Arkadaş çıldırıyorum ya bir yurtta böyle oda arkadaşı olabilirmi yaa😡🤬?

Ya arkadaş odaya geldim bana bu odadasın dediler 2 tane kürt var odada ulan bunlarla muhabbet sohbet ettik işte 3 haftadır bunlarla aynı odadayım bunlarla kaldıkça sinirlerim bozuluyor çıldırıyorum adeta ya arkadaş kendime abur cubur alıyorum kola felan dolaba koyuyorum ulan bir bakıyorum hepsinin yerinde yeller esiyo ilk haftada bişiy demedim hani ikram ettiler felan e ikram etti diye benim şeylerimimi yemesi lazım hadi ilk haftanın şeyine verdim bunlar gene aynısını yaptılar dolaba kitlemesem yiycekler aha geçen hafta uyardım bak bunlar benim yemeyeksiniz gene yemişler gelmiş bana diyor açtım yedim helal et lan şerefsiz haram zıkkım olsun cebinizde beş kuruş para yok geliyorsunuz bana saldırıyorsunuz yemeklerime bugunde odayı sildik adam güzel koksun diye benim dolabın anahtarını almış açmış dolabımı parfümümü alıp sıkmış oda iyi koksun diye sanki oda parfümü bu mk ya arkadaş yurtta kalmak nasıl bişiymişya lanet olsun ben bu okulu bırakacam valla ben bu okulu bırakıcam bu böyle gitmez
Arkadaş çıldırıyorum ya bir yurtta böyle oda arkadaşı olabilirmi yaa😡🤬?