Güzellik & Bakım Günde kaç kere banyo yapıyorsunuz? Hülya977 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Merak ettiğim için soruyorum. Günde kaç kere banyo yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Havaya bağlı bir durum aslında bu. O gün çok sıcaksa günde 2 veya 3 kez alabilirim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Sadece bir kez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Genelde Evde olduğum icin haftada 2. Calissam veya aktif sosyal hayatım olsa iki güne bir yaparim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir kez de bunu niye merak ettin babe 0 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen? Yorumla Hülya977 1 yıl Bilmem Yorumla Hülya977 1 yıl Hergün nerdeyse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He okey bençm gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç dk duruyorsun peki banyoda Yorumla Hülya977 1 yıl Nerdeyse 1 saat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende öyle ya fazla biraz Yorumla Hülya977 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Havaya bağlı bir durum aslında bu. O gün çok sıcaksa günde 2 veya 3 kez alabilirim.
İşten gelince bir kere
Bazen 1, bazen 2. Güne göre değişiyor.
Hafta 2 veya 1
Her gün banyo yapmıyorum ki...
Sadece bir kez
Genelde Evde olduğum icin haftada 2. Calissam veya aktif sosyal hayatım olsa iki güne bir yaparim
Bir kez de bunu niye merak ettin babe
Sen?
Bilmem
Hergün nerdeyse
He okey bençm gibi
Kaç dk duruyorsun peki banyoda
Nerdeyse 1 saat
Bende öyle ya fazla biraz
Tamam
2 günde bir
1 kere
Beş kere sen