Güzellik & Bakım Duşta su tasarrufu için suyu sık sık kapatır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor #EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 💧 Güncellemeler1 yıl Günceldir Duşta su tasarrufu için suyu sık sık kapatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% 1 yıl ya allah rizasi icin söyle bana bu duşla senin alip veremedigin nedir artik cok merk ediyorum 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl :) Yorumla Srknköse 1 yıl duş yokmu bugun 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Bitti o, sırada deodorant konusu var :d Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Su ısınana kadar akan suyu kovaya alıyorum çiçek sulama balkon yıkama için su israfina aşırı hassasım 1 1 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Aynen bnde cvb vermeme gerek kalmadi Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Yok ya zaten suyun sıcaklığını ayarlamak zor oluyor 😂 2 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yani köpüklenirken keselenirken kapatırım boşuna akmasın diye 1 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet kapatmazsam fatura çok gelir israfa karşıyım ayrıca 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sacimi yikarken acik kalir vucudumu yikarken kapatirim durulanirken zaten acik oluyor ben biraz fazla harciyorum suyu tabi sac yikarken durulanirken 0 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Elbette. Önce vücudumu ıslatırım ve suyu kapatırım, ardından köpüklenip öyle açar durulanırım, israfa karşıyımdır. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Bazen israf olabiliyor çünkü 1 0 Yorumla
myhunter Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır istediğim kadar alırım burası Çorum faturası ucuz😅😅😅 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl 1 yıldır su faturası gelmiyor ne olucak hic bilmiyorum toplu bi fatura yasliyacaklar heralde 0 0 Yorumla
tintosevenbiryazar Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet gerekmediği zaman kapatmak daha mantıklı. 1 0 Yorumla
Beiso Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Şırıl Şırıl akıtırım vallahi 😂 0 1 Yorumla Tylerjoseph14 1 yıl off şırıl şırıl mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ya allah rizasi icin söyle bana bu duşla senin alip veremedigin nedir artik cok merk ediyorum
:)
duş yokmu bugun 😂😂
Bitti o, sırada deodorant konusu var :d
Su ısınana kadar akan suyu kovaya alıyorum çiçek sulama balkon yıkama için su israfina aşırı hassasım
Aynen bnde cvb vermeme gerek kalmadi
Yok ya zaten suyun sıcaklığını ayarlamak zor oluyor 😂
Yani köpüklenirken keselenirken kapatırım boşuna akmasın diye
Evet kapatmazsam fatura çok gelir israfa karşıyım ayrıca
Sacimi yikarken acik kalir vucudumu yikarken kapatirim durulanirken zaten acik oluyor ben biraz fazla harciyorum suyu tabi sac yikarken durulanirken
Elbette. Önce vücudumu ıslatırım ve suyu kapatırım, ardından köpüklenip öyle açar durulanırım, israfa karşıyımdır.
Bazen israf olabiliyor çünkü
Hayır istediğim kadar alırım burası Çorum faturası ucuz😅😅😅
1 yıldır su faturası gelmiyor ne olucak hic bilmiyorum toplu bi fatura yasliyacaklar heralde
Hayır doğru sıcaklık için uğraşamam her seferinde skdmsnsns
Normal kullanıtorum işte
Hayır kapatmam
Evet genellikle.
Evet gerekmediği zaman kapatmak daha mantıklı.
leğende yıkanıyorum ben tasarruf için
Bir duştur gidiyorsun hadi bakalım
Şırıl Şırıl akıtırım vallahi 😂
off şırıl şırıl mı
Kapattığım zamanlar oluyor evet.
Her sampuanlamada kapatirim
Hayır yapmam
Kapatmıyorum pek
Evet dikkat ediyorum
kapatmam
Evet kaparım
Evet dikkat ediyorum