Acil yardım Edebilir misiniz sevgilimle tatile. geldik hepsi Rus dün gece bana küstü havuza gittik?

Havuza gittik ben yüzdüm oda sinirlendi gitti başka havuza girdi ben yukarı çıktım geldi yarimsaat sonra gel aşağı dedi indi. Sonra 1 saat sonra indim bı baktım denize girmiş. Dedim ben seni kadinlarla gördüm falan otele gittim arkamdan geldi kavga kıyamet. Kadınlarla görmemiştim ağzını aradım oda düştü hemen evet ama yaşlıydı dedi ilk dedi yerdeki taşları sordu falan filan dedi sonra orta yaşlıydı dedi. Ben dedim sizi gördüm 10 dk birlikte yüzdunuz falan dedim ama. gormemistim dedi soru sordu konsutuk flörtleşmedim ki dedi bende götür deniz kenarına kadını bul dedim sarhoştu korkuyordu belli yolda oyalanmaya çalıştı gittik dedi hatırlamıyorum hangi kadın falan filan bir kadın gösterdi Rus gittim yanına bu adamla konuştunuz mu dedim hayır dedi. Direk otele geldim sinirlenip bağırıp çağırıp sinirden çıldırdım odada herşeyi yere attım. Duşa girdim yanıma geldi dedi barışalım falan hayır dedim kovdum şimdi çıktı gitti anahtar bende odanın telefonu odada (şifreli telefon telefon yanjndaysa güven diyenler için belirttim ) şimdi yemek saati sizce ben inip yemek mi. yiyim yoksa onu havuz kenarında içki yerinde arimmi son gecemiz otelde

Acil yardım Edebilir misiniz sevgilimle tatile. geldik hepsi Rus dün gece bana küstü havuza gittik?