SEVDİGİM KİZA NASİL ULASABİLİRİM ?

merhaba arkadaslar ben lise 3 e gidiyorum. ortaokuldan bir kizi seviyordum cok namuslu durust cok iyiydi erkeklerle fazla konusmuyordu. bir kac kere muhabbetimiz oldu ben onu deli gibi seviyordum. o yasta evlenme hayali bile kurmustum onla. neyse ondan sonra liseye gectik ayrildik. cok unutmaya calistim unuttum sonrada. ama gecenlerde ruyama girdi cok guzel bir haldeydi o namusluluguna falan tekrar asik oldum. gozumde iyice buyudu ve facesine baktim. ama ailesi muhafazakardi facebook acmamisti heralde bulamadim. sonra onun ortaokulda samimi oldugu bir arkadasiyla faceden konusmaya basladik. onun konusunu actim bana gittigi okulu bilmedigini ama telefon numarasi oldugunu soyledi ve verdi. bir kac kez aradim ama onun sesini duyunca hemen kapattim. iki uc sefer boyle oldu. en son babasi cikti ve babamin adini ve soyadini soyledi ve polise haber verecegini ekledi. bende anladim hat benim uzerime kayitli degildi ve 118 den ogrenmislerdi. bende kapattim bir daha aramadim. simdi morelim cok bozuk lutfen yardim edin ben bu kizla evlenmeyi bile dusunurum cok seviyorum cunku. elimde bir tek telefonu var ve baska hic birseyini bilmiyorum. okulunu bilsem giderdim cikislarina sizce ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
up up up up.
SEVDİGİM KİZA NASİL ULASABİLİRİM ?