Duştan sonra kaşınıyorum ne yapmalıyım?

1 yıldan fazladır duştan sonra kol ve bacaklarım inanilmaz derecede kaşınıyor defalarca doktora gittim losyon alerji habı nemlendirici verdiler ama hiç biri fayda etmedi ( uyuz değilim ) evimde kedi var fakat kedi almadan önce bu kaşıntı başlamıştı sadece duştan sonra kol ve bacaklarım inanılmaz derecede kaşınıyor vucudum tam kuruduğunda kaşıntıda duruyor çok yağlı tuzlu ve baharatlı yiyen biri değilim alerjimin olduğu her hangi bir besin yok vitamin değerlerimde iyi kışın iki günde bir yazın her gün yıkanırım çok sıcak ve soğuk suyla yıkanmıyorum her yıkandığımdada iyice keseleniyorum kaşıntım başladıktan sonra havlu tarak duş kesemi nevresim takımlarımı yastık yüzlerimi örtülerimi battaniyemi bornozumu tüm kıyafetlerimi değiştirdim hepsni ayri ayri sirkeli suyla yıkadım kuruttum sadece pamuklu giysiler giymeye başladım uzun bir süre duştan sonra düzenli olarak nemlendirici kullandım uyuz için kullanılan kaşıntı kremlerini ve ilaçlarını kullandım ama hic biri fayda etmedi artık ne yapabiliceğimi bilmiyorum lütfen önerisi olan varsa paylaşabilirmi :(
Duştan sonra kaşınıyorum ne yapmalıyım?