Kadın Emeği Mentollü bir duş jeliyle yıkanabilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Bolca naneli bir duş keyfi?#Duru Mentollü bir duş jeliyle yıkanabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Evet geride harika bir koku bırakıyor gadası 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl aynen ya Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mentollü bir duş jeliyle yıkanırım evet 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayır yıkanmak istemem. Meyveli duş jelleri seviyorum. 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl güzel kokuyor Yorumla Suvenir 1 yıl Kesinlikle, özellikle çilekli olanlar Yorumla
Karizma1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Mentollü şampuanla yıkanırken, vücuduma da sürüyordum, ferahlık veriyor 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl iyi fikir Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% 1 yıl Hayır yıkanarak. Duş jellerine karşıyım. Sağlıksız. En iyisi fotoğrafını paylaşmış oldugun okyanus tazeliğini sabunu. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Her yerimiz alev alır yanar kdkdkdk 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl yanabilir Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Olabilir ama duş jeli sevmiyorum 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl neden Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Kalıp sabuncuyum ben. Life sürmelik. Kalıp sabunlarla ilgili de sorabilirsin soru. Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır karpuzlu istiyorum Hayır 🤬🤬🤬🤬 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl güzel Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Teşekkür ediyorum ☺️ Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Yazın çok iyi oluyor serinlik veriyor 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl serin serin Yorumla cancanjan 1 yıl Çok değil tabi duştan çıkınca etkisini yitiriyor :) Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Bu reklamlardan para almıyorsan boşa yapma 1 4 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl zevk meselesi Yorumla SAblaK 1 yıl Duşla ne zevklerin var senin Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Bir sürü haha Yorumla SAblaK 1 yıl Haha Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Bu okyanus ferahlığı çok güzel 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl güzeldr Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl kışın yıkanmış biri olarak yazın gerçekten güzel oluyor Örümceğe yılanı sormuşlar kurbağaya sorun demiş bilmem anlata bildim mi 😳 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Mentollü şampuan kullanmıştım sevdim ama saçıma iyi gelmedi 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır her yerim kıpkırmızı çıkmaya niyetim yok benim 🤔 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl hayır yaaa çok yakıyor sonra da acayip bir ferahlama veriyor 0 0 Yorumla
Maxcom_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Olabilir tabi ki cilde zarar vermeyecekse 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl vermez Yorumla Maxcom_00 1 yıl Hassas cildim var o yüzden Yorumla
BERKATES0012 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yesss 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl yess Yorumla BERKATES0012 1 yıl Good good Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Denedim ama yakıyor beni. Meyveliden devam. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Yıkanmam kasık bölgeme vs geldiğinde ağrı yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet geride harika bir koku bırakıyor gadası
aynen ya
Mentollü bir duş jeliyle yıkanırım evet
Hayır yıkanmak istemem. Meyveli duş jelleri seviyorum.
güzel kokuyor
Kesinlikle, özellikle çilekli olanlar
Mentollü şampuanla yıkanırken, vücuduma da sürüyordum, ferahlık veriyor
iyi fikir
Hayır yıkanarak. Duş jellerine karşıyım. Sağlıksız. En iyisi fotoğrafını paylaşmış oldugun okyanus tazeliğini sabunu.
Her yerimiz alev alır yanar kdkdkdk
yanabilir
Olabilir ama duş jeli sevmiyorum
neden
Kalıp sabuncuyum ben. Life sürmelik. Kalıp sabunlarla ilgili de sorabilirsin soru.
Hayır karpuzlu istiyorum Hayır 🤬🤬🤬🤬
güzel
Teşekkür ediyorum ☺️
Yazın çok iyi oluyor serinlik veriyor
serin serin
Çok değil tabi duştan çıkınca etkisini yitiriyor :)
Bu reklamlardan para almıyorsan boşa yapma
zevk meselesi
Duşla ne zevklerin var senin
Bir sürü haha
Haha
Bu okyanus ferahlığı çok güzel
güzeldr
kışın yıkanmış biri olarak yazın gerçekten güzel oluyor
Örümceğe yılanı sormuşlar kurbağaya sorun demiş bilmem anlata bildim mi 😳
Mentollü şampuan kullanmıştım sevdim ama saçıma iyi gelmedi
Hayır her yerim kıpkırmızı çıkmaya niyetim yok benim 🤔
hayır yaaa çok yakıyor sonra da acayip bir ferahlama veriyor
Olabilir tabi ki cilde zarar vermeyecekse
vermez
Hassas cildim var o yüzden
Yesss
yess
Good good
Nane yakar tavsiye etmem
Denedim ama yakıyor beni. Meyveliden devam.
Yıkanmam kasık bölgeme vs geldiğinde ağrı yapar
Denemedim hiç, denemek lazım
Yazın rahatlatacak ise neden olmasın 😎
Olabilir
yikanirim
Olabilir
üşürüm sonraaa
Hayır
Kokusu tıkıyor beni
Bazen güzel oluyor