26 yaşındayım ilkokul 1. sınıfta kullandığım ıslak mendilin kokusunu hemen tanırım. Uzun yıllar sonra gördüm ambalaj ve koku aynıydı. Bazı markalar değiştirmiyor içeriğini. Bazıları değiştiriyor. Bundan emin olamazsın.
tanımlama yapmamı istersen cennet gibi kokuyor diyebilirim gerçekten abartmıyorum az bile söyledim zaten bukadar güzel olmasa kafaya takmazdım illa ondan aynısını bulup evede alıcam diye:)
Tahminen varsayım yaptım yani daha nekadar güzel bir koku olabilirki diye ama bulucam onu şimdi gidiyorum o avmye lavabodaki temizlik görevlilerine sorucam markasını aynısından alıcam eve
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yumos
Temiz çocuk 🌟
Sorunun cevabını sormuştum ama:)
Temizlik görevlilerine selam ver nasılsın de. Sabun markası ne de. Çok basit değil mi😄
Evden avmye gitmeye üşendiğim için buraya sordum ama😅
Tamm o zman yeni soru sorup avm nin ismini ver. Avm ye yakın olan varsa burdan gidip sorar belki.👍🏻
Çoğu avmde pembe sıvı sabun kullanılıyor zaten öyle dimi ama
Her gördüğün sakallıyı dede sanma diye bi söz var. Sen her pembe sabunu aynı marka mı sanıyorsun?
Kokusundan anlıyorum:) aynı kokuyosa aynı markadır dimi
26 yaşındayım ilkokul 1. sınıfta kullandığım ıslak mendilin kokusunu hemen tanırım. Uzun yıllar sonra gördüm ambalaj ve koku aynıydı. Bazı markalar değiştirmiyor içeriğini. Bazıları değiştiriyor. Bundan emin olamazsın.
Bir sabunun rengide kokusuda aynıysa bu aynı markadır başka bir ihtimâl olamaz
Bilemiyorum olabilir ama kesin diyemem. Ne biçim sabundu bu kadar taktın ben de merak ettim. Öğrenince bana da soyle😄
tanımlama yapmamı istersen cennet gibi kokuyor diyebilirim gerçekten abartmıyorum az bile söyledim zaten bukadar güzel olmasa kafaya takmazdım illa ondan aynısını bulup evede alıcam diye:)
Bide nekadar sıkarsan sık elini yıpratmıyor yakmıyor hep aynı yumuşacık hissiyat ve hoş bir koku bırakıp suyla akıp gidiyor
En güzel yanıda bu işde
Cennet gibi mi kokuyor sen Cennete ne zaman gidip geldin
Tahminen varsayım yaptım yani daha nekadar güzel bir koku olabilirki diye ama bulucam onu şimdi gidiyorum o avmye lavabodaki temizlik görevlilerine sorucam markasını aynısından alıcam eve
bana da de😄