yok
Alıyorlar yahu adi kartoloş leşler. Bizimkiler her sene araba yükseltiyordu söfsksd. Accent'ten c180 e geçen hocamızda var ösfksfsd.
😂😄
Alıyorlar ama gelmek istemezler bide sanki onlar bırakmamış gibi trip atarlar sanki geçirseler ölürler
Vallahi ya 😅
Yardımcı doç. alıyor bilerek büte bırakıp bütte geçirenler vardı
Butte gecirseler bari😂
Alıyolarsa hakkımı helal etmirem
Bende 😄😄
Sağlam alıyorlar hemde. O yüzden bırakıyorlar
Aynen oyle
Böyle bişey varsa böyle işin mq gardaşım
Varmis arastirdim ve ogrendim. bute kalan ogrenci sayisi basina para aliyorlar
Sınıf başına alıyorlar oranlı
Sinif basina degildr bence kisi basinadir
almazlar yaz okulu için alırlar.
Yok aliyolarmis
kelle başı alıyorlar diye biliyorum
Ne kadar mesela 20 30 falan mi daha mi yuksek
20 30 onlara göre para mı
@şevketçorlu iki kisi sinavdan kalirsa tamam para degil ama 30 40 kisi birden bute kalirsa sence para degil mi?
lisede 20 30 liraya ders saati yapılmaz öğretim üyesi olmuş bir insan nasıl o parayla öğrencileri büte hazırlasın
Güldürdün:)
Gulme cevap ver :dd
o parayı ben sana veriyim git uyu:) gecenin bu saatinde düşündüğü şeye bak hey Alllahım
Sen soruyu yanlis anlamissin. Ben sinava girecem diye hoca para alacak bem degil
ben biraz oturup düşünmek istiyorum
Alıyolardır 😂
Bencede yoksa 55 kisilik siniftan 53 kisi bute kalmazdi
Alıyorlar jkjkjk
Hocaların ben ta
... 😄😂😄😂😅😂
Evet alıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar