Güncellemeler
+1 yıl
Kilom 118
Banyodan çıkıyorum terliyorum. Her gün banyo yapıyorum. Sabah yapıyorum akşama kadar bile değil 1 saat normalim sonra leş gibi kokuyorum. Bu neden oluyor. Parfüm kullanmaktan bıktım artık. Bide ter kokusuyla karışınca midem bulanıyor. Sevgilimle asla yakın temasta değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gün içinde sık sık duş alabilirsin ter kokmamak için
Esmer olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem kara kafa :d
Bende her gün dus alırım. Terim pis kokar bu yüzden. Deodrent kremim ayrı deodrantım ayrıı rull on ayrı parfümlerim ayrı evde iş yerde her yerde var bundan dolayı cok bakımlıyımdır sende böyke olursan koku sorunun olmaz
Koltuk altın için deotak öneririm ben spora gittiğimde bile koku olmuyor.
Turkiyede var mı bilmiyorum ama eczanede ozel roll deodorant var haftada 1 kez kullaniyorsun sadece o derece etkili
Driclor Antiperspirant Terleme Önleyici Roll-On 20ml. Sanirim turkiye versiyonu bu
Çok sağol bi deneyeyim
Kendi kullandigimi kime onerdiysem herkes Cok memnun kaldi. Umarim faydasini gorursun
Stick jellerden kullan koltuk altı ve kilo vermeye çalış
Deotak krem olanı var alacaksın duş sonrası sur nohut tanesi kadar koltuk altına koku falan kalmaz
yok ben sporda terlesem bile kokmam hatta kendi kokum parfum gibi😂 parfum yerine roll on kullan sen de karisiyosa
Depresyonda msn yoksa
Kilomu varki bu kadar terliyorsun
118 kiloyum
Kilodan dolayı aşırı terliyorsun aslında terlemek güzel şey vücudundaki yağları yakıyorsun
Boyun kaç
176
Boyun iyiymiş aslında aşırı kilolu göstermez seni
118 kilo az değil. Üst bölgem duba gibi. Bacaklarım normal
Yok okadar da değildir boyun iyi
Evet boyum uzun olmasa vücut iflas ederdi zaten
Bizim mahallede bitane kız var sabahları görürüm sen boylarda sarışın çok kiloluydu son zamanlarda hızlı bir şekilde zayıflıyor nasıl başardı anlamadım ama dahada güzelleşti kilon onun gibimi acaba
Kilom üst bölgede göğüslerim çok büyük. Göbeğim var doğal olarak ve karnımın üstü şişti. Zayıfken müthiş fiziğim vardı. Manken gibiydim
Eski halini ve şimdiki halini merak ettim
Bi soruyu bi kere sorun
Hastalığın falan mı var
Neren terliyor
Kıllımı özel bölgen
Doktora git bence
Ne desek boş
Kilo var mı
118 kiloyum
Ondandır
Bi de bulunsaydin. d
nasil kokuyorsun?