etrafımdaki herkes sakın evlenme diyor çok pişman olursun hayatın tadını çıkar faan filan evlilik bu kadar kötümü yoksa benim tanıdıklarımmı kötü evlilikler yapmış iyi evlilik için ne yapmalı ? birde gözücü usulümü yoksa aşk evliliğimi yapmak lazım :)
Cevabın nedir?
Atasözleri:
-Yalnızlık Allaha mahsustur.
-Bir elin nesi var , iki elin sesi var.
Bikerem tabikide, evliliğe bk atanlar değişime karşı olanlar , evlendiğin insan yıllar geçtikçe değişir, o ilk aşık olduğun kişi olmaz , elbette sen de değişeceksin , o ilk çıtı pıt tatlı kız olmayacaksın.
Haa işte , olay burada kopuyor . Bu değişim sürecini iyi idare edersen değişim değil gelişim olur , çok daha manyak bir aşk olur , birbirinizi daha iyi anlarsınız , birbirinizi daha güzel seversiniz , hayat çok daha anlamlı ve dolu olur . Tadından yinmez, yıllar yetmez..
Bir de bu işi beceremeyenler var, hayatım mahfoldular, sen böyle değildinler falan. Çocuk muhabbeti .
Ozaman ben ne diyorm ?
-Yalnızlık Allaha mahsus .
İllaki evlen , yanında seni saracak birisi olsun. Ama senin yaşayacağın senaryonun devamını ikinizin birlikte göstereceği emek belirleyecektir.
Sağlık izin verdiği sürece , iyi ve kötü günde mutlu ve huzurlu , hadi bakalım :D11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAcı biber yedikten sonra da "Offffff! çok acı!" denir ama diğer kişi dayanamaz; muhakkak bir tadına bakar ve "Evet! çok acıymış hakkaten" der.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ask evliligi.ama ask evliligi daha bir zayif oluyor cunku onun hic gormedigin yonlerini hic hazir olmadigin yonlerini goruyorsun soguyorsun filan ama gorucu usulunde herseye hazirsin yeni taniyorsun sana karsi degisse bile fark etmiyorsun bu arada asik oldugun kisiyle evlenmelisin yinede ama mantiginla hareket etmelisin
00 Yorumla
+1 yılAnam evlenmede iş yok evlilik bir karpuz gibi iyide çıkar kötüde sen farzet kötü çıkack ona göre eline meslek al asla ailenden uzak yerde evlenme farzetkaynana kötü bana kıymazlar deme sonra evlilikten boşanmaktanda korkma aynı şey gibi hiç boşanmayacakmis gibi sahip çık yarın boşanacakmis gibi tedbirini al
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
36Cevap
etrafıma bakıyorumda aşk evliliği yapanların hepsi mutsuz ve sonunda ayrılıyorlar :(( görücü usulü ile evlenenlerin durumu maşaallah çok iyi :)
ve en kötüsüde çok sevdiğim aşık olduğum biriyle evlenme planları yapıyorum.sevmeden evlenilmez.sonuçta bir ömür yüzüne bakacaksın. kısmet...00 Yorumlasen ne bakıon onlara benım kuzenımde pavyon karı kız keser siker her haltı yapar genelevde falan namus anlatır bıze evlenırken duzgun kız arar mıllete bakma sen onlara gore yaşama sen mutsuz olursun sıkleme kımseyı hemsının* koyam sana bısı olmasın yeterkı
15 Yorumlabence ikiside değil :) Kendi ayakların üzerinde durabilecek yaştasın yaşında müsait bazı şeyleri düşünmeye. Senin yerinde olsam mutlu olabileceğim birisiyle mantık evliliği yapardım. Ayrıca evlilikten çok fazla beklentileriniz olmasn karşı taraftan ufak şeylerle yetinmeyide bilmelisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskançlıktan bence
ben hiç evlenice diyen görrdüm ama bgendigi evlendigi yakışıklı dalyan gibi adamla evleneni gördüm evlenme diyen kıskançlıktan der kendi evleniyor doguruyor mutlu senin ondan neyin eksik
tabi evlenirsem araştır dogru insan olsun allah dogrsunu buldursun05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılemin ol bende kıskanıyooum evleneni ama dogru düzgün allah korkusu olan güzel ahlaklı biri çıkmadı bana da evlenme diyo evlenenler ama onlar evli ve mutlu
düşünüyorum benim neyim eksik ama karşıma çıkmıyo
yanlış bir evlilikten kokuyorum
Cevap sahibi+1 yılbenim karşıma iyi biri çıkmadı ama neden bilmiyorum kötü birini kaşıma evlen falan diye aracı sayesinde iyi biri diye tanıştıgım sonradanda tesadüfen kötülügün duydugum oldu şimdi diyorum allah korumuş ya evlenseydim allah korusun allah böyle kişileri benden uzak tutsun beni tanıştıranın başına daha büyük dert getirsin allahtan dilegim bu
Cevap sahibi+1 yıliyi biri olsa bende evlenmeyi istiyorum valla
ama kalkıp da ipe sapa gelmez itin sefilin birini evlen çok iyi biri falan diye beni kandırmaya çalıştılarr ben tesadüfen ögrenmesem şimdi evli olacaktım onla allah korudu
inşaalah diyorum allah o beni tanıştıran kişinin kızına öyle bir dert başına musallat etsin
kimseye güvenilmiyor işte çok yakın akraba da olsa anne baba da olsa güvenilmiyor evlen nasıl olursa olsun sana baksın diyorlar düşün
+1 yılbu devirde evlenmek çok akıl işi değil ben 36 yaşındayım ve hiç düşünmüyorum evlenmeyi hem maddi anlamada hemde manevi anlamda çok zor evlilik yapmak birde çocuk olursa bitti hayatın.
en güzeli bekarlığın tadını çıkarmak canım neyi nasıl isterse öyle yapıyorum sıkıntı yok ve böyle çok mutluyum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi fikrimi paylaşmak istiyorum o evlenenler sorumluluk aldığı için çocuk iş çamaşır bulaşık hepsi onların sorumluluğunda olduğu için hayatın tadını çıkaramadıklarını düşünüyorlar ve bekarlığın daha rahat olduğunu baba evinde biraz daha rahat olur herkes bu bir gerçek evlenmeden önce hayatın tadını çıkar gez toz diye demişlerdir bence evlilikte güzel :))
00 Yorumlaaynıları banada denk geliyo ben çalıştıgım yerde gelen müsterilerin hepsine sordum evlenmeyi tavsiye eder misiniz diye yeni evlenenler hariç %95 i sakın öyle bir delilik yapma dedi dsfsgsg
10 Yorumlakesinlikle aşk ewlılıgı sen mıllete bakma yarım elmanı bulup ewlendgınde evlilık harıka bırsey bırde askınızın meyvesı olunca deymesınler keyfınıze ama bunun ıcın anlayıslı ve cok seven senınde cok sewdgın bırını bulmak lazım
01 YorumlaEvlilik kotu değil eger ortam musait ise ekonomik sikintilarin olmicaksa evlendikten sora sosyal yasantin devam edecekse evlilik guzel sey herseyin bir zamani var benim yas 28 gec kaldigimi dusunuyorum onumde cok onemli engeller var kesinlikle ekonomik değil evim arabam Allaha sukur herseyim var
00 Yorumlaevlendikten sonra diyorlar. mutlu olan tek bir çift görmedim(%100), ama yalnız da yaşanmaz. bide toplum beraber yaşamayı falan uygun görmüyor o bence en büyük etken evlenmedeki.
00 Yorumlakimseyi takma pazardan karpuz mu alıyorsun aşk bu dikkat etmek gerek ama evlenmenin zamanı olmaz uygun şartları olur.işin varsa kendi ayakların üstünde isen sorumluluk alacaksan korkma derim
00 Yorumla
+1 yılTamamen traş ya bu, sakın evlenme diyenler genelde ya makarasında oluyor ya da evde kalmış :D Yoksa %90ı istiyor evlenmeyi :)
00 Yorumlaevlelenlerin pişman olma sebebi tek başlarına karar alamamaları bir kolun bir bacağın bir gözün bir kulağın yok gerisini sen düşün
09 Yorumla
+1 yılevlenceğin kişiyi iyi seçemezsen evlilik hayatını zehir eder
o kişiyi bulabilmek için önce kendini iyi tanımalısın
ama çoğu kişi kendini tanımaktan korktuğu için ..00 YorumlaHerkes sana sakın evlenme diyecektir. çünkü onada oyle demişlerdi.. :) evleneceksende çok fazla yıpranmadan evlenmek iyidir. görücü usülü mantıklı olsbilir.
00 YorumlaAsk evliliği husran gorucu usulu devami gelen bir mutsuzluk olayi kotunun iyisi kendisine gore hangisiyse kisi onu seciyor mutlu olanlarin ki sans meselesi
00 Yorumlaikkisinede kesnlikle katilmiyorum hakkatten aklin varsa hiç bulasma derim be o hatayi yapiyorumm.. nasil kurtulcam bilmiyorum son 2 ay...
00 YorumlaBoşver milleti babama soylim görücü usuluyle isteyelim seni
011 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılAşk evliliğinden ziyade ben RUH evliliğinide tercih ederim . Ruhlarınız aşk evliliğini getirir sizede evet demek kalır sonrası malum zaten .
10 Yorumla
+1 yılBence aşk evliliği yapılmalı. Görücü usulü evliliğe karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılYok canım evlilik güzel düşünsene her gün yanında sevdiğin kadın ...
01 Yorumla- +1 yıl
dün bişey sormuştum ekle bir demiştin ya abla ?
+1 yılevli insan bekarlığın bekar insan evliliğin tadını ister evlenme sakın diyen de nasılsa evlenir bir yerde
00 YorumlaEvliliğin suçu yok, sorun evlenenlerde yani bizde :)
00 Yorumlasana soru? annen-baban öldüğü zaman ne yapacaksın haydi bakalım.
00 YorumlaEğer gerçekten seviyorsan evlilik güzel bir şeydir herhalde.. :)
00 Yorumla
+1 yılAşk falan hikaye ya.Görüyoruz işte evlenenleri hani nerede o ilk aşk ?
00 Yorumla
+1 yılona bakarsan çıkartığı gelinliğe ne bakıp ne kadar anlamsızmış diyende var
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik %99 iyi %1 kötü dür o %1 i çok abartırlar ondan...
00 Yorumla
+1 yılhayatın tadını cıkar derken neyin tadı? hayatın tadını eşinlede cıkarabilirsin daha fazla günaha girmeye gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılne evlılıgı yaparsan yap ıhtıras bıtıyor bellı bır sure sonraa evlı degılkenkı heyecan bazen gelıyor bazen gıdıyor :) geç evlen hayatını yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinkiler öyleymis:-D çevremde öyle evlilikler var ki özeniyorum cidden.Kiskaniyorum hakkaten
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvleniçek kişiyi yanlış testlerden geçirip seçiyorlar sonrada yok şöyle böyle
00 Yorumla bu nasıl yaman bir çelişkidir.
bence de evlenme boşver.00 Yorumlaevlilik mükemmel bir şey. tabii yönetmesini bilene ve eşini karşılıklı olarak idare edebilene. evlen kardeş evlen.
00 YorumlaBoş boş konuşuyorlar , kulak asma . Hayırlı bir evlilik dünya ve ahiret mutluluğunun anahtarıdır.
00 Yorumla
+1 yılyalnızlık ALLAH'a mahsus, seks ve yaratılma içgüdüsü evlilik. sadece güzel bir latifedir bu söz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet dış görünüş manyağı olup evleniyor ya aldatılıyor ya da şiddet görüyor salla.
00 YorumlaAskla karisik mantik evliligi en mantiklisi :)
00 Yorumla
+1 yılEvlendigin kisiye bagli.
00 YorumlaTanıdıkların iyi seçememiş..
00 Yorumla
+1 yılbence doğru kişiyle evlilik güzel.
00 Yorumla
+1 yılçoğu görücü usulüdür.
10 Yorumlaaşk evliliği ve bence evlilik güzeldir :))
00 Yorumla
+1 yılsigara içiyormusun...
02 Yorumla- +1 yıl
çoğu insan sigara içer ve etrafındakilere sigara içme der... eğer sigara içiyorsan anlarsın diyecektim :)
+1 yılyaşım 34 ölürüm de evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılhepsi gerizekalı , kusura bakmasınlarda :PD
00 Yorumla
+1 yıltabikide düzenli seks için
00 YorumlaHiç evlenmeyi düşünme bile
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 828 cevap paylaştı. evlenmiş olmak için
22 Yorumla
+1 yılEtrafındakiler adam gibi seçememiş eşini.
00 Yorumla
+1 yılevliik doğru kişi ile dunyada cenneti tatmakdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana giren sana girmesin demek istiyorlar :)))
00 Yorumlasalak oldukları için
00 Yorumla
+1 yılbok var çünkü
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?