+1 yıl• Deride 1-2 gün süren geçici bir kızarıklık olabilir.
• Özellikle koyu ciltlerde gözlenen renkte açılma ya da koyulaşma olabilir. Bu etki genellikle 6-9 ay içinde kendiliğinden yok olur. Nadiren kalıcı olabilir.
• Yüzeysel kabuklanma olabilir uygun tedavi ile genellikle 15 gün içinde düzelir.
• Derin kabuklanma ve yanık oluşması daha çok koyu ciltlerde ve nadir görülen bir durumdur. Tedavisi hemen başlanmalıdır. Oluşmaması için etkin soğutma önemlidir.Özellikle koyu ciltlerde ve işlem sonrasında hemen yapılmalıdır .
• Kalıcı skar oluşumu(iz oluşumu) yine daha çok koyu ciltlerde ve yanık sonrasında gözlenir. Bu nadir bir komplikasyondur ama oluşursa kalıcı olabilir ve tedavisi güçtür.
• Yan etki ihtimali deri koyulaştıkça artar.
• Bronz ciltlerde uygulama yapmak çok mantıklı görünmemektedir. 4-8 hafta beklenmelidir.
• Yine özellikle koyu ciltlerde uygulanan bölgede ya da çevresinde ince tüylerde artma görülebilen oldukça sıkıntı verici bir yan etkidir. Özellikle esmer koyu renk ciltte ve yüzde bu problemin görülebileceği akıldan çıkarılmamalıdır.
• Nd:yag lazerler derin dokulara inebildiklerinden yüzeyel damarlarında tromboz(tıkanmaya) sebep olabileceği akıldan çıkarılmamalıdır.Yüzeysel tromboflebit vakası(1 vaka) bildirilmiştir.30 Yorumla
+1 yılya sonuçta aklında soru işareti kalmasın doktorda yaptırma dediyse yaptırma bence de.. hem kısır olma riski falan da olabilir. evet cinsel hayatın varsa bu zor olabilir ama kuaföre falan gidersin için rahat eder.
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun oluşmaması için merkezinde dermatolog olan bir yerde yaptırmalısın.Onun için tavsiye alman gerekli bilen kişilerden.Yoksa genital değil kolda bie yanık oluşabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Dermatolog yapıyorsa sorun olmaz.Ben konuyu iyi araştırdığım için öyle merkezler çok az.Tabiki his kaybı oluşabilr uygun olmayan ellerde yaplırsa ve zevk alma hissi azalır.
- +1 yıl
Aynen.Dermatologlar biliyor çünkü nereye kadar ineceğini sırdan bir kşi yaparsa olumsuz sonuç çıkar yani.Onun için yer önemli dedim.
Yapabilir. Yapmaya da bilir. Garantisi ni ben değil doktorlar bile veremez.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılYapmaz büyük ihtimal diye biliyorum, hem yapsa da sonuçta bunu sen kendin için yapıyorsun, kendi temizliğin için yapıyorsun, bu mu daha önemli, temizliğin mi daha önemli... Ve emin ol çok büyük bir rahatlık oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılARKADASLAR MERHABA. SIRF BU SORUNUN CEVABI OLMAK ICIN SITEYE GIRIS YAPTIM. LAZER EPILASYONDAN SONRA CINSEL HISLERIMI VE ZEVK ALMAMI YUZDE 90 ORANINDA KAYBETTIM. ONCE UYUSTURUCU KREM SURUP ARDINDAN YUKSEK CALISIYORLARDI.7 SEASIN SONUNDA UYUSUKLUK HISSIM OLDU. VE FARKETTIM KI NE CINSEL ISTEGIM VAR NE ZEVK ALABILIYORUM. DUNYAM BASIMA YIKILDI. VE HICBIR TEDAVISINI BULAMADIM. BENIM ICIN TEMIZLENIRIM DERKEN HAYAT BITTI
14 Yorumlaeski sevgilim yaptırırdı. hiç bi yan etkisi yoktu. sadece lazerden sonra güneş altında kalırsan leke oluşabiliyo. birde bunun için ozon tedavisine gitmen gerekebilir.
12 Yorumla
+1 yılMerhaba, bende kesinlikle yaptı, 2 yıldır lazere gidiyorum. Tüylerimden kurtuldum ama maalesef cinsel hayatım alt üst oldu. En çok zevk aldığım seksten artık zevk alamaz hale geldim, bu da eşimle aramda bayağı sorun oluyor, bende mecburen orgszm taklidi yapıyorum :((
01 YorumlaHayır yapmaz ama gerçekten işinin ehli bir yerde yaptırmak lazım. His kaybı bir yana yanar insan derin izler kalır deride
02 Yorumlahisten kasıt nedir ?
bu arada epilasyon yaptıracaksan ütüleme değilde tarama epilasyon yaptır.
gerçekten ütülemeye oranla acısız hızlı, ve daha temiz yapıyor.00 Yorumlabir kac kisiden duydugum kadari ile his kaybi olmuyormus. :)
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 3 seans gittim lazere maalesef hiç bir şekilde cinsel isteğim kalmadı ilk 2 seansta cinsel istek gidip gelmeye başladı, 3. De tamamen gitti şimdi. nasıl bir saçmalık anlamıyorum umarım kalıcı değildir, sonradan düzelen oldumu cinsel isteği yerine gelen oldumu
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalt kısımlarıda mı yapıyorlar lazerde:O ben sadece üst bölge diye biliyordum üsttede his kaybı olsa nolur olmasa nolur.d
01 Yorumla
+1 yıltek bir his kaybı oluyor oda ağdaki o acıyı yaşamıyoruz bi daha =)
01 Yorumlaeğer merdiven altı berbat bi yer değilse hiç birşey olmuyor merak etme
00 Yorumlabende merak ediyorum evleniceğim için böyle bi düşüncem vardı ama cesaret edemiyorum
00 YorumlaPek etki yapacağını sanmıyorum. Başlayacağım bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltları yapmamalarının nedenı gırıs kısmını koruyan tuylerı almamak ıcın.
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar ben genital bölgeme lazer uygulaması yaptırıyorum komple olmak üzere. sizi bilgilendirmem gerekirse his kaybı ilk lazer baptırdığınız gün ve devamındaki 45 gün oluyor ancak daha sonra geçiyor özelliklede inatçı kıl kökleri için yüksek seviyede ışın kullanıldığı zaman zaten ilk yaptırdığınızda ağda yaptırmış gibi kızarıyor ve şişlik oluyor ve etkisi dediğim gibi 4-5 gün sürüyor. kalıcı bir sorun değil.
- +1 yıl
2gün önce yaptırdım tüm vücut ve Şu an da his kaybı var sonra gecer mi bilemiyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaş arasına lazer epilasyon yaptırdım herhangi bir yan etkisini görmedim ama cinsel bölgeye yaptırmadım.bilgim yok ama ben zararlı olacagını tahmin ediyorum.
00 Yorumla
+1 yıl:-)
kadınlar genelde birşey hissetmiyorlarki his kaybı olsun :-))32 Yorumla- +1 yıl
:-)
bilemedim şimdi!
+1 yılolmuyo olmuyo rahat ol.
00 YorumlaOlmadığını söylerler.
00 Yorumla
+1 yılönce çocuk sonra lazer
02 Yorumla- +1 yıl
çocuk yapabilmek için bir adam. adamı bulabilmek için temiz bir vücut lazım.
- +1 yıl
ağda +emla deyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir cildiyeciden tavsiyeler edinebilirsiniiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanmıyorum öyle olsa söylerler
01 Yorumlakaybediyor diye duydum
00 Yorumlaİlk defa duydum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler