Güzellik & Bakım Duşta size en çok ferahlık sağlayan şey nedir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Detay.#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🕯 Güncellemeler+1 yıl Gnclm Duşta size en çok ferahlık sağlayan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Sessizlik ve suyun akışını dinlemek 2 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Sıcak suyun ayarlanması zor oluyor onun hemen düzelmesi bana yeter ayarlayana kadar donuyorum :d ferahlık düşünmüyorum bile 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ilık su dengesi, saç diplerime masaj ve duş jelinin o eşsiz güzel kokusu. 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Küvetin içinde bir bardak viskimi alıp müzik dinlemek 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Duş jelinin fresh kokusu ve vücut bakımı yapmak 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Ilık su 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin düşlerin 🙂 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beni unutup duş almayı dene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sessizlik ve suyun akışını dinlemek
Sıcak suyun ayarlanması zor oluyor onun hemen düzelmesi bana yeter ayarlayana kadar donuyorum :d ferahlık düşünmüyorum bile
Ilık su dengesi, saç diplerime masaj ve duş jelinin o eşsiz güzel kokusu.
Küvetin içinde bir bardak viskimi alıp müzik dinlemek
Soğuk suyun altında durmak
duşta verilen kararların doğruluğu.
Duş jelinin fresh kokusu ve vücut bakımı yapmak
Duşun kendisi başlı başına yetiyor.
Ilık su
Duş jeliyle yıkanmak
Ferahlık veren güzel kokular
Su ve şampuan kokusu 😌
Kasıklarıma suyun değmesi. 🤭🙈🙈🙈
Ilık su tabiki
soğuk su