• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Ilkokulda özel okul mu devlet okulu mu?

1rose
1rose Takip Et
Xper 2 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sizce insanın kendini tüm şartlarını zorlayıp ilkokul 1. sınıftan itibaren çocugunu özel okula vermesi mantıklı olurmu ? yoksa lise veya üniversite yıllarınımı beklemeli
Ilkokulda özel okul mu devlet okulu mu?
Lise Soruları Üniversite Soruları Okul Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• gülefes
    gülefes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Bizde birinci sınıfı özel okulda okuttuk, ama okul yönetimindeki sıkıntılardan dolayı son 2-3 ay branş dersleri boş geçti. Öğretmen konusunda çok şanslıydık. sınıf öğretmenimiz 9 saat derslere girdi, yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Okul a ilk başladığımız 3 ay hiç yazmak istemedi, devlet okulunda olsaydı emin olun kaybolup gitmişti,. Okul yönetimide anassınıfına alalım demeye başladı ama öğretmenimiz vazgeçmedi birlikte başarabiliriz dedi. Gerçekten sabırla , tutarlı bir yol izlerken başardı. Şimdi matematikte sınıfın en iyisi, okuma konusunda hala az okusada sınıfa yetişmiş durumda. Devlet okulunda evet eziliyor, yalnız kalıyor, daha az kurallar var, tenefüslerde yalnız , arkadaş olarak seçenekleri daha fazla ama özel okulda sınıfımız 12 kişilik. öğretmenin her çocukla birebir ilgilenme şansı var. devlet okulunda çocuğunu sıkı takip eden aile kazanıyor, okulla sürekli iletişim halinde olmak gerekiyor. Birde çalışan bir anne iseniz mutlaka özel diyorum. tam gün okul ve yemek konusunda içiniz rahat oluyor. devlet okulunda çoğu konuda muhatap bulabilmek için dediğim gibi okulla sıkı ve iyi ilişkiler içinde olmak lazım, ama özelde gerekirse hesap sorarsın... birde biz erken yaşta verdik 1. sınıfa... 3 ve 4. yaşta kreş ve anasınıfı derken artık o etkinliklerden fazlasıyla sıkılmıştı. 5- 5,5 yaş arası 1. sınıfa başladı. 1. sınıf bittiğinde 6 yaşımızı doldurduk. sınıfın en küçüğü, diğer çocuklar ondan en az 1 yaş büyükler , 2 yaş büyük olanlarıda var. Tek sorun bence sınıf ortalamasına dikkat edin, özel de olsa devlette olsa. çünkü çocuklar aralarında fazlasıyla sen küçüksün büyüksün muhabbeti yapıp bir birlerine üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. bunlarda benim görüşlerim.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• turquoise
    turquoise Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Üni. haricinde özel okula gitmemeli bence cocuk özellikle ilk okulda gerceklerden uzak büyür. Eğitim acısından bakılınca sadece okulda kalmaz sizde evde derslere yönelik yardımda bulunursanız sorun olmaz. Herşeyi her konuyu simdiden sıkı tutun ya sonra lise ya da üni. sınavı için son senede birsey olmuyor :)

0
    0 Yorumla
  • elizabetmielenormu
    elizabetmielenormu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Eğer maddi imkanlarınız gayet iyiyse sağlam bir özel okul olabilir. Ama maddi imkanlarınız elverişli değilse, ıkına sıkıla çocuğu gönderecekseniz kesinlikle devlet. Çocuğunuzun psikolojisinide göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Tüm arkadaşları zengin çocukları, varlıklı aileler falan olacağını düşünürsek yarın öbür gün çocuğunuz onlar gibi giyinmek, onlar gibi eğlenmek, oyuncaklar gıdalar v.s. isteyecek. eğer sizin buna gücünüz yetmeyecek ise çocuk hüsrana uğrayacak.

Bunları yaşamamak adına devlet okuluna verin. Hem devlet okulları da oldukça tatmin edici eğitim imkanları sunuyor. Özel okula vereceğiniz parayı çocuğun dolaylı eğitimine harcayabilirsiniz.

Yok arkadaş çok param var herşeyi yaparım diyorsanız tabi özel okullar emrinizde.

2
    0 Yorumla
  • Gupguru
    Gupguru Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

Temeli sağlam olmayan bir çocuğu lisede özel okula verirseniz anca temel sahibi olur hatta belki o bile olmaz. Bunun yanında bazı değerlere de sahip olsun istiyorsanız. Yani muhafazakar bir aile iseniz durum yine aynı. Küçük yaşlarda karakter oturduktan sonra lisede hiçbirşey problem olmayacaktır. Bence imkanınız varsa 1 den lisesonra özel okula gönderin kötü ettim demeyeceksiniz.

1
    2 Yorumla
    • Gupguru
      Gupguru
      +1 yıl

Tabi özel okul dediysem gidip Do.. Kolejine de vermeyin. Para kazanmak için açılmış okullar bunlar.

Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

çoşkun düşünüyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

13

Cevap

• aristhesaloniki
    aristhesaloniki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

özel okul var özel okul var, çok cahilce bi sor olmuş..anafartalar kolejide veya ne biliyim eseniş kolejide ösel okul, robertde alman liseside ösel okul..veya harwardda ösel üni, ışık ünide özel üni..özelligi devletliginden ziyade okulları iyi okul kötü okul diye bnce ayır..ha tabi ögrenci kalitesi, sartları, ilişkileri ösellerde daha üst seviye olur..orası kesin..

0
    0 Yorumla
  • hotdog
    hotdog Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 406 cevap paylaştı.

özel okullara karşıyım.eğer sosyal ve üniter devlet isek, eğitimin her eğitim kurumunda eşit seviyede yapılmalı, ama malesef mevcut hükümet dahil olmak üzere tüm eğitim siyasetimiz, sermaye ve ona hizmet eden ideolojinin kuklası olmuş durumda, ben yine de bireysel olarak devlet okulundan yanayım.

0
    0 Yorumla
  • Topukluayakkabi
    Topukluayakkabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

İlkokulda 60kisilik sınıflarda egitim aldık. Komşu kızı ozel okula gitti. Suan ben Türkiyede isim yapmış bir devlet universitesindeyim. Komşu kızı baba parasıyla okuyor. Tabii kisiden kisiye değişir bu istersen hiç okula gitmesin hep ozel hoca gelsin her ders için cocuk almak istemezse almaz. Devlet okullarindada cok iyi eğitimciler var araştırmak gerekir

1
    4 Yorumla
    • Çokoturgaçlıgötürgeç
      Çokoturgaçlıgötürgeç
      +1 yıl

:)) Vay çok sert:)

Yorumla
    • Topukluayakkabi
      Topukluayakkabi
      +1 yıl

Haaa simdi anladim o duvara yazdigini. Diyorum ne alaka okulum

Yorumla
    • Çokoturgaçlıgötürgeç
      Çokoturgaçlıgötürgeç
      +1 yıl

:)) Yepp:) Bundan mütevellit:)

Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

evet tabikide böyleleride var ama başarı oranlarını karşılaştırdıgınızda özel okullar devlet okullarından daha çok başarılı üniversite sınavları olsun lise sınavları olsun özel okullar devlet okullarından daha çok ögrenci gönderiyor bu bir gerçek.

ama çocuk biraz akıllı ve istekliyse ona devlette yetebiliyor bunlarda bence istisnadır.

Yorumla
  • karelibattaniyem
    karelibattaniyem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben ilkokulu devlette okudum ortaokulu özelde okudum fark baya büyük..liseyide anadolu lisesinde okudum kazanamasaydım özel bir koleje yazılcaktım ama iyiki kazanmışım. lisede özel ortamı çok iyi sayımaz arkadaşlarımdan biliyorum üniversitede ise özel ve devlet farkı nerdeyse hiç yok.

0
    0 Yorumla
  • memmmmo
    memmmmo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

valla asil egitimi aile verir...ozel okul daha iyi bir egitim verir elbette,ama cocugumun gerceklerden uzak bulutlatda buyumesini istemem..biraz burnu da surtmeli,gercek hayati da yasamali..ozel okula vereceginiz parayla ozel hocalar tutmaniz daha yerinde ve verimli olacaktir.ve de devlet okulunda her turden insani tanima firsati bulacaktir..ve biriktirdiginiz parayla da universiteyi kazanamazsa ozele gondermeniz daha kolay olucaktir..en onemlisi de bu zaten,meslek degil mi?

0
    0 Yorumla
  • trajedi
    trajedi Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

devlet okulu. özel okula gönderip ilk okulda o kadar para ödeyip sınav stresine sokacağıma, liseye kadar devlet okulunda okusun liseden sonra özel okula gönderirim okusun orda. en azından stres yaşamaz.

1
    0 Yorumla
  • msg812
    msg812 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

Tek kelimeyle gereksiz özel okul ilkokul için de orta için de hatta bana göre lise için bile.Üniversitede en iyi bölümlerde okuyan çocukların çoğu özel okuldan gelmemiki öyle bi gereklilik olsun

0
    1 Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

siz üniversitede ve lise sınavlarındaki başarı oranlarına bakmıyormusunuz özel okullar devlet okullarından uzak ara önde . özel okul 50 ögrenci gönderiyorsa devlet okulları 5 tane zar zor

Yorumla
  • mutnojmet
    mutnojmet Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı.

özel okula vereceğiniz parayı bir bankaya yatırın.çocuğu devlet okuluna verin ve yurt dışında bir üniversite de okutun.zaten devlete de gitse özele de gitse en sonunda dersaneye göndereceksiniz ve üniversiteye gitmeye uğraşıp duracak.

0
    0 Yorumla
  • Romulus
    Romulus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Özel okullara verecek param olacağını zannetmem. Aynı zamanda ayrıştırmaya karşı bir insanım. Evimin yakınlarında kolej ve bir devlet okulu bulunmakta. Sosyal sınıf ayrımı kendini çok çok belli etmekte.

0
    0 Yorumla
  • dişi_yakarışı
    dişi_yakarışı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

bence aile sade ve sadece çocuğuna ders çalışmasının gerekliliğini aşılamalı ki çocuğu kaliteli liselere ve üniversitelere kendi emekleri ile yerleşsin ve çalışmanın kıymetini bilsin :)

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

valla devlet okulunda okudum liseyide üniyide ilkokuluda..halada devlet okulundayım.özel okulun bır artısı yok hersey ogrencıde bıtıyor

0
    1 Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

ögrenciden ögrenciye degişebilir diye düşünüyorum. çocuk çok zekidir sorun olmaz çocuk utangaç içe kapalıdır sorun olur. . bence hersey ona sunacagımız imkanlarda bitiyor.

Yorumla
  • _Matesis_
    _Matesis_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

devlet okulu..lisede düşünebilirim özel okulu.çünkü ilkokul yaşlarında çocuğun ezilmesi gerektiğini düşünüyorum...liseyi de özel okul olarak söylemem kendi burslu kazanırsa anca.

0
    0 Yorumla
  • zencix
    zencix Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

özel okulda büyüyen cocuklar genelde devlet okullarında ki cocuklara göre daha düşük seviyede oluyorlar. liseye kadar devlette okuyan cocuklarda daha yüksek başarı yüzdesi bulunuyor.

0
    0 Yorumla
  • gerekSiz
    gerekSiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

ilkokulda başlamalı bence özel okula. türkiyedeki ilkokulların eğitim durumu belli. üniversiteyi devlette okusanda aynı bence. ha özel üniversite ha devlet.

0
    2 Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

ben üniversiteyi devlette iyi bir üni. de okuyabilsin diye ilkokuldan itibaren özel düşünüyorum. mesela bogaziçi ün. ile özel bir üniversite arasında çok fark vardır ben bogaziçi , bilkent vs gibi kaliteli devlet üniversitelerini kazanabisin diye temel egitimini iyi almasını istiyorum. ama yinede karasızım.

Yorumla
    • gerekSiz
      gerekSiz
      +1 yıl

Bence doğru yoldasın şimdiden yatırım yapmak lazım. gerçekten doğru düşünüyorsun. şimdi daha rahat öğrenir ilerde faydası olur.

Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Paran varsa tabii ki özele yollarsın çocuğunu .. Fakat imkan zorlayarak değil.

1
    0 Yorumla
  • ssddd
    ssddd Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Maddi duruma bakar zorlanacaksanız giç gerek yok bence ama tabi paranız çoktur kendiniz özel okul bile açabilirsiniz o zaman :)

0
    0 Yorumla
  • tangogirl
    tangogirl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

İmkanı zorlayarak özele derim. Ben iyi ki baştan oraya gitmişim diyorum. Gerek öğretmenler gerekse dil öğrenimi açısından.

0
    0 Yorumla
  • -Melow-
    -Melow- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Turkiye'de ozel okul. Devlet ve ozel okul arasinda egitim farki cok.

0
    1 Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum işte bu yüzden düşünüyorum

Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

özel okula vermek mantıksız bence. hayatı algılaması için normal gelirli insanların çocuklarıyla okuması daha iyi olur.

0
    0 Yorumla
  • zekaidede
    zekaidede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

şartları zorlayacak durumdaysanız devlet ama imkanlarınız genişse iyi bir özel okul

0
    0 Yorumla
  • arsenlupen
    arsenlupen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

okul dan ziya de ögretmenlerini araştırırım.gerçi şimdiki ögretmenler evi bile arıyor.:))

0
    0 Yorumla
  • musdem
    musdem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Bu sorunun yanıtı özel okulun veya devlet okulunun hangi ilde ve neresi olduğuna göre değişir. yazı size yardımcı olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Ceylinnesibe
    Ceylinnesibe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Aynı kararsızlığımyaşıyorum devletinin yoksa özelmi günler yaklaştıkça daha çok panik oluyorum vereceğim kararların yanlış olmasından çok korkuyorum

0
    0 Yorumla
  • akıllıbirdeli
    akıllıbirdeli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Devlet okulları resmen soyuyor insanı bir farkı kalmadı

0
    0 Yorumla
  • gossip
    gossip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

durumu iyi ise vermeli bence

0
    0 Yorumla
  • balmumsuz
    balmumsuz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

ne gerek var ya özele

0
    3 Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

ablam kızını acıbsademde iyi sayılabilecek bir devlet okuluna yazdırmıştı yazdırırkende iyi para vermişti . sınıflar yaklaşık 50 kişi etüd ve yemek parası ve ekstraları ile ayda yaklaşık 1000 liraya yakın masrafı oldugunu söylüyor . bu tercih edilen begenilen bir devlet okulu.

ee biraz daha fazla veririm 20 kişilik sınıflarda adam gibi okula başlar işte bu yüzden gerek olabilir diye düşünüyorum.

Yorumla
    • balmumsuz
      balmumsuz
      +1 yıl

valla ben ankarada oturuyorum burada da çok güzel devlet okulları var çok başarılı öyle para durumu falanda yok nasıl devlet okulu orası anlamadım.

Yorumla
    • 1rose
      1rose
      +1 yıl

dediğim okulda çocuklar diger devlet okularına göre daha önde gidiyorlar . yani bazı devlet okulları özel okullar gibi müfredata uymayabiliyor.mesela alt kattaki komşunun çocugu mahalle okuluna gidiyor. annesinden edindiğim bilgilerle kıyasladıgım zaman çok geride kalıyor. ablamın gönderdiği okuldan çok gerideler.

Yorumla
  • elize
    elize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

önemli olan lise ve üniversitedir .

0
    0 Yorumla
  • kırmızıedası
    kırmızıedası Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

devlet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ilkokulda özel okul mu devlet okulu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Özel okul mu devlet okulu mu? 2 cevap verildi
Özel okul mu devlet okulu mu? 31 cevap verildi
Devlet okulu mu özel okul mu? 8 cevap verildi
Sizce lise için özel okul mu devlet okulu mu? 15 cevap verildi
Özel okul mu devlet okulumu? 23 cevap verildi
Özel lise mi devlet lisesi mi? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨