Eğitim & Kariyer Aof maliye politikasi dersi cok zor nasil gecilir bu ders arkadaslar taktik verin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bas belasi ders Güncellemeler+1 yıl Of ya kimse yok mu Aof maliye politikasi dersi cok zor nasil gecilir bu ders arkadaslar taktik verin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aöf okumak başlı başına dert zaten 0 9 Yorumla Soran Aynen kimse de yok senin bolum ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uluslararası ilişkiler ve Auzef Adalet. Birdi salak gibi iki böyüm okuyorum. Çok zor valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Auzef daha zor Yorumla Soran +1 yıl Allah yardimcin olsun azeri de daha mi zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azerbaycan Programı mı seninkisi Yorumla Soran +1 yıl Yok turkiye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azeri de daha mı zor derken? Yorumla Soran +1 yıl Hani turkiye programina gore Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aöf okumak başlı başına dert zaten
Aynen kimse de yok senin bolum ne
Uluslararası ilişkiler ve Auzef Adalet. Birdi salak gibi iki böyüm okuyorum. Çok zor valla
Auzef daha zor
Allah yardimcin olsun azeri de daha mi zor
Azerbaycan Programı mı seninkisi
Yok turkiye
Azeri de daha mı zor derken?
Hani turkiye programina gore
Bilmiyorum onu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!