İlk defa özel bir koleje, özel bir liseye gidecek birine ne gibi tavsiyelerde ve ne gibi önerilerde bulunursunuz?

Herkese Merhaba Arkadaşlar. Benim kuzenim bu sene 11. Sınıfa geçti. İlk iki senesini normal bir lise de tamamladı. Ailesi bu sene kendisini özel bir koleje yazdırdı. Daha iyi bir eğitim alması için. Haftaya malum okullar açılıyor. Kendisi biraz çekingen ve utangaç. Okul ve sosyal ortamlarda nasıl iyi davranacağını bilemiyen birisi kendisi. Atılgan ve özgüvenli değil. Kendini çok kasan başkalarının düşüncelerine takılan birisi kendisi. Arkadaşı hiç yok. Ona ne gibi tavsiyelerde ve ne gibi önerilerde bulunursunuz? Özel kolej ve devlet lisesi ortamı birbirinden çok bağımsız. Aranızda özel kolej ortamını bilen arkadaşlar var mı? Özel kolej ortamı nasıldır sizce? Özel kolej ortamında kendine nasıl arkadaş edinebilir? Diğer insanlarla nasıl rahat ve güzel bir iletişim kurabilir? Kendine nasıl güzel bir kız arkadaş edinebilir? Nasıl güzel bir arkadaş ortamı edinebilir? Nasıl arkadaşı ve güzel bir sevgilisi Olabilir? Kuzenimin kolej ortamında güzel bir şekilde kaynaşması ve güzel arkadaşlar ve güzel bir sevgili edinebilmesi için ona ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz? Bu tarz ortamlarda nasıl cool ve havalı bir erkek olabilir? Nasıl dikkat çeker ve insanlar onu çok sever? Böyle bir ortamda nasıl davranması lazım sizce? Ve ayrıca kolej ortamındaki hocalar nasıldır? Hocalarına nasıl davranması lazım sizce? Hocalarla nasıl iyi geçinebilir? Kuzenime ne tarz önerilerde ve ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
Değerli görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. 😊
İlk defa özel bir koleje, özel bir liseye gidecek birine ne gibi tavsiyelerde ve ne gibi önerilerde bulunursunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili Arkadaşlar ben gitmicem kuzen gidicek.