Ben bu birimi çok sevmemekle birlikte görevlerini hakkıyla yapamadıklarını düşünüyorum. Çoğu insanın düşüncesine göre de gereksiz yere ego yapıp hava atıyorlar. Bence Jandarmaya verilmesi lazım bu motorize işlerinin onlar güvenliği daha iyi sağlıyor. Ki bu da bir gerçek Jandarma işini daha layığıyla yapıyor sizin düşünceleriniz neler?
eger işe yaramaz bir bir biriyim olsaydı kapatılırdı demekki bir işe yarıyoki hala devam etmekte herbir birim kendi içinde önemlidir havaya bakarsan herkes havalı :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Devlet bunla ilgili alakalı olmuyor ki. Sanki her konuda mükemmeliz bir bildikleri var da ondan açık kalıyor. Yapma Allahaşkına. Umurlarında bile değil.
Hani bak üniformayı giyip kasılan benim de tanıdıklarım var bir tane adam var egolu ama bu adam Tai/Aselsan Savaş helikopteri test pilotu. Bu adam ego yapabilir hak veririm mesela adam pilot ama polisler de ne bileyim 😃
Valla geçen bir polis gördüm 10 numara kızdı kişiden kişiye değişir ama toplum da böyle bir ezilmislik psikolojisi var polis olunca da kendini bir şey sanıyorlar.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir ara yunus polisi bir kadına gidip tanışabilir miyiz diycem tanışır mı acaba? 😂
O senin saçma sapan iç düşüncen. Yunus polislerinin işlerinin ne olduğunu biliyor musunki işlerini doğru yapmadıklarını iddia ediyorsun? Eziklik psikolojisinden çık. Yunuslar emniyetin gözbebeğidir.
En İyi Cevaplar