Güzellik & Bakım Duş keyfi için illa küvet veya jakuzi mi şart? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Nedir yani, fakirler ölsün mü 😒#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 💫 Güncellemeler+1 yıl Güncellenme vakti Duş keyfi için illa küvet veya jakuzi mi şart? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Jakuziye kim hayr diyebilir ki 2 0 Yorumla
Bay_M Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tas iyidir. Doldurun kovayı , alın elinize tası daldırın kovaya.Unutmayın ha... 3 sağ omuza -3 sol omuza. 2 6 Yorumla Bay_M +1 yıl Tas iyidir dedim işte. Kâle almıyor musun sen beni? Yorumla Edameda06 +1 yıl Aldım bay Yorumla Bay_M +1 yıl Eda , bana bu kadar soğuk olman hoşuma gitmiyor. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne yapayım bay bey Yorumla Bay_M +1 yıl Edaaaa... Yorumla Edameda06 +1 yıl Baaay meee Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kaç kişi biliyorum... Burada bile kaç kişi bulursun...En basitinden küveti doldurup da keyif sürmeyen...Şarta yakındır küvet ya da jakuzi. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Duş duşakabinde yapılır küvet ve jakuzi de sadece su keyfi yapılır 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değil ya bence onlar olmadan duşta daha çok özgürlük alanı oluyor aslında.😂 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır tabikide 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl hayatı sorgulamak da duşakabin daha iyi 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence evet, duşakabin fast food gibi bir şey 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl bence hayır ama küvette, jakuzide daha iyi olur 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Duşta keyif mi alınır gerek yok bunlara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Jakuziye kim hayr diyebilir ki
Tas iyidir. Doldurun kovayı , alın elinize tası daldırın kovaya.
Unutmayın ha... 3 sağ omuza -3 sol omuza.
Tas iyidir dedim işte. Kâle almıyor musun sen beni?
Aldım bay
Eda , bana bu kadar soğuk olman hoşuma gitmiyor.
Ne yapayım bay bey
Edaaaa...
Baaay meee
Kaç kişi biliyorum... Burada bile kaç kişi bulursun...
En basitinden küveti doldurup da keyif sürmeyen...
Şarta yakındır küvet ya da jakuzi.
Duş duşakabinde yapılır küvet ve jakuzi de sadece su keyfi yapılır
Değil ya bence onlar olmadan duşta daha çok özgürlük alanı oluyor aslında.😂
Sıcak su yeterli.
Hayır tabikide
hayatı sorgulamak da duşakabin daha iyi
Bence evet, duşakabin fast food gibi bir şey
bence hayır ama küvette, jakuzide daha iyi olur
Duşta keyif mi alınır gerek yok bunlara
Şart değil ama daha iyi olur
Duşakabin yetiyo...
jakuzim yok küvetim yok 🥺