Güzellik & Bakım Duşta hangi çiçek kokusunu seversiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Duşta hangi çiçek kokusu?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🌸🌸🌸 Güncellemeler+1 yıl Güncel Duşta hangi çiçek kokusunu seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çiçek değilde şeftali, böğürtlen gibi kokular hoşuma gidiyo duşta bide romantik kır çiçekleri kalmış aklımda ama kokusunu hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gül yaprağı serpiştirilmemiş jakuziye giremem, tabii ki gül kokusu 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Duş yaparken her çiçeğin kokusunu severim. Çiçek olsun da nefes alsın yeterli.😏😂🤣 1 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Lavanta çok güzel okyanus esintisi tercih ederim ama çiçek kokuları yerine 🙌🏻🫠 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Lavanta gül 🌹 1 0 Yorumla
Rahatsızetmeyiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Durunun miceller duş jelinin kokusunu beğeniyorum 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Lavantayı severim 0 0 Yorumla
FidanKor82 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl hiç denemedim bu tarz bir şey güzel olur mu ki :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çiçek değilde şeftali, böğürtlen gibi kokular hoşuma gidiyo duşta bide romantik kır çiçekleri kalmış aklımda ama kokusunu hatırlamıyorum
Gül yaprağı serpiştirilmemiş jakuziye giremem, tabii ki gül kokusu
Duş yaparken her çiçeğin kokusunu severim. Çiçek olsun da nefes alsın yeterli.😏😂🤣
Lavanta çok güzel okyanus esintisi tercih ederim ama çiçek kokuları yerine 🙌🏻🫠
Sakura çiçeği güzel kokuyor.
Lavanta gül 🌹
çiçek kokusu sevmem meyve tercihim
gül ve papatya
Gül kokusu iyi olur
Durunun miceller duş jelinin kokusunu beğeniyorum
Lavantayı severim
Kahve kokusu
Gül, yasemin
lavanta
Lavanta güzel oluyor
Kiraz çiçeği.
alercim var
Yasemin
hiç denemedim bu tarz bir şey güzel olur mu ki :))