Arkadasim beni surekli kandiriyor..

Arkadasim ders calismami istemiyor ve beni kandirmasini biliyor. Calisinca cok yuksek not alan bir ögrenciyim ama tembelim. Bunu bilen arkadasim beni kandirmasini cok iyi biliyor, hep sinavimiz oldugunda aman umursamiyorum, banane yuksek almayacagim zaten falan filan diyor. Bende ona cok güveniyorum ve her sinavin sonunda benim icin cok kötu gidiyor ve o hep basarili oluyor.. onun yuzunden sinifta kaldim beni böyle oyalamis kac yil... ablasini gördum , gece gunduz ders calisiyor dedi ve gözlerim acildi.. cok uzgunum cunku birine bu kadar guvenirken hep o kisinin iyiligini isterken o hep beni kandirmis.. Ve ben biraz safim, agiz kavgasinda cok kötu biriyim, laf atmayi bilmem birisi birsey deyince geri cevab vermeyi bilmem... Arkadasim ise tam tersi, hazir cevapli biri, beni bazen milletin yaninda ezmeye calisiyor bunuda fark ettim.. caktirmadan laf sokuyor.. bana neden böyle davraniyor? Ben ona okadar iyi davranirken benim neden basarili olmami istemiyor? Cok kirgin ve uzgunum , onu butun arkadaslarimla tanistirdim ve arkadaslarimida benden almaya calisiyor, kimi taniyorsam hemen tanisip arkadaslik kuruyor.. arkadasligimi bitiremem cunku ortak derslerimiz cok.. surekli karsilasiyoruz.. ama ne yapayim? Ona böyle yapamayacagini göstermeliyim artik bir son bulmaliyim.
Arkadasim beni surekli kandiriyor..