Merhaba arkadaşlar, Finans Bankasına Yenibiriş.com tarafından başvurdum. İlk aşamada Davranış Bilimleri enstitüsü tarafından hazırlanan bir online sınav gönderildi 114 sorudan oluşuyor 54 ü dikkat 60 genel yetenek üzerine bu sınavı geçenler mülakata katılıma hak kazanıyormuş ben sınava 31 inde girdim 3 şubatta aradı arkadaşlar sınavı geçmişiz mülakata çağrıldım Genel merkeze Genel merkezde bu tarz mülakata giren var mı ya da ne tür bir mülakat olabileceği hakkında görüşü olan varsa paylaşırsa mutlu olacağım saygılarımla Finansbank mülakat
Finansbank mülakatları hakkında bilgisi olan var mı?
Mülakatlar, işe alım uzmanlarına kendinizi hızlıca tanıtmanız gereken bir buluşmadır. Bu görüşmelerde sizden beklenen kısıtlı süre içerisinde kendinizi en iyi şekilde anlatmanız. Bununla birlikte artık birçok şirket için özgeçmişiniz, tecrübeleriniz de yeterli olmaktan çıktı. Uzmanlar, bu doğrultuda size sordukları sorularla olaylar karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğinizin ipuçlarını yakalamaya çalışıyor. Siz de mülakat stresi içindeyken sorulara cevap verme şekliniz ve davranışlarınızla, farkında olmasanız da karşınızdakine kendiniz hakkında bilgi vermiş oluyorsunuz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benide denizbanktan aradılar ama bulundugum ilde olmayacak sınav o yüzden gidemicem. sizin bulundugunuz ilde mi oldu? mülakatta dış görünüşüne konuşmana giyimine falan bakarlar diye düşünüyorum
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben başvuruyu yaptım sınav online sınav şeklınde yanı sıze bır lınk gonderılıyor davranış bılımlerı enstıtusu tarafından o sınavı sıze gelen lınk uzerınden gırıs yapıp bıreysel cevaplıyorsunuz ben dıs gorunum vs o yönlerden cok suprız bırsey olabılır mı dıye duşundum aslında bende bır zamanlar ıse alım uzmanı olarak görev yaptm ama bankaların ısleyıslerını bılmıyorum o yüzden bılgı sahıbı olmak ıyı olur du suprızle karşılaşmamak adına
internetten araştırabilirsin internette yazar muhtemelenn. mülakatlar öyle oluyor genelde diksiyonn, görünüm falann.. inşallah girersin işe hakkında hayırlısı olsun
Nette yazılanlar prosedürü anlatır bu gibi konularda süpriz çıkabilir hayırlısı artık nettekılerı bılıyorum buradakı amaç bırebır bu mülakata gıren var mı onun gorusunu ya da gırmeyenlerın goruslerı hayırlısı artık yınede teşekkürler
Merhaba. Bana da online sinav icin mail gonderdiler ama tecrubem ve bilgim olmadigi icin hemen giris yapmadim. Sinav nasil zor mu yoksa bir seylere bakilmali mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Ve bu msjlar uzerinden 1 yil gecmis ne surecte ilerlediniz. Mukalatiniz olumlu oldu mu
Merhaba bende online sınava gircem ama baslatmadim henüz ne tarz soruu sordular nasıldı kaç dakika sürüyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkur ederim