Lazer epilasyon his kaybı yapar mı?

malum kıldan,tüyden tamamen kurtulalım diye Lazer Epilasyona koşuyoruz ama yan etkilerini ne kadar biliyor ve ne kadar önemsiyoruz.. Bacaktı,koltuk altıydı neyse ama bikini bölgesine lazer yaptırıp hissizlik yaşayan oldu mu aranızda..kimi arkadaşım cinsel hayatında değişen bir şey olmadığını söylesede etkilediğini,hissiyatın azaldığını söyleyende yok değil hani..öyle ki lazer için gittiğim uzman dahi üstleri neysede altlarına bende yapmıyorum dedi. Evli yada faal bi cinsel hayatı olan vede genital bölgeye lazer yaptıran ark'lardan fikir hatta tavsiye istiyorum =)
Güncellemeler
+1 yıl
ben lazer epilasyonu genital dışında zaten yaptırıyorum,son derece steril,uzman bir merkezde,doktorun kendiside bikini bölgesinin alt kısmına yapmayı bıraktığını söylüyor ki bazı bayan arklarda eskiye nazaran ilişki sırasında daha az zevk aldığını,his kaybı yaşadığını söyledi.. nihayetinde kıl kökleri yanıyor normal..buna karşın lazerden öncesi sonrası diye bir sorun yaşamadığını söyleyenlerde fazla...merakım bu kişinin durumu ile mi yoksa bu işlemi yapan makina ve uzman ile ilgili mi acaba?
Lazer epilasyon his kaybı yapar mı?