Güzellik & Bakım Duş almaya üşendiğiniz oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Hiç duş almaya üşenen var mı İlker gibi?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🫧 Güncellemeler+1 yıl Güncel Duş almaya üşendiğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bulaşık makinesini boşaltıp içine girsin bu abimiz, biri de deterjanlarını döküp çalıştırsın makineyi. Ben üşenmem, çok sevərim. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üşenmem erkek dediğin temiz olacak. O yüzden her ayda 1 kere duş alırım. 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aferin ayıyogicim 🐻 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hayır kışın 2 günde bir, yazın her gün. Üşenmek diye bir şey yok. Banyo benim için en keyifli aktivitelerden birisi. 1 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ülkemiz bunlarla dolu.Ulan madem duş almıyorsun kolunu havaya kaldırma bari 🙄 Bugün az kalsın ölüyordum. 1 0 Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hayırr çok severim duş saatim gelse de girsem diye sabırsızlanıyorum) 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok yorgun ve halsizsem evet. Aldığım zaman daha iyi hissediyorum. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok ya pek olmuyor duş almak istediğim zaman alıyorum. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok yorgun olduğumda oluyor. Ama genelde severim.. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güya az önce duş alacaktım üşendim almadım 😂 1 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Duş almaya girmeye aşırı üşeniyorum. Duş almaya baslayinca da hiç çıkmak istemiyorum 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Aynen ya biri beni yıkasa 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bazen 80 tl verip sacimi yikattigim dogrudur 1 15 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kısacık saçınız var ona da üşeniyorsunuz :d Yorumla Ksproff +1 yıl Kısa degil ki 😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Profildeki sen değil misin Yorumla Ksproff +1 yıl O benim eski halim. Simdi saclarim italyan kesim ve uzun Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım 😂 Yorumla Ksproff +1 yıl Google ladın dimi hadi itiraf et Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo niye öyle yapayım Yorumla Ksproff +1 yıl Dedim bu sac modelino google di ama yapmamissn 😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok merak etmedim 🤣 Yorumla Ksproff +1 yıl O kadar konustuk insan merak eder 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hadi senin için merak edeyim zjzjd Yorumla Ksproff +1 yıl Allah razı olsun. Bu asamada daha fazla yazmiyimde yuruyo sanma 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Baktım, güzelmiş ama yine de çok uzun bir saç modeli değil Yorumla Ksproff +1 yıl Peki 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😃 Yorumla
2001Güli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bazen oluyo oda işim çok olursa yorgun olursam falan 0 0 Yorumla
kopyakalplerr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Öyle fotoğraflar koyma be 🫠 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nasıl fotoğraflar Yorumla kopyakalplerr +1 yıl (Çekici etkileyici) kediyi yeni koymuşsun heralde Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet. Yorumla kopyakalplerr +1 yıl Beğendim Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Evet oluyor bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bulaşık makinesini boşaltıp içine girsin bu abimiz, biri de deterjanlarını döküp çalıştırsın makineyi.
Ben üşenmem, çok sevərim.
🤣
Üşenmem erkek dediğin temiz olacak. O yüzden her ayda 1 kere duş alırım.
Aferin ayıyogicim 🐻
Hayır kışın 2 günde bir, yazın her gün. Üşenmek diye bir şey yok. Banyo benim için en keyifli aktivitelerden birisi.
Ülkemiz bunlarla dolu.
Ulan madem duş almıyorsun kolunu havaya kaldırma bari 🙄 Bugün az kalsın ölüyordum.
Hayırr çok severim duş saatim gelse de girsem diye sabırsızlanıyorum)
Çok yorgun ve halsizsem evet. Aldığım zaman daha iyi hissediyorum.
Yok ya pek olmuyor duş almak istediğim zaman alıyorum.
Çok yorgun olduğumda oluyor. Ama genelde severim..
Güya az önce duş alacaktım üşendim almadım 😂
Duş almaya girmeye aşırı üşeniyorum. Duş almaya baslayinca da hiç çıkmak istemiyorum 😂
Aynen ya biri beni yıkasa
Kışın bazen duş almaya üşendiğim oluyor.
Bazen 80 tl verip sacimi yikattigim dogrudur
Kısacık saçınız var ona da üşeniyorsunuz :d
Kısa degil ki 😊
Profildeki sen değil misin
O benim eski halim. Simdi saclarim italyan kesim ve uzun
Anladım 😂
Google ladın dimi hadi itiraf et
Yoo niye öyle yapayım
Dedim bu sac modelino google di ama yapmamissn 😊
Yok merak etmedim 🤣
O kadar konustuk insan merak eder 😄
Hadi senin için merak edeyim zjzjd