Kpss Lisans B ye girecem ve inan bana Kpss çok önemli ve 2 yılda bir olması handikap bile olsa bence hazırlan derim ama eğer iş arıyorsan Kpss'yi unut. Halk kütüphanelerinde zaman geçir derim. Elbette zaman herşeyin ilacı. Bak bana 27 senedir işsizim ve 4 yıllık okulu 9 senede bitirdim Hazırlık ve çift dikişli yıllar.
Ne gec kalmasi ya.. Bende iş ariyorum , bende kpssye girdim gerci 71 puan ne kadar iyise artik bilmiyorum ama , birde tecrübe isteyen vicdansiz isverenler var.. is bulmakta zor
Sinava 2 yil var hem çok erken hızlı koşan atı b. ku seyrek düşermiş derler bence zihnini toparla ona göre hareket et kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorsan çalış ama işler zor özel hastanelerde
Bunu yazan gizli üye 12. Si sizin bölümden senin puanın düşük geldi ayrıca paylaşım yaptığın arkadaşların da düşük aldı şimdiden çalışmaya başladı degil mı 😊
Ne 😂 gizli üyeyi tanımıyorum. Türkiye 12. Sini de tanımıyorum benim bölümüm olduğu için duydum. Paylaşım yaptığım arkadaşım özelde çalışıyor sınava girmedi.
Hatlar baya karıştı o zaman 😂 bende anlayım diye geberdim resmen 😄 ayrıca özellerde insanların suyunu çıkarıyorlar haberin olsun 2bin den de fazla maaş yok hangi ilde yaşıyorsun iş imkanı var mı 😁
3 bin değil ya biraz daha fazla 3 bin alan devlet memuru mu kaldı ama zorlaştı gerçekten herşey Allah yardımcınız olsun bende polisim de her işin ayrı zorluğu var
Görüş sahibi arkadaşım en iyi ticaret para orda ama bı yerden girip başarmak lazım ya da girişimcilik yapmak lazım mesela incik boncuk bilmem kutu içinde süsleme yapıp satıp köşeye dönen bir sürü insan var
En İyi Cevaplar