Ayrıntılı cevap veririrseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Okuyamaz
Okur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fikirlerine göre değişir. Ben kapalılara karşı değilim, ön yargılı da değilim ama kapalıların neredeyse tamamı, istisnalar var ama çok az, farklı görüşten olan insanlara hiçbir şekilde tahammülleri yok. Böyle kapalılar yok demiyorum , varlar. Hatta bu sitede de gördüm. Ama sayıları çok az.
Sırf o kapalı ama başka görüşlere saygısı olan kadınlardan dolayı türbanlılara ön yargılı yaklaşmıyor. Belki bu türbanlı da böyledir diyorum, ayrımcı değildir diyorum.
Yani ayrımcı değilsen, işini layıkıyla yapacaksan, erkeklere de kadınlara da eşit muamele ediyorsan, feminist değilsen bence okumalısın ve okuyabilirsin. Neden olmasın.
Yorumun için teşekkürler. Sanırım en mantıklı yorum buydu :)
Rica ederim. Böyle düşünmene sevindim.
Dış görünüş ne zamandan beri engel yapmayınız tabiki okur okumakla kalmaz kitabını yazar.. d :) ( başarılar..)
Elbette okur, neden okuyamasın. Kadınlar özellikle de kapalı kadınlar insan değil mi? Onlar da istediklerini yapamaz mi?
Üni de bu bölümü seçmeyi düşünüyorum ama ne olabiliceğim hakkında bir fikrim yok bu sebeple sormustum
Sözelciler şok bu nasıl bir anlatım bozukluğudur.😱
Anlatım bozukluğu yaptım mı diye sormadım.
Gözüm kanadı.
Tampon yap beynin daha fazla akmasın.
Haha bana diyene bak.
Sorduğu soruya bak, soruş şekline bak.
Biraz kendini geliştir tatlım yat yat nereye kadar tüm vitaminler başka bir yere gitmiş.
Sorduğum soruya bak. Verdiğin cevaba bak. Kendini geliştir diyip bu cevabı vermen zeka seviyeni açıklıyor. Daha fazla konuşmayacağım.
Sorduğun soru hatalı hayatım değiştir gel, televizyon okumak diye bir şey mi var Allah aşkına.
Keşke hatanın farkına varabilsen. Sonuç:
Akıllı insana hatasını göster, sana teşekkür eder. Cahil kişiye hatasını göster, sana küfür ve hakaret eder.
Hatayı yüzüne vura vura söylersen alıcağın tepki bu olur canım. Kendini geliştirmesi gereken sensin. Kimse bir başkasını yargılayabilecek kadar kusursuz değildir.
Kusursuz olduğumu söylemedim ki canım bu konuda haklısın. Neyse iyi günler kusura bakma kırdıysam eğer.
Sen de kusura bakma iyi günler.
Cevap
6Cevap
Bu soruyu soran okuyamaz
Sebep?
Kapalı olmakla ne alakası var egitimin
Üni de bu bölümü seçmeyi düşünüyorum ama ne olabiliceğim hakkında bir fikrim yok bu sebeple sormustum.
Okuyabilir.
Okur niye okumasin
olur
okur tabiki
Herkes özgürdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar