Paea iadesi garantisini kocaman puntolarla veriyorsa zaten kakitesinde probkem vardir.. ismi de ayri ofsayt.. ciddiyetsiz.. ingilizce kitaplardan degil yerinde ogrenilir. Yabancilar farkli ve pratik bir dil konusuyor. . Ornek.. You let me for that i come inside? ... kitaplarda bu tarz ogretilir. . sokakta ise ayni cumle su sekilde kullanilir. . Let me in. Bitti.. bu kadar. Her seyi get ve up ile anlatiyorlar. Kisa ve pratik sekilde.. kitaplar sacmaliklarla dolu.. ha temel istiyorum hic bir sey bilmiyorum dersen sen bilirsin. Fazlasini bekleme.
İngilizceni geliştirmek için DilGoo ile adım atmayı düşünen sen temsili
Merhabalar, şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Ingilizce öğrenmek Türk insanı için deveye hendek atlatmaktan daha zor geliyor. Dil öğrenmek için en iyi yolun, bir dilin anadil olarak konuşulduğu ülkede dil okulu vs. vasıtaları ile orada kalarak öğrenmek olduğunu düşünüyorum.
Ama vakit ve yeterli bütçe olmaması gibi durumlarda da iyi kursların bulunması gerektiği tezini de destekliyorum. DilGoo'yu İngilizcemi geliştirmeye karar verdiğim dönemde keşfetmiştim. Sana hemen tecrübelerimi aktarayım.
Dilgoo hangi seviyelere hitap ediyor?
Özellikle online kurslarda, farklı kategorilerde değerlendiren İngilizce çeşitlerine yönelindiğini görüyoruz. Mesela bazı kurslar YDT'ye yönelik. Bazıları YDS'ye, bazıları akademik İngilizceye, bazıları da çeviri yapmaya yönelik gibi.
DilGoo, ise bizlerin aradığı online kurs diyebiliriz. İngilizceyi öğrenmeye yeni başlayanlara yönelik olandan, İngilizce temeli olup da geliştirmek isteyenlere yönelik olana kadar eğitim setleri var. Toplam 3 tane eğitim seti var.
DilGoo, eğitim setlerini de seninle paylaşayım hemen.
-A1+A2 düzeyine yönelik eğitim seti
-B1+B2 düzeyine yönelik eğitim seti
-A1, A2 + B1, B2 düzeylerini içeren eğitim seti.
DilGoo'nun eğitim setlerinden birini satın almak istiyorsan ücretsiz deneme setleri var. Onları denedikten sonra hoşuna giderse alabilirsin.
ben kullandım kurs da öğrenemediğim ingilizceyi, öğrendim dilgo sayesinde:) Benim gibi ingilizce öğrenemiyorsan deneyim sahibi birisi olarak kesinlikle almanı tavsiye ederim.
Ya Bende 2 3 gün önce gördüm baya iyi duruyor ama reklam için koydukları iyi sonrası kötümü diye tereddütüm var size birkaç soru sorma şansım olabilirmi eda hanım