Güzellik & Bakım Duş sırasında hangi atmosferi seviyorsunuz? Rahatlatıcı bir müzik mi tercih edersiniz, yoksa doğanın seslerini mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Şöyle bir yerde olmak müzikten daha huzur verici 🌿#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀#Duru 🌺 Güncellemeler1 yıl Süper soruş Duş sırasında hangi atmosferi seviyorsunuz? Rahatlatıcı bir müzik mi tercih edersiniz, yoksa doğanın seslerini mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/afT97LIt6o4?si=4KOPhcxeLQYbiW_VHem Türkçe hem İngilizce hem Kürtçe 😂😂😂sabah sabah aklıma gelene bak😂🤦♂️ 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl İkisi de olmasa da olur aslında, güzel atmosferler ama. 😄 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Normal dinlediğim şarkıları dinliyorum 😅 doğa sesi falan çok hafif kalıyor 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Doğa sesleri, hele de kuş sesi ise bana cıvıl cıvıl geliyor. 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl yav 3 dakika icin neyin keyfi yikanip cikiyorum hemen. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Doaga sesleri daha güzel olur. ya da slov bir fon muzigi 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Komşu kızlarının anneleriyle girdiği temizlik kavgası sesleri dinliyoruz, müzik evresine geçemedik daha. 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Duşu alıp çıkma derdinde oluyorum müziğe zaman olmuyor 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Duşakabinde sağa sola pek dokunmadan güzelce yıkanıp çıkma derdine düşüyorum 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Doğanın sesi güzel olurdu. Böyle bir yerde olsam keşke 🥺 Evde mecbur müzik 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Doğanın sesleri diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hem Türkçe hem İngilizce hem Kürtçe 😂😂😂sabah sabah aklıma gelene bak😂🤦♂️
İkisi de olmasa da olur aslında, güzel atmosferler ama. 😄
Normal dinlediğim şarkıları dinliyorum 😅 doğa sesi falan çok hafif kalıyor
Doğa sesleri, hele de kuş sesi ise bana cıvıl cıvıl geliyor.
yav 3 dakika icin neyin keyfi yikanip cikiyorum hemen.
Doaga sesleri daha güzel olur. ya da slov bir fon muzigi
Komşu kızlarının anneleriyle girdiği temizlik kavgası sesleri dinliyoruz, müzik evresine geçemedik daha.
Duşu alıp çıkma derdinde oluyorum müziğe zaman olmuyor
Duşakabinde sağa sola pek dokunmadan güzelce yıkanıp çıkma derdine düşüyorum
Doğanın sesi güzel olurdu. Böyle bir yerde olsam keşke 🥺 Evde mecbur müzik
Doğanın sesleri diyorum
Ferdi Tayfur tercihim. Bide tütsü
doğa sesi elbette.
Doğa sesleri tabikide.
Duş yaparken atmosfer mi oluyor
İkisi de yok bende
Ankaralı Namık tercih ediyorum.
Doğanın seslerini tercih ederim.
doğanın seslerini