Güzellik & Bakım Full camdan oluşan duşları beğeniyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir tarafı tamamen camdan oluşan duşları beğeniyor musunuz, ferah duruyor mu? Full camdan oluşan duşları beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Güzel ama ben tercih etmezdim evimde 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Evet bence güzel oluyor. da zengin işi herhalde :D 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet durum olması lazım
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Full cam mı? Oramı buramı milleye göstermek olyfansta popo sallardım xd 1 6 Yorumla LordofJungle +1 yıl Millete* Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kahkaha attım Yorumla LordofJungle +1 yıl Göstermek istesem* Yorumla LordofJungle +1 yıl Bu kadar yazım yanlışı ve eksik yazım dalgınlıktan mı oldu yoksa sülalesine atladığım klavyesi mi düzeltiyor bilmiyorum ama aşırı sinirim bozuldu şu an Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olsun anlaşılıyor yine benim de oluyor Yorumla looklonly +1 yıl Lamba anahtarı gibi bir anahtar ile camı tamamen buğulu ve arkası görünmez yapabiliyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet, harika bir şey, umrumda olmaz horozumu başkalarının görmeleri 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzelde karşıdan rontgenleme olmasın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O olur işte Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendimi rahat hissedemem 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Görünür diye mi ShelbyThomes +1 yıl Evet Bahtıgüzel00 +1 yıl Kimsenin görmediği bir yer olsa ShelbyThomes +1 yıl Rahat olurum o zaman aydınlık ferah güzel ama görürlerse rahat m*st yapamam
mojulku04 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hiç sevmem, banyoda rahat hissetmeliyim ve camdan oluşan banyoda rahat hissetmem. 1 0 Yorumla
civciv-firarda Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evet çok güzeller ama uygun yer lazım. 1 0 Yorumla
Nisa1002 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok ferah duruyor dimi Yorumla
A101hadi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzel duruyor değil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel ama ben tercih etmezdim evimde
Evet bence güzel oluyor. da zengin işi herhalde :D
Evet durum olması lazım
Full cam mı? Oramı buramı milleye göstermek olyfansta popo sallardım xd
Millete*
Kahkaha attım
Göstermek istesem*
Bu kadar yazım yanlışı ve eksik yazım dalgınlıktan mı oldu yoksa sülalesine atladığım klavyesi mi düzeltiyor bilmiyorum ama aşırı sinirim bozuldu şu an
Olsun anlaşılıyor yine benim de oluyor
Lamba anahtarı gibi bir anahtar ile camı tamamen buğulu ve arkası görünmez yapabiliyorsun
Evet, harika bir şey, umrumda olmaz horozumu başkalarının görmeleri
🤣🤣🤣
😂😂😂
Güzelde karşıdan rontgenleme olmasın
O olur işte
Kendimi rahat hissedemem
Görünür diye mi
Evet
Kimsenin görmediği bir yer olsa
Rahat olurum o zaman aydınlık ferah güzel ama görürlerse rahat m*st yapamam
Hiç sevmem, banyoda rahat hissetmeliyim ve camdan oluşan banyoda rahat hissetmem.
Evet çok güzeller ama uygun yer lazım.
Yani dekora uygun olursa
seviyorum benimki öyle sayılır
üst katta ve karşıda bina yoksa evet
evet seffaf ve dogal
şahane
Hayır sevmem
Evett
Hayır asla
beğeniyorum
Nerde bu
rahatsız edici