benim %40 engel raporum var bu yıl sınavı kaçırdım mlsf 2020 de gireceğim inş , ama bu sınav nedir hangi bölümden memur oluyorsun? Maaşları ne kadardan başlıyor?
Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim 😊🙏🏻
Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim 😊🙏🏻
Yüzde kırk engelli raporu olan bireyler başvuru yapıyor. Lise, Ön Lisans, Lisans alanlarından alımlar yapılıyor. Lise alımları çok az oluyor. Ön Lisans liseye göre daha şanslı. Lisans ise tamamen şanslı. Lise mezunları eğer meslek lisesi çıkışlı değilse; öyleyse bile alanından alım yapılmayacaksa ''hizmetli veya memur'' olarak atanıyor. Düz memur oluyor tabii ki. Ön Lisans için bile bazen bölümler açılmıyor. Bunlar da aynı şekilde. Lisansta çoğunlukla kendi alanından alımlar yapılabiliyor ama olmazsa onlar da farklı memurluk kadrosuna girebiliyor. EKPSS ile atanan kişiler ''mülakata'' girmek zorunda değiller. Giriş ücreti KPSS'nin yarısı kadar oluyor. Ekpss kaynak kitapları çok az. Birkaç yayın basıyor. ( Akıllı Adam'ı tercih etmemelisin berbat bir yayın.)
Canım ben aöl mezunu olacam o zamana kadarda hemşirelik 2. Sınıfım biter hangi bölümden memur olacam kafam karıştı nette bir bilgi yok bununla alakalı
Memur olup 2 yıl hemşireliği 2. Öğretim okucam yani anlayacağın memurluğu geçici süreliğine yapacama asıl hedefim hemşirelik zaten
Hangisi en yüksek oysa onu kabul ediyor. Mesela Lisans mezunusun, diğer diploman da önlisans. Sistem lisansı kabul ediyor.
Degisiyor yani bolumler
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar