Güncellemeler
+1 yıl
Lan hasta misiniz ya. Buna ihtiyacım yok çünkü ben üst duzey bir memurum. Dahasi örgün eğitim öğrencisiyim orada da yönetici olduğum guruplar var. Erkeklerde katilacak kizlarda. İsterlerse gruplari ayri kurar kizlardan bir de yönetici atariz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yuzuk de gelcek mi hocam sosyal faaliyetlere?
Sakin olun, "Capkin degil, yuksek yonetici"ymis ✌
😂😂😂 Almanya da bir arkadas yapmis İtalya da bir kiz arkadas kampcilar gurubu Acmis. Bizim burada halimiz bu. Medeniyet ile medeniyetsizlik aydinlik zihniyetle bagnaz zihniyet arasında ki fark. Yav sen telden taciz edilecek devirde misin? O devir 10 yıl önceydi. Şimdi savciliga gidiyorsun otturuyorlar. Telden tecavüz edilme de söz konusu degil aklinda bu varsa ha bunu da söyleyeyim.
Hocam capkinligi taciz ve tecavuze cekip de bu yorumu yapmak sizin asil medeniyet seviyenizi gosterdi zaten. Ust duzey yoneticiymissiniz, ihtiyaciniz yokmus, Almanya Italya lokasyonlarinda dostlariniz varmis. Ama bu platformda ne isiniz var? Yoksa o arkadaslar sizle ayni levelda hissetmeyip sizi mi disladilar? Hadi geyik icin gelirsiniz anlarim. Organizasyon pesindesiniz, amac nedir? Kandirmayalim birbirimizi. Iyi aksamlar ✌
Amac Tarih dersleri AUZEF bilgilerinin alışverişi ne zoruna gitti. Velevki çapkınlık olsun sen neden sahsina alip beni kandirmayin diyorsun. Doğruları cikarmak icin geyik mi yürütüyorsun 😂😂 iyi aksamlar
Hocam 34 yasina gelip 150 lira zam icin gidip aciktan okul okumaya kalkmissin. Sifirlanmis sosyal cevrenden dolayi da ordan ekmek ariyosun. Bana gelip burda laf soktugunu saniyosun. Bu platformda olus amacindan bahsediyorum geyik yapmak noktasinda. Mevcut sartlarimda zoruma giden tek sey uzakta oldugum ulkem. Ayrilma nedenim de ici koflasmis ve bagnazlazmis nemelazimci ve cahil insan surusu. Burda sanal bir asosyalin neyi zoruma gitsin ki? Herneyse, demisler ki: Cahille munakasaya girmeyin, once sizi kendi seviyesine ceker, sonra tecrubesiyle yener. Ben pes ettim. Buyuksun, adamsin 👍 iyi ders notu paylasmalar ✌✌✌
Beni tanıyor musun? 150 lira zam icin çalıştığımı nerden cikardin. İste bak sorunun bu yorumalarin basindan beri sadece zanda bulunuyorsun. Bence öyle bence şöyle diyerek... Yapma delikanli yapma. Sifirlanmis sosyal çevre Instagram adresini ver face adresini ver ekliyeyim gör sosyal cevremi çektiğim resimleri.
Sadece zanda bulunuyorsun ciddi takiksin. Nerde bir sey yapilsa 'haa kesin şöyledir kesin böyledir' diye niyet okumasi yapmissin. Hastalik biliyorsun değil mi bu?
Sonra ben danismanlik yapan bir sosyologum bana asosyal demen inan karsidan çok komik.
Ülkemden ayrildim diyorsun suc benim mi?
Nedeni cehalet diyorsun cahillerin temel hastalığı olan bagnazlik ve zanda bulunup niyet okuma adetlerini yapiyorsun.
Velhasıl çocuk git ötede oyna.
KIZLARIN NUMARASINI ALACAN DEMI CAKALLL
Lan hasta misiniz ya. Buna ihtiyacım yok çünkü ben üst duzey bir memurum. Dahasi örgün eğitim öğrencisiyim orada da yönetici olduğum guruplar var. Erkeklerde katilacak kizlarda. İsterlerse gruplari ayri kurar kizlardan bir de yönetici atariz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!