Güzellik & Bakım Duşta lavanta kokusu sever misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Duşta lavanta kokusu sever misiniz? 🪻#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 💜 Güncellemeler+1 yıl Güncel Duşta lavanta kokusu sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hissesenedigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim ayrıca Hindistan cevizi kokusuna da bayılırım 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet bazı şampuanlar da öyle kokular bulunuyor 😂😊 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Lavantayı çok severim sadece duşta değil yastığımın içi bile lavanta doludur 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Lavanta favorim parfümüde uçucu olduğu için hafif ;senle doyum olmaz. 1 0 Yorumla
tuzos Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl keltoş abiden dolayı lavantaya bakış açım değişti :D 1 21 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kim o Yorumla tuzos +1 yıl foşur foşur diye birisi var ya temizlik hastası. Herif her yere lavanta döküyor Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay kadir rezildi mi, o kel değil ki Yorumla Edameda06 +1 yıl Ezildi * Yorumla tuzos +1 yıl yok yok o değil. Sosyal medyada popüler oldu bu adam. Adı cem mi ne Yorumla Edameda06 +1 yıl Hıııı o adam, Johny sinsi gibi olan hahaha Yorumla tuzos +1 yıl evet evet yazdım bak sana hatta Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla tuzos +1 yıl benzetmen güzelmiş bu arada helal olsun :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Benziyo bende xdjxsjjsf Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence ** Yorumla tuzos +1 yıl doğru benzetme fantezi severler için iyi bir yerli seçeneği :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤢🤢🤢. Yorumla tuzos +1 yıl ne var canım çeşitli türk kızlarının hayal gücünün sınırı yok biliyorsun ki :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yesinler o zaman :d Yorumla tuzos +1 yıl afiyet olsun yiyenlere. Kalan sağlar diğerlerinindir hahaha Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun 🤒 Yorumla tuzos +1 yıl ahaha ne var be :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Bir şey yok Yorumla tuzos +1 yıl sakin olalım gerilmeyelim dışarını sel götürürken :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Uzatma Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sadece duş değil, lavanta kokusunu seviyorum genelde 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Bali li bayanlar otelde masaj yapıyorken böyle lavanta kokulu bi duş hazirlamislardi edemeda06 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet. Lavanta kokulu olanı kullanıyorum. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Lavanta kokusu her zaman güzel olur. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevilir, duş tuzları lavantalı oluyor genelde. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sarımsak kokusunu severim duşta 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl İğrençsin rızq Yorumla Edameda06 +1 yıl Rıza :d Yorumla FigmudSreud +1 yıl Hayriye Hanım o sizin mükemmelliğiniz efenim Yorumla Edameda06 +1 yıl 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Severim ayrıca Hindistan cevizi kokusuna da bayılırım
Evet bazı şampuanlar da öyle kokular bulunuyor 😂😊
Lavantayı çok severim sadece duşta değil yastığımın içi bile lavanta doludur
Lavanta favorim parfümüde uçucu olduğu için hafif ;senle doyum olmaz.
keltoş abiden dolayı lavantaya bakış açım değişti :D
Kim o
foşur foşur diye birisi var ya temizlik hastası. Herif her yere lavanta döküyor
Ay kadir rezildi mi, o kel değil ki
Ezildi *
yok yok o değil. Sosyal medyada popüler oldu bu adam. Adı cem mi ne
Hıııı o adam, Johny sinsi gibi olan hahaha
evet evet yazdım bak sana hatta
🤣
benzetmen güzelmiş bu arada helal olsun :D
Benziyo bende xdjxsjjsf
Bence **
doğru benzetme fantezi severler için iyi bir yerli seçeneği :D
🤢🤢🤢.
ne var canım çeşitli türk kızlarının hayal gücünün sınırı yok biliyorsun ki :D
🤷♀️ Yesinler o zaman :d
afiyet olsun yiyenlere. Kalan sağlar diğerlerinindir hahaha
Afiyet olsun 🤒
ahaha ne var be :D
Bir şey yok
sakin olalım gerilmeyelim dışarını sel götürürken :)
Uzatma
Sadece duş değil, lavanta kokusunu seviyorum genelde
Bali li bayanlar otelde masaj yapıyorken böyle lavanta kokulu bi duş hazirlamislardi edemeda06
Evet. Lavanta kokulu olanı kullanıyorum.
Lavanta kokusu her zaman güzel olur.
foşur foşur lavanta yağı
Lavanta kokusu güzel duj jeli var
Sevilir, duş tuzları lavantalı oluyor genelde.
Sarımsak kokusunu severim duşta
İğrençsin rızq
Rıza :d
Hayriye Hanım o sizin mükemmelliğiniz efenim
😌
Hindistan cevizi kokusu tercihim...
yenur 🧸
Hayır, ağır geliyor
Evet
Olabilir
severim
Severim güzel olur