Aşırı sıcak suyla duş almak insanda yorgunluk hissine sebep olabilir. Daha başka ne sebepler olabilir?
Duştan çıkınca yorgunluk hissi neden olur?

#gadasından sevgilerle 🙃
Aşırı sıcak suyla duş almak insanda yorgunluk hissine sebep olabilir. Daha başka ne sebepler olabilir?
Duştan çıkınca yorgunluk hissi neden olur?

#gadasından sevgilerle 🙃
Duştan çıkınca yorgunluk hissi oluyor ise bence sıcak sudan dolayı bir gevşeme olduğu için olabilir yoksa soğuk su ile duş alınca yorgunluk olacağını zannetmiyorum ben genelde sıcak su ile duş alıyorum ama çıkmadan önce soğuk su ile alıp kendime geliyorum.
Sü insanın bütün yorgunluğunu negatif enejisini alır vücudu rahatlatır Kan akışını hızlandırır ayrıca hijyenik hissettiğiniz için kendinizi ruhsal bir mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar
Suyun gücü burada işte 🙃
Aynen öyle # gadası 🙋
Peki benim suya ' SÜ ' yazmam peki 🤣🤣
Çaktırma 🙃 k
🤣🤣 tm sustummmm 🤣🤣
🙃🙃
Mayıştırıyo bence sıcak su
İnsan dayanamıyo sıcak suyun cazibesine 😂
Ben alışmak istiyorum soğuk suya 😂
Cevap
4Cevap
Sıcak su olduğu için olabilir. ya da stres azaldığı için insan rahatlar
Çünkü kaslar gevşer ve rahatlar. Bu da biraz halsizlik ve uyku yapabilir.
Kaslar gevşer damarlar yumuşar kan iyice akışkan olur
Olabilir
Müşteri geldi devamını yazamadım 😂 tüm gün çalışırsın ve akşam oturduğunda bütün yorgunluğun dizlerinden aşağıya doğru sıkışır ya işte o üstüne oturduğun kasların masaj etkisi gibi sıkıştığında rahatlama hissi olur küveti doldurup kaynar suda beklediğinde küvetten çıkarken sanki üstünüze 50 kilo eklemişler gibi oluruz bu kasların tamamen gevşeyip esneyip kendini saldığı içindir benim teorim bu yönde ha lakin işin doğrusu bu olmayabilir kimse kimseye karışamaz herkes istediği gibi yorumlayabilir isteyen inanır isteyen inanmaz
Olabilir neden olmasın ki
Duşta yaptıklarında yorgunluk oluşturuyor olabilir mi🧐
Bı ihtimal
Neler yapıyorsun bakayım duşta
Normal rutin şeyler
Uykum geliyor gevsiyorm
Suyun negatifi aldığını düşünüyorum
Aynen etkisi yüksek illa ki
Yorgunluk değilde rahatlama oluyor
Daha iyi valla
Hafifleme hissi o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?