Iyi gunler arkadaslar.
Beynin sag tarafi ile cizim kitabani ariyorum turkcesini, ingilizce versiyonunda zorlaniyorum biraz fazla vaktimi aliyo ve turkce versiyonuda satilmiyor artik su anda bu kitabin turkcesine sahip olan var mı , sahip olan varsa pdf olarak taratip paylasabilirmi ya da satabilirmi ya da gonlunden koparsa bagislayabilirmi (hediye edebilirmi) :) resim cizmeyi cok istiyorum ve bu kitap lazim bana.
Beynin sag tarafi ile cizim kitabani ariyorum turkcesini, ingilizce versiyonunda zorlaniyorum biraz fazla vaktimi aliyo ve turkce versiyonuda satilmiyor artik su anda bu kitabin turkcesine sahip olan var mı , sahip olan varsa pdf olarak taratip paylasabilirmi ya da satabilirmi ya da gonlunden koparsa bagislayabilirmi (hediye edebilirmi) :) resim cizmeyi cok istiyorum ve bu kitap lazim bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ara bulursun
:D piyasada yok, niye aciyim boyle bir konu yoksa eski bir kitap turkcesi birkere basilmis oda 2011'de.
ingilizce versiyonu hala yenilenip tekerar cikiyor piyasaya ingilizcem yetiyor ama kitap biraz dengesiz akisi var birde bilimsel konulara filan girio cok vaktimi aliyo bu sefer anliycamda kavriycamda yani klasik bir roman gibi degil ingilizce seviyesi birazcik zor o yuzden tukcesi olsa hemen bitiricem bu kitaptan sonraki derslerin ingilizce olanlarini hallederim ama bu kitap sikinti bunu halletmeden diger derslere gecemem :D