Güzellik & Bakım Günde en fazla kaç kez duş alabilirsiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor #EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🌺 Güncellemeler1 yıl Güncelli Günde en fazla kaç kez duş alabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl duş başlığı ile geziyorum ben sırtıma monte ettim bide devirdaim pompası taktırdım ayağımada leğen geçirdimsürekli bir duş halindeyim 0 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Bi kere dört kere aldim bi daha da almam 🤣. İki kere alirim fazlasi iyi değil su israfı 😅 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İki kez en fazla. Yani o bile fazla. İki güne bir ideal. 0 1 Yorumla anticooor07 1 yıl kedı gıbı suyu sevmıosun heral Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Bi sabah bide gece he gün içinde çok iş yapar terlersem 3 de olur 0 0 Yorumla
uoɯıן Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Her gün alınacak duruma gelirsem alırım , ( ter ) 1 0 Yorumla
Imamin_DAMADI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Cuma gecesi kiz kardesim 3 saatte 3 duş yaptı sence normal mi 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. 2 kez 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl En sıcak günde bile 2 kere yeterli oluyor. 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Biraz Matematik'le çözelim. En fazla 17 olabilir. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evdeysem bir, dışarı çıkıp geldiysem iki 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Antalya'da yaşıyorsan sabah akşam 🤭 0 0 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl İki defa sabah ve akşam yaz gününde çekilmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
duş başlığı ile geziyorum ben sırtıma monte ettim bide devirdaim pompası taktırdım ayağımada leğen geçirdim
sürekli bir duş halindeyim
Bi kere dört kere aldim bi daha da almam 🤣.
İki kere alirim fazlasi iyi değil su israfı 😅
İki kez en fazla. Yani o bile fazla. İki güne bir ideal.
kedı gıbı suyu sevmıosun heral
Bi sabah bide gece he gün içinde çok iş yapar terlersem 3 de olur
Tatildeyiz 4 olur
1 defa yetiyor bana👍🏻🌼
Bir defa almam yeterlidir.
Havuzda dursak duş sayılır mı😄
Her gün alınacak duruma gelirsem alırım , ( ter )
Cuma gecesi kiz kardesim 3 saatte 3 duş yaptı sence normal mi
Yazın iki kere alıyorum
2 kez
En sıcak günde bile 2 kere yeterli oluyor.
Her gün duş alıyorum.
Biraz Matematik'le çözelim. En fazla 17 olabilir.
3 defa aldığımı biliyorum
Evdeysem bir, dışarı çıkıp geldiysem iki
Antalya'da yaşıyorsan sabah akşam 🤭
İki defa sabah ve akşam yaz gününde çekilmiyor
İzmir sıcağında 4ü gördük.
Üç kere alıyorum.
3 kez alıyorum 4 olmadı daha
sen dusla kafayi bozmuşsun 😂
2-3 olabilir
3 olur
İki olur
5 defa
Seks ve mastürbasyona göre değişiyor 🤫🤪
2 ya da en fazla 3...
En fazla bir yalan söylemeye gerek yok
mevsime göre
En fazla 3
1 kez yeterli bence
5 defa aldığım oldu
En fazla 1
En fazla 3
3 kez aldığım oldu
6 sanırım
8-10
1 defa
Bir sabah bir akşam
1 alırım yeter
2 kere alırım.
1 defa
2 kez.
2 defa aliyorum.
iki kez
iki.
3 defa
2-3 defa
Bazen 1 bazen 2
2 defa oda yazları
birr
bir kere
Yeni evliyken 5 6dan fazla sonra zamanla azaldı :)
İki kere
5-6-7
2 olur