Güzellik & Bakım Dışarı ortamda duş alabilir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor #EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀#Duru 🫧 Güncellemeler1 yıl Günceldir Dışarı ortamda duş alabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kimsenin gelmiceği garantiyse evet film cam olursa 👌🏼 4 4 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl O dışarısı olmuyor ama 🤦🏻♂️😂 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl @Kaba-Sakal film cam olmazsa dışarıda olur 😂 ama kimsenin gelmiceği %100 olmalı 🙃 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Etrafa mayın falan döşersin gelen Allah’ından bulur 😂 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl @Kaba-Sakal hahshahs çok iyi fikir Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yabancılara açık bir ortamsa olmaz ama aileye özel bir bahçeyse, kapalı bir alansa dışarıdan kimsenin gelip gitmediği, o zaman olabilir. 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çırılçıplak olma şartı koymadığın için evet alabilirim. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Kimse yoksa olablr 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Ben alamam çekinirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kimsenin gelmiceği garantiyse evet film cam olursa 👌🏼
O dışarısı olmuyor ama 🤦🏻♂️😂
@Kaba-Sakal film cam olmazsa dışarıda olur 😂 ama kimsenin gelmiceği %100 olmalı 🙃
Etrafa mayın falan döşersin gelen Allah’ından bulur 😂
@Kaba-Sakal hahshahs çok iyi fikir
Yabancılara açık bir ortamsa olmaz ama aileye özel bir bahçeyse, kapalı bir alansa dışarıdan kimsenin gelip gitmediği, o zaman olabilir.
Çırılçıplak olma şartı koymadığın için evet alabilirim.
Denizde sahlde falan alıyorum bazen
Kimse yoksa olablr
Ben alamam çekinirim
Clear şampuanım varsa olur yoksa olmaz
Yani şu an şu sıcakta bence herkes alır
sinek minek düşer şimdi suya yok
Alırım
Hayır.
Alamam
Alamam
Evsiz miyim niye ben
alamam