Günde 2 kere duş alanları saymıyorum onlar hep rahat benim gözümde :D
Ben duşla başlarsam daha rahat oluyorum. Akşamları yorgun oluyorum ve duş beni rahatlatmıyor, yoruyor.

Günde 2 kere duş alanları saymıyorum onlar hep rahat benim gözümde :D
Ben duşla başlarsam daha rahat oluyorum. Akşamları yorgun oluyorum ve duş beni rahatlatmıyor, yoruyor.

Aslında gün sonu üşengeçlik olsada girdikten sonra hiç pişman olmuyor insan. Gün sonu derim bende. Bide gün başında hasta olma riski yüksek maalesef
Cevap
20Cevap
Duşta başlamak daha çok iyi oluyor ama her gün duş yapılmıyor maalesef
Selam gadası 🙃
Güne duşla başlamak güzel olur. Ama günün yorgunluğunu en iyi atma yolu akşam serin suyun altına girip, uzun saatler kalmaktır.
mevsime göre değişir. yine de kişisel favorim duş sonrası temiz çarşaf ve yastık yüzüne yatmak bulutların üzerine yatmak gibi güzel bir hisdir.
Her ikisi de sabah duş almadan evden çıkmam gecede günün yoğunluğu atmak için duş almadan yatağa girmem
Ikiside guzel ama yatmadan once alinan dus bir baska oluyor ^-^
Kesinlikle özellikle sabahları yaz kış soğuk su ile duş almak çok rahatlatıyor beni.
Güne duşla başlayıp rahat bir gün geçiririm günü duş ile bitirirsem mutlu olurum😊
Duşla başlamak daha iyi oluyor gecenin sonunda yorgunluktan duş alasım gelmiyor.
Duşla başlamak zinde olmamı, duşla bitirmek rahatlamamı sağlıyor.
Ben günü dusla bitirenlerdenim 😀 Sabah erken uyanıp duşa girip saçının kuruması için uğraşıp bir de hazırlanıp dışarı çıkamam.
Ben kurutmadan çıkıyorum ondan herhalde 😅
İkiside olmalı gece yatağa duş almadan mı gireceğiz bütün gün koşuşturmaca sabahta insanı acar missss...,🥂
Niye duş almadan girilmiyor mu yatağa
İsteyen girebilir ben kendi uyguladıgım düşündügüm yaptıgımı paylaşmak istedim... 🥂
duşla başlanan gunler de oluyor zira uykudan uyanıp duşa girmek per tercih ettiğim bişi değil
Güne saat kaçta başladığınla ve evdeki konforla alakalı.
Gün duş ile bitmeden olmaz.
İkiside ama bitirmek daha iyi rahat uyurum
Günü ucuza bitirmek beni daha çok rahatlatıyor vallahi
Doğum da ebe yıkamış öldüğümde gassal yıkasa yeter
:)
Başlamak beni de kesinlikle. Dinç oluyor insan.
Güne duşla başlamak en iyisi
son soruma bakarmısın
güzel duşla başlamak tabiki :)
Duşla bitirmek daha iyi uyurum
İkisi de. Bitirmek daha çok.
Eğer yaz ayı ise her ikiside :D
Evet
İkiside
Ikiside
Ikiside guzel
İkiside
Bitirmek